jag hoppas att du ser mig fast kärleken är blind

organismen & DJ large -vid din grind  om och om igen :D

har precis packat klart väskan ,tror jag har med allt iallafall . Ingen aning hur morgondagen blir men jag skriver väl mer på torsdag när jag kommer hem igen .mamma vill åka nu så att jag inte missar ugly betty :)

det är inte lätt när det är svårt

jag tänker sova nu ,jag tänker inte skriva om helgen .den var okej men bara okej.
jag kanske somnar innan 2 om jag har tur ,jag behöver sova .Det är bara svårt utan dig ,du är för långt bort ,

                           image58

lever du för stunden kan du skadas med tiden

sunshine ! skön skoldag med neis och kamerand ,tyvärr så framkallade vi totalt fel och ingen bilder kom fram. Bästa kom med tåget och sen följde hon med mig hem. Vi solade ,åt glass och snackade såå mycker skit . Runt 5 snodde hon med min hund hem och jag fick äta middag ,sen gick jag också hem till henne .Vi tog cykeln till hennes mormor och sen tog vi med oss limpan ut på promenad .Tillbaka hos momor fick vi fika :) Cyklade hem och skrek oss hesa och nu sitter jag här .Klockan är halv 10 och jag har prov imorn ,kanske ska läsa på lite .
Imorn har älsk lovat mig mys för han smörar för att göra upp för tungpiercingen , vi ska gå på stan och han ska köpa underkläder till mig .Som om jag klagar nej . Känner på mig att helgen kommer bli bra och valborg måste bli bra annars så . nej nu ska jag smörja in mig med kylbalsam igen och lägga mig i sängen.

                       

sometimes I wanna call you

sällan jag sitter här när klockan är 7 och ingen läxa är klar .Skit lätt att säga på dagen att det och det ska göras ,jag skulle göra engelskan ,jag skulle skriva cv och skicka in ,jag skulle träna .Det enda jag har gjort är att sola och ja jag svarade på 1 fråga av engelskan ,det är ju iallafall framsteg . Nej fan nu lägger jag av med skrivandet .
nea och jag går långdag imorn så det kommer bli bilder ,kanske. 


                 

nu nämner jag inga namn men nån har skjutit fågel fenix


igår skola och sen hem och sola som vanligt typ. Plugga matte på kvällen och somnade sådär lagom till slutet på CSI . Ikväll har jag inga läxor och ska träna lite nu och sen ladda upp för ugly betty och desperata . snart är denna vecka också slut och sen är det looov :D !På söndag drar jag och jossan till sthlm för att shoppa in klänningar och massa annat :) fan kom nyss på att jag har engelska läxa att göra också ,det kanske går fort kan man hoppas.
jag vill klippa lugg nu ,eller ska jag ? vet inte om jag kommer våga göra det ,tänk om jag ångrar mig :(
nej nu ska jag göra benböj och sen leka lite på bollen . hejsvejs


man behöver inte veta vart man ska

man behöver bara veta att man ska komma dit

jag är kär . pånytt igen i filip :)  Bästa helgen på länge ,den behövdes .
men imorn börjar vi om på nytt med maten ,träningen hela synen på allt .Jag har för lite tid för att få ihop allt och jag vet inte om jag kommer klara det .Hade jag inte haft en sån bra helg hade jag nog inte orkat ta tag i allt .
det finns egentligen inte så mycket mer att skriva eller jag hinner inte skriva mer för jag måste äta nått och ta en iprem .Något bra på tv? jag tänker ta en ledig kväll till innan jag kollar i läxböckerna . nej inget bra fanns på tv så det blir några avsnitt av andra avenyn ,har ju kommit efter lite nu i helgen .

                                                     image23

happy sunshine !

underbar dag !jo faktist så har den varit toppen . I skolan åt vi glass och varma hallon sen hemma har jag legat och stekt i solen sen kvart i 2 så ungefär 3 timmar :D så nu har jag härliga sommar bikniniränder och det är faktist vår ! nu lagar jag mat eller ah steken är inne i ugnen och snart kommer mamma och filip hem så ska vi äta middag och sen kanske hyra film och mysa till det . Jag har planer på att pussa sönder baby när han kommer :) nu ska jag borsta håret så att filip vill pussas med mig .

                        image49

I don't know how but I don't even care

mm mysdag ! åkte hem vid 12 och tog av mig lite kläder och sen la jag mig i solen i flera timmar :) jag låg och lyssnade på musik och kollade på andra avenyn och räddade sillen från att hoppa i poolen .Sen fixade jag lite mat och sen hamnade jag i soffan med ännu mer andra avenyn .Runt klockan 7 ledsnade jag och la mig i badet och läste på engelska B lite .Nu ligger jag i soffan igen och fick nyss snyggaste mmset av nea som åker stor båt idag .Det är ingenting bra på tv ikväll så jag ska natta mig lite snart och sova ,jag behöver sova för jag är trött hela tiden .

Fan va illa jag tränat som senaste veckorna ,typ kännt mig sjuk och nere hela veckan och inte orkat nått . Men vafan det är bara att ta igen och ge upp småätandet och tänka på sommaren. Det kommer bli morgonpromenader för att efter skola kommer jag ha fullt upp med läxor ,idag var typ min sista "lediga" dag .
Sen ska jag göra träningsprogrammet 3 gånger i veckan så då kanske man kan få in nån annan övning också .
Nej nu tänker jag borsta tänderna och gå upp till sängen .Det är ju så jäkla ljust ute så att somna kanske inte är det lättaste. imorn kommer dutten och jag längtar efter pussar och kramar !

hot stuff

jag har letat igenom hela min dator utan att hitta ett vettigt kort som man kan använda ! jag tror jag måste bestämma träff med domme så jag får lite nytt att använda ,och snyggt :) !

lugn skoldag ,nea och jag gick och gjorde nytta på elevrådet  sen kom mamma och hämtade mig så jag fick köra hem henne . Hemma gjorde vi mums fika och bara latade .Och jag sitter fortfarande här vid datan fast jag har massa att städa ,prov att plugga till plus engelskan att skriva klart . Det är sol ute också och jag sitter uppe i mörkret och fryser . Nej jag ska ladda hemma massa bra låtar och sen fixa musik till nedervåningen och sen börja städa. Hela min övervåning är fin ,kan vara för att jag aldrig är här uppe länge utan ligger med bärbara i soffan och degar .Och mamma gjorde ju om förra veckan så att matsals bordet kom upp hit till mig ( och hur hon har fått upp det har jag ingen aning om ) och så tog hon mina fotöljer ist. Aja snyggt ska jag göra iallafall .Kanske fixa lite mys till min toalett också  ,den ser ungefär ut som en sopptipp nu för det är grejer överallt . Det är inge grey´s ikväll tack vara ishockey
så det blir väl en hel kväll med top model och pluggning (y)

smile like you mean it

riktigt kallt idag du ,i skolan och överallt .började dagen med idrott och vi var gryma ,verklingen grymma! efter det vare dags för matteprovet och det gick fin fint , fasst nu måste jag göra prov på ett nytt kapitel varje vecka för att hinna. Hemma runt halv 5 och då blev det mat och sen mys i soffan med andra avenyn och pepparkakor med chocklad i :) sen körde jag mamma till lite olika hållplatser och sen till stallet ,imorn ska hon hämta mig i skolan och sen ska jag köra hem (y) och jag behöver fortfarande ett jobb så om nån har nån idé så säg bara till .
nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på desperata

saker och ting blir inte alltid som vi vill

kortis dag i skolan ,bengan och svenska bara .Åkte till stan med mamma runt 12 ,gick lite på gränby innan vi åkte till sjukhuset .Parkerade mil bort från sjukhuset så vi fick gå en promenad ,vi var tidiga så vi fikade lite innan vi gick och röntgade knäna .Fort gick det och vi får väl kanske höra nått från dom om några veckor. Övningkörde på vägen hem och jag lyckades parkera utan att träffa buskarna (y)  hemmamys med andra avenyn lite innan jag skjusade mamma till stallet och sen vidare på träning ,eller träning och träning började må illa och yr efter uppvärmningen så mamma körde hem mig .Så nu ligger jag här och fryser med vetekudden ,filt plus täcke och drygt 28 grader i rummet ,men det är mysigt.
Imorn blire matteprov och sen typ inget spec.jag har också kommit på vad jag önskar mig i födelsedagspesent ,eller ja jag kommer ju komma på mycker med med iaf .

- ny plattång
- ring
- kläder
- pengar
- sol

ska gå upp och läsa på lite innan jag somnar för natten.

Jump til you break

söndag kväll igen då ,mår ju prima eller inte. I fredaskväll åkte till till gränby och myste med maltson och wii .På lördags morgon åkte dom bort så vi blev själva ; vi åt ,sov och gjorde oss taggade för kvällen.
Runt halv 8 kom adde och robin (?) över och spelade wii lite innan vi drog vidare till addes syrra för stephens överraskningsfest .Kvällen var rätt lugnt tills grabbarna spårade ut lite smått och började dansa och tjoa .Runt halv 2 drog vi vidare till ted där vi träffade rasse och massa fler .Gick hem runt 3 och käkade popcorn och kollade på skräckfilmer ,eller ah vi somnade båda två när popcornen var slut .vaknade till av att filip dreglade på min axel men somnade om lika fort igen .Efter många om och men så fick jag äntligen filip i säng och vi somnade såå skönt i världens skönaste säng. Dagen har idag inte varit på topp alls men vafan saker och ting går ju inte alltid som vi vill . Kom hem runt halv 8 och myste genast ner i sängen och kollade på one tree hill som mamma snällt spelat in :) fyfan min huvudvärk har fortfarande inte släppt ,nu har jag haft den hela dagen.
hoppas jag kan somna lite iaf och inte bara ha ont .

torsdag

skön dag ,helt slapp .kom hem och kollade på andra avenyn som vanligt men nu pluggade jag lite till också (y)
imorn är det bara att packa väskan full för i helgen ska vi ha kul! yes box kul ! jag är trött och borde nog sova istället för att sitta här .
föresten så är jag jävligt less på sjukträningen ,jag har fortfarande svinont och hur ska jag kunna hålla på i 1½ år till innan operation .Nej det går inte ,jonas och jag ska operera oss nu så ska vi hoppa på kryckor tsm och skricka av smärta och ha såå mycket att klaga över för det är vi värda !men kul att jag inte kan den där saken med kryckor också då ,det kan bli en syn för livet . på måndag kanske jag får en ny chans att bevisa att jag faktist måste operera. nu har jag missat dirty sexy money också ,jippi varför går allt åthelvete för.
Neh krypa ner och somna nu skulle vara skönt .Ska försöka skriva i helgen nått 
oj glömde ,iz fyller ju 3 år idag också :)


                                 

you'd live to regret it

såå sjukt ovärd skoldag ! riktigt dryg och långtråkig. Hemma myste jag ner i soffa med andra avenyn några avsnitt sen lagade jag middag som vi sen åt .Drog iväg och solade en sväng också ,mycket mycket skönt med lite mer färg ,kommer se ut som en tomat imorn i ansiktet men det är smällar man får ta. Inge bra på tv ikväll för det är hockey ist för grey´s i hela två veckor ! så det får bli top model eller nått .

shawty a heartbreaker ,but it really don't matter

Cherish -Killa (feat. Young Joc)  ,Leona Lewis -Better in time på upprepning hela dagen :)

humöret på topp tills man kollar ut genom fönstret ,det snöar ! jo jag skojar inte det vräker ner snö. Skola till halv 5 idag sen pratade jag med min sjukgymnast som tycker jag borde komma igång med träningen nu ,det kanske är dags.Så efter vårat samtal var jag duktigt och gjorde hela programmer ,det tog tid och nu gör det sjukt ont i låren. Det har jag gjort idag ,jag har inte kollat på andra avenyn ,jag har inte legat i soffan alls idag .Tungt kan jag lova ,jag saknar redan min soffa. Justja vi har en tävling jag mamma och pappa ,den som går mest steg med stegräknaren. Mamma gick igår runt 12 000 steg ,idag gick jag runt 3 000! lite skillnad va ,undra hur många steg pappa går imorn . Jag längtar redan till helgen och den är snart här ju ,det kommer går fort nu .Jag måste ta hem engelskan och matten så jag hinner klart allt för i början på maj är det nationella i matte (y) .I helgen ska jag och älsk träna tsm och sen bara slappa tror jag ,det lär nog bli mycket läxor med men han sover väl när jag gör dom så :)
nej nu måste jag läsa lite engelska B innan det blir bra på tv .
Imorn är vi taggade med bengan !


was it all that easy




thought i couldnt live without you
its gonna hurt when it heals to
it'll all get better in time
eventhough i really love you
im gonna smile cause i deserve to
it'll all get better in time



image26

helgen

ännu en helg slut ,bra eller dåligt? Åkte in och träffade malin på stan i fredas ,gick runt lite men hittade ingenting .Gick upp till lägenheten och somnade typ på engång .Vaknade gjorde middag sen kom alex,micke och anton hem dit och spelade wii med filip .Jag somnade nästan i en fotölj ,halv 2 kom filip in och gjorde sällskap iaf . Lördagen var lugn ,duschade lite och pysslade .Gick till gränby för att leka med maltson ,ungen är på det bästa humöret nånsin :D  sammanfatta lite snabbt så låg vi på sängen men malte som rullade runt ,malte rev mig i näsan så blodet spruta typ ,åt mat ,kollade på gamla deckare ,somnade till ringu . Imorse drog jag,malin och cash warren och tränade .För alla som inte fattar vem cash warren är så kan jag berätta att han har gjort jessica alba gravid ,alltså kristoffer sandberg. Jag och malin var faktist riktigt duktiga idag förutom att jag mördade mina hälsar ,jag kan fortfarande knappt gå på dom . Efter träningen åkte jag till gränby igen för att leka lite till och äta blåbärspaj . Sen åkte jag hem och sedan dess har jag legat här framför tvn med datan i knät och gjort typ ingenting . 
nu ska jag kolla på andra avenyn lite innan jag somnar

gävle med bästa

idag åkte jag med snyggot till gävle för shopping. Som vanligt stannade vi först på donken och laddade upp med mat sen drog vi iväg! vi snurrade runt i några timmar där och kom hem med mycket snyggt ,hittade ett par jeans och ett sött litet linne . Plus att jag gjorde stor köp av malins skor ( som hon hade på sig ) för endast 75kr ,det är ett bra köp det för ursköna skor är det iaf. Men hon hittade faktist ett par nya så hon slapp gå hem utan skor .Vi har skrattat och flummat och imorn göra vi repris :) hemma tog jag mat och la mig framför datan och kollade på andra avenyn ,sen kom pappa och janne hem och fixade internet så nu ska det fungera utan avbrott .Hjälpte pappa med sin mobil också ,la in alla hans gamla nummer och ställde om lite ,undra om han märker att det är hans telefon som ringer sen :p jag har blivit så jäkla lat ,nu är klockan 21.43 och jag äter jordgubbar fast jag borde göra alla övningar men hur kul är det ? ne ska äta upp och gå in och se om det är nått bra på tv som jag kan träna till .Jag måste ju bli bra nångång så träna är allt som går . imorn blir det först stan med malin sen träffa älsk .Skriver på söndag igen kanske

                

when you're too in love to let it all go

 hmm lugn dag idag ,mest intressant var nog att jag och nea satt i matan i över 1 timme idag .
Vi fick massa olika matsällskap och alla lika roliga och unika .Som sagt verkligen intressant men då kan ni ju lista ut resten av dagen också .Jag har legat i soffan och kollat på andra avenyn sen klockan 3 idag .Jag har ett sånt fruktansvärt shoppingsug ,jag vill byta ut hela min garderob kan jag lova! jag behöver nya jeans men kan inte köpa några eftersom jag vill gå ner några storlekar innan ,men behovet finns.Nej imorn ska vi inhandla massa tröjor och underkläder men vart pengarna ska komma ifrån är en annan fråga .Jag borde egentligen göra mycket men orkar inget ,jag borde göra knäövningarna ,jag borde sola ,jag borde fixa naglarna ,jag borde leta efter ett jobb .Men vem fan har tid ? inte jag iaf men jag ska palla mig upp ur sängen snart och göra några övningar samtidigt som jag kollar på grey´s ,eller jag hinner nog inte till det utan det får bli till sverige pussas och kramas .Men varför har man ett sånt roligt program på kvällen så man skrattar tills man kissar på sig och sen kan man inte somna för man tänker på alla roliga skämt.
nej nu är det paus så jag ska springa ner och natta mig .

    image41

hey soul !

saknat mig ? i know men nu tyckte blogg.se att det var dags att låta oss blogga av oss lite. Idag är det första april ,inte direkt nån nyhet men vafan . Inte lurade jag nån snäll som man är . Bästa vädret på länge ,sol hela dagen :) hemma blev det mat sen ligga och gosa vid tvn .Vid 8 ringde malin mig så vi drog ut på promenad ,vi ska börja gymma från och med lördag/söndag ! dags att komma i bikinin nu när det är så fint väder du . Oj klockan är 22.02 och nu vill jag sova ,natti

RSS 2.0