it's gonna be sad ,it's gonna be true

idag har jag planer att ligga i sängen och kolla på filmer ,man kan ju hoppas att filip kommer också .Jag har ju laddat hem a walk to remember så det får bli massa mys :) Nej man kanske ska städa ? det behövs kan jag lova och om jag ändrar om lite så blir det roligt också. nu vill izor gå ut så

                      
                            image40

stop and stare

    
      

påskhelgen

ah vi kör igenom helgen då


fredag -vi var inne i stan runt 12 ,handlade mat innan vi drog hem.intog soffan direkt och ingen middag blev det så vi planerade tjockiskväll ,köpte glass och skulle göra kladdkaka .runt sextiden b lir vi inbjudna till sävja så varför inte ,fixade oss och halv 8 drog vi över till johan och anders ,shottade lite och en drog vi till sävja och rasse .Framme i nåntuna hos filip så småpratades det och var socialt .Framåt natten kom typ 50 pers till. Men kul var det ,så jävla kul !åkte med 2 bussen hem och vid 3 dukade vi fram nattmackor och somnade framför datan.


lördag -vaknade av stoffes väckarklockan vid halv 6 ,smart som man är sätter jag den på snooz ca 5 gånger innan jag får av den ;p klockan 12 var det the hills maraton på mtv så där låg vi till klockan 6 då vi gjorde oss iordning och kollade på wrong turn 2. Vid halv 9 kom evve och 9 kom linn och jacob .därefter slant anders och tobbe in .Sega som alla var kollade vi på E.T innan alla började dra hem.


söndag -vaknade och packade väskan och drog hem .Hemma åt jag frukost i badet och en åkte vi till mormor och morfar på påskmat .nu blir det film och popcorn i sängen


nattbandy

vi fick ihop gårdagen ,japp tro det eller ej men det gick. Vi hade nog problem med allt ,inget ljud ,sena väktare ,lagen ,domare mm . Men allt blev toppen och vi gick plus med över 10 000 :) vi blev tillomed klara till klockan 3 så det var skönt ! Uppe med tuppen idag för att hinna göra allt jag skjutit upp i veckan .Nu har jag ätit frukost och så ska jag ner och packa väskan ,fixa mig och sen ska jag kila iväg till snyggot !
Skriver mer sen eller nått

kärleken är större än lagen

vips så har en till dag gått . väldigt fort men vem klagar ?skolan var tråkigt det enda enorma och egentligen det enda vi gjorde var att jag och nea fixade till vår närvaro .Väl hemma somnade jag i soffan med datan på magen ,vaknade och fixade middag ,tränande mitt otroligt roliga program tills allt fett skakat av ,tog ett långt långt bad och sen hamnade jag här . Så var en hel dag förbi igen .Jag har fortfarande inte packat min väska till malin och inatt drömde jag faktist att jag glömde packa och sköt upp det hela tiden så det slutade att jag inte kunde åka ,aja jag får se till att packa imorn för nea och jag har ju tagit ledigt halva dagen och den andra halvan ska nog vi sitta och lyssna på ungdomsmottagningen . Men sen ska vi iallafalll tillbaka till skolan igen till klockan 5 för vi måste fixa allt till nattbandyn . Vi ska stå i kiosken hela natten och göra toast och sälja godis ,ingen av oss kan räkna men vi ska allt lösa det .Har vi otur så blir vi inte klara med allt förens runt 5 på morgonen och 11 drar jag och malin till stan. Men det är kul sånt gillar vi !
 nu är det en kvart till grey´s så värma vetekudden och krypa ner låter inte så tokigt .

                 image32


life got so complicated

Kort och snabbt inlägg . Min nya sjukgymnast är grym ,puss på honom ! jag är trött och det känns som om inte tiden räcker till ,det är såå mycket som jag måste göra men hinner inte .
Nu ska jag kolla på the starter wife ,beställa kläder och dricka grönt te . godnatt 
 
                                                  image31
                        min underbara syster har snyggare bilder på mig än vad vi vill minnas

you're the one that makes my world go around

helgen är slut ,över,finito . Imorgon är en början på en hel vanlig vecka ,eller inte !Den är en ny början på något bättre ,jag har sagt det alldeles för ofta men nu måste det ske . På tisdag ska jag till sjukgymnasten och vi kan ju hoppas att det går bättre än sjukhuset .Ah det gick ju inge bra där ,det blir ingen operation än utan vi ska testa med sjukgymnastik i 1 1½ år först sen ska vi se om det har ändrats nått .Vilket det inte kommer göra för det gjorde det inte sist .Det finnns inget annat fel än att ledbanden är sönderslitna och då tycker dom att det är en bra idé att träna upp musklerna runt om .Om det inte funkar så blir det operation ,så ungefär typ år 2057 .Men vi får väl ge det en chans ,jag ska fråga om jag får gå och simma och på gym ist för tråkiga hemmaövningar . På onsdag ska jag bara ta det lugnt ,packa och göra mig lite snyggare för på torsdagen kommer min bästa och vi ska på nattbandy sen hem och sova för att på fredagen åka till henne och ha en super helg ! jag längtar sönder efter henne men snart smäller det :) helgen då ,ah jag var med älsk och myspys .I går skulle vi vara duktiga och gå ut men jag tappade skohornet på tån så det gör as ont ,vårt första och enda försök . Så nu är min tå helt blå/svart och jag småhaltar ,men det blir kul att träna i veckan (y)
ikväll så blir det antingen dirt eller hide and seek ,svårt val men hide and seek kan man ju alltid ladda hem .

                          image30


I'm losing my friends for you tonight

dagen är inte ens värd att prata om ,fyfan.Det enda bra var att jag följde med filip på klippning .Mamma tröstade mig med lite shopping och fika på ikea innan vi åkte hem . Hemma gjorde vi iordning mitt rum och övervåningen ,myspys nu :) jag skruvade ihop ikeabyrå helt själv också ,klå det ni ! åker till älsk imorn så det blir inte mycket skrivning .

Onsdag - Skola till 2 sen ta tåget till stan ,tröstshoppa lite sen upp och mysa med älsk . Grey's på kvällen !

Torsdag - Möta julle och nea? för lite frukost på stan innan vi går till sjukan och tar spruta .Sen upp till älsk och göra klart engelskan .

Fredag - Skola till 1 sen hem och rida simpan .Efteråt hem till farmor för at fira farfars 80års dag med lite smörgåstårta . På kvällen kommer dutten :)

nej nu är det gossip och sen är det den nya serien på 5an , byebye

   image29


07.27

träningen igår tog , fyfan ! det gör ont i hela kroppen kan jag lova . nu ligger jag i soffan och kollar på the voice och dricker honungsvatten :)  Efter skolan drar jag till sjukhuset och sen bara plugga .
saknar filip också ,jag vill ligga i sängen och gosa hela dagen idag :/ <3

You shook me all night long

Hemma igen från helgen .

Fredag - gick till hotellet efter skolan där jag kollade på när malin städade .Sen efter några timmar där åkte vi hem till henne och hämtade kläder och matade muffin .Sen åkte malin hem till månkarbo och jag gick hem till älsk. Lite senare gick vi ner på stan och handlade kläder och sen åt mat .Sen hem igen och gregla kudde .

Lördag - lugn morgon ,kollade bara på tv och dega .Runt 3 åkte vi till malins lägenhet för att mata och leka med muffin :) sen hem och laga mat för att resten av kvällen dega till melodifetivalen .

Söndag - helt vanlig nakensöndag ,legat och kollat på massa skitdåliga tvprogram och ätit donken mat . Hemma runt 6 och sen dess har jag bara suttit här och kollat in resor och drömt mig bort .

Hoppas bara att jag får jobbet hos malin för då kan vi sjunga tsm och träffas massa dagar i veckan  :) ! Sitter och kollat på hotell i Maldiverna nu och det ser ju inte helt fel ut i november då ! :)

       image28

I'm wanted, I'm hot, I'm everything your not,

 Idag kom malin hem igen så jag mötte henne vid bussen ,gick hem till henne sen cyklade vi ut till larsson larsson för att bara lämna ett kort men vi råkade hamna där på fika och några timmar extra .Cyklade vidare till preem runt halv 8 och solade till 9 .så jäkla skönt att träffa henne och prata massa ,vi planerade tex typ hela vårt sommarlov och påsklovet :) blev lite snabbt nu för jag måste plugga till provet imorn ,trots att malin var till en stor hjälp. inget bra på tv ikväll va ? så man kanske kan somna till en bok eller nått liknande .

                       image27

                                                snyggare än snyggast eller nått liknande


det går inte att drömma om någonting längre .

Jag önskar jag kunde stoppa allting nu,
frysa ögonblick och rädda dig
och oss
och allting från hela världens klor

För det är svårt att förklara kärlek för dem som stängt
öronen till det som skiljer sig från normaliteten

Så förlåt världen för att jag inte väljer utstakade mönster
och att jag väljer att lägga ner en hel tonårstid på att
övertala en själ att binda sin skugga till mig

men ni vet
kärleken är fortfarande likadan
man blir fortfarande kär på samma sätt
man älskar fortfarande på samma vis
ens själ är lika mycket bunden till den andres
som den hade gjort om man hade varit trettio år äldre


                                                           image26
       


fast inte hatar vi varandra?

segaste dagen på länge . Börjar ju med att jag håller på att spy hela powerwalken och den kändes som flera timmar lång . men jag fick mamma att skjusa mig till bussen iaf ,fucking kallt var det iaf. i skolan var det proppat med åttor ,jag trodde jag gått fel eller nått ,aja läskigt iaf . vi fick inte visa dom runt för carina ,skitsamma tänkte vi och satt i kafeterian ist . Bengan känner ju ändå inte igen oss så . sen i sista minuten anmälde nea och jag oss till elevrådet så vi slapp svenskan också sen hade vi bara engelska . Värd dag ! efter skolan har jag bara kollat på the hills och letar efter männ åt nea :) ikväll är det grey´s !

                                                      image25

crack ass


Pinade mig totalt hela vägen imorse ,usch jag ville bara ligga i sängen och sova . Skoldagen började iaf med att jag och nea ägde skiten ur alla på idrotten ,okej vi var inte många men iaf . Sen har vi bara sjukat oss resten av dagen och eftersom vi slutade 4 så blev allt extremt roligt när klockan 2 närmande sig men kul hade vi. Jag vill att det ska bli torsdag nu för då kommer malin hem så jag får sällskap på promenad och sen så ska vi sola på fredag :) skönt att bli lite snygg till helgen ,inte för att nått annorlunda händer men iaf. nej nu vill jag att the hills ska tanka kvar så jag kan mysa ner i sängen .Ikväll blir det lite styrka och gossip girl !
puss hej crack ass

                                     image24

I make no apologies for how I chose to repair what you broke

shoppade nya kläder med malin i fredas :) lördagmorgon drog jag och dutten till fyrishov för att checka in företagsmässan .Skyndade oss tillbaka för att hinna till dopet eftersom en viss smart person tog fel tid med två timmar ,jag nämner inga namn .  Dopet var fin eller ja dopet var som dop . Malte var sötast och snällast :) på kvällen var vi hos pelle och åt mat och var sociala . Natten var ju som den var eller hur älsk :p ? nakensöndag och kollade på nån freakad film typ guds stad. och när jag kom hem sitter hela packet och kollar på nån meningslös hemmagjord traktorfilm , men som tur var så är internet lagat !! jag kan nog inte riktigt beskriva glädjen . och jag har fått tid på sjukhuset ,jo ni läste rätt , nästa vecka och inte i maj som skulle kunna tippa på . Fast det är bara kontroll så operationen blir säkert i september 2010 eller nått sånt .nej jag ska kolla på dirt ikväll så att jag är riktigt trött och sjuk i huvet imorn ,allt för dig nea !
 
                                       image23
                                                        vi föralltid va ?


   

RSS 2.0