Bilderna

fotograf Filip  nere vid vattnet  okänd visar upp sig  my partner in crime

stockholm dag 5

herregud mina fötter tar död på mig! smart som jag är tog jag nya skorna imorse ,just denna dag när jag skulle som vanligt gå ner till slussen ,sen gå på stan efter jobbet plus hem från stan ! Och jag visste ju om det .
Men idag fick jag äntligen träffa min man :) ! Mötte upp han och faw vid centralen och sen gick jag i affärer och dom var snällt utanför :) Sen började vi gå mot slottet där vi satt och vid vattnet och tog det lugnt innan vi gick vidare .Vid slussen skildes vi åt och jag gav mig ut på jakt efter donken ,hade tur och det fanns bara en gata ner från lägenheten :)
Pratade med tokan också en sväng ,längtar tills imorn :D

jag saknar alla där hemma , vera gjorde sig påmind idag med sms ,hoppas jag hittar på henne imorn bara .Men imorn får jag träffa nea och heidi iallafall :)
Nej ska leta upp datasladden min kära älskling hade med sig åt mig så jag kan lägga upp lite bilder nu på en gång :)

 

stockholm dag 4

å min kropp ! Min rygg tar död på mig snart :(
Var lite tidigare på jobbet idag för att hinna fixa innan dom första kunderna kom ,sen dess hare varit full fart :P
Fick hoppa in och fixa beställningarna ett par gånger ,agera modell och fixa ett x antal mackor ! små mina stackars fötter är svullna och min rygg ska vi inte tala om :(
 Orkar inte skriva så mycket för mina ögon håller på att falla ihop snart :p  ska göra mig klar och kolla på one tree hill .

imorn på planeringen -
-vara  på jobbet runt 9 tiden
-för hoppningsvis få sluta med agneta senast 4 ( hon ska åka långt hem så)
- Möta upp filip och faw nere på stan så jag får shoppa medans dom står utanför
- Käka middag med dom någonstans
-dra mig hemmåt kanske

stockholm dag 3

 japp bättre sent än aldrig ,har legat och läst andras bloggar och har fått många snygga tips :)

Gick ner till slussen idag och åkte till modehuset helt själv :) även denna dag gick utmärkt ,har gjort massa pappersarbeten och även lärt mig fixa orderna så jag kan göra det dom gör imorgon med kunderna .
Imorn ska vi ha jätte mycket så det ska bli kul o se hur det kommer lösa sig :P  Idag jobbade vi till 6 och det var en lugn dag ,tänk då imorn .Aja hoppas jag kommer hem skapligt iallafall :)

stockholm dag 2

 Åh vilken härlig dag ! jag gillar verkligen mitt jobb :)
Idag började jag dagen med att vara tidig ,så tidig att jag satt mig nere vid vattnet och läste en bok i solen . Efter en timme knallade jag upp till modehuset och kontoret .Som straff ,jag råkade berätta att jag latade mig i solen medans dom andra vara på kontoret , fick jag börja med pappersarbete ,och i mängder :o
När det var klart ,pustade ut ett tag sen fick jag kontroll pricka av  alla halsdukar och sjalar jag packade upp igår ,vilket var ca 150-200 ! så en för en gick jag och prickade av i orderlistan. Sen började lunchkunderna komma och tallrikarna skulle göras ,blev väldigt några idag max runt 7 stycken så det var väldigt skönt :)  när allt var lugnt gick jag och klädde på våra skyltdockor nere i entrén och gick med lite kartonger till förrådet .
Sen blev det lugnt runt ca 1-2 så sen dess har jag gått runt ,gjort lite goodibags och serverat kaffe.
Vid 5 åkte jag med Agneta ,en som jag jobbar med ,hem för hon skulle hjälpa mig lite med spårvagnen och tunnelbanan .Men dom stämplade aldrig på spårvagnen och i detta fina väder ville jag inte slösa biljetter så jag gick från slussen hem ,jag pratade med nea samtidigt och då svängde jag in på en second hand butik snabbt också .Efter 18 minuter var jag uppe i hallen :)  duschade snabbt medans kurt lagade mat ,pasta bolognese mums !

måste ner till konsum nu och köpa schampo ,jag hade tagit med mig två balsam smartass (y) Ikväll blir det one tree hills precis som igår :)

                                           grötfrukost och aftonbladet :)  läste bok ute i solen nere vid vattnet   den underbara utsikten !


stockholm dag 1

jag är räddad ! min vecka är räddad ! mitt liv är räddat ! har jag internet :D  fast jag snor av någon granne så fungerar det fin fint :D  jag är så nöjd !

gick upp 05.45 imorse ,duschade och gjorde mig klar 06.40 kom morfar och jag fick lov att säga hejdå till min sovande älskling ;( framme i stockholm runt 8 och började jobba direkt men jag gjorde ett misstag ,jag glömde min mobilsladd och självklart knäppte jag bara kort med mobilen idag .Men imorn ska jag försöka ta mig ut en sväng och knäppa runt lite :)

Vi kom nyss upp i lägenheten och direkt loggade jag in mig :D kurt lagar pyttipanna nu och jag är hungrig ,fast jag har kanske käkar 7 rostade skagenmackor :) har även ont i ryggen efter att ha packat upp en flyttkartong med halsdukar och sjalar ;((  men jag hade kul ,det var riktigt kul idag !
Ne nu måste jag packa upp lite smått :)

pretend all you want

jaaaa !
jag klarade det :) bara små grejer som smink tandborste skor och sånt kvar :P rummet är klart också  ,blev helt annorlunda när allt försvann från golvet , jag ser mitt golv :D !

kollar på gamla gossipgirl avsnitt också samtidigt . Imorn gör jag min första dag ! jag har tänkt på det här länge och planerat massor men alltid tänkt det är såå långt kvar ,och det var ju det i början men nu är det knappt 12 timmar kvar tills morfar kommer och hämtar upp mig . Men jag längtar samtidigt som jag är så nervös för att bo där borta . Morfar stannar till tisdag med mig så det är skönt ,sen så är ju Kurt hemma ,det blir säkert utmärkt bara jag som fjantar :P
Hoppas jag har internet så jag kan visa hans snygga lägenhet och ja visa vad jag gör om dagarna där borta . Här hemma gör jag inget speciellt så det skulle bara bli massa bilder på mig i sängen ,soffan och på toan för det är typ det enda jag gör hemma här :P  som sagt inte kul men jag ska försöka ta så mycket bilder jag kan så det blir bra :)

Min man är på väg hit nu och jag ska möta honom om en halvtimme ungefär ,kul i detta väder ,det började vräka ner regn nyss :( och om jag inte har internet där så blir detta det sista inlägget på 1 vecka då .  hoppas vi hörs imorn 

                       

I probably shouldn't say this

                                                      

Haha det går bara inte ! väskan är fortfarande opackad och mitt rum är fortfarande illa . Jag har legat och gosat med izor ist :) han är söt och jag kommer sakna honom massa när jag är borta !
nu har jag legat här i 5 timmar och slappat men nu måste jag klä på mig och fixa rummet . sen gå ner och packa ,det går fort för jag har skrivit lista o allt men orkar bara inte :P 

nej nu ska jag ta tummen ur röven och klä på mig ! halv 8 kommer älsk så jag ska försöka skiva mer innan dess  ,
önska mig lycka till !

I only want to share it with you

ojoj ,nu är jag klar med musiken ! har hållt på i några timmar med att sortera ,ladda ner och lägga in på ipoden .
men nu är jag klart :)  samtidigt har jag kollat på one tree hill ,eller egentligen skulle jag ha med första säsongen till stockholm utifall jag inte har trådlöst internet därborta , men jag hinner nog kolla klart innan om jag får bestämma :)

men jag hoppas att jag har internet där borta så jag kan dela med mig av allt kul jag gör på dagarna :)
Jag har fortfarande inte städat mitt rum eller packat mer ,men jag har så ont i magen att jag får slippa ,men jag måste göra det imorn innan filip kommer och det blir nog senare ifs så jag borde hinna .

Jag hoppas jag hinner shoppa lite när jag är där borta :P  och på lördag ska jag faktist palla mig ner till kungsträdgården och kolla på älsklings adam som uppträder på the voice 08 :) träffa nea och heidi blir kul också . Och nu har mitt nya abonemang satt igång också ( tror jag ) så jag kan ringa nea och malin gratis ,eller ja alla halebop men bara dom jag kom ihåg och behöver ringa :)

nej ska man göra i ordning lite te och kolla på någon bra film ,för på tvn är det inget bra på hela natten så .Hoppas jag får igång sex and the city filmen ,då blir jag glad :)

                                            älsklingen och jag   <3

everybody's screaming

usch jävligt seg morgon . nu ligger jag i sängen ,lyssnar på gamla simple plan låtar och försöker vakna till.
Igår kväll gick jag över till malin ,stylade lite och snackade innan vi gick vidare till linn där jag träffade massa gamla klasskompisar .Efter ett tag gick malin hem och jag gick vidare till björklins på kräftskiva  .Kollade på turkiet bilderna också för första gången :P fyfan va hemska dom var usch säger jag bara !

Nu började britney -everytime spelas och den är nog oslagbar , jag kan iallafall lyssna på den om och om igen .
när jag kommer hem från kalaset så ska jag ta mig tid till att fixa min ipod med massa lyssnarbara låtar på till stockholm . Jag åker ju 7 på måndag morgon och imorn kväll kommer filip hit och då ska det mysas och inget annat .
Jag måste packa klart också ,kläderna är klara men allt annat kvar .

jag har hela mitt rum att städa också ,visst jag har inte det största men sen vi bytte tv förra helgen så har vi helt enkelt lagt allt på golvet bara .
Ikväll ska jag bara ta det lugnt för nu känner jag av huvudvärk ,hoppas det inte blir värre bara .
nu ska vi åka om en timme så jag kanske ska börja göra mig klar ,skiver mer ikväll

Let's do some stupid shit

jag är lat jag erkänner :P  men nu tänker jag vara snäll och berätta vad jag gjort på mitt sommar lov :)
först fyllde jag år och veckan efter drog jag till Turkiet på världens skönaste semester .Sen jag kom hem har jag tillbringat mycket tid i stan med shopping ,shopping och åter igen shopping :)  det är roligt och det jag gillar mest !
Sen har vi ju varit i Öregrund rätt mycket också ,åkt båt och solat ,precis som sommaren ska vara . Den senaste veckan har vi lekt massor med malte också ,han är sötast nu :)

På söndag flyttar jag till stockholm för 1 vecka ,ska jobba och så :) Sen när jag kommer hem är det bara några dagar kvar till skolan börjar och jag äntligen kan komma igång med träningen !

nej har bokat in malin nu så jag får skynda mig med att städa ,ska shoppa lite och kanske hitta nått mer :)

RSS 2.0