28 december

drog vidare till skärplinge när jag kom hem i lördags ,en systemkamera rikare iallafall :) Satt hemma och pratade och fjantade tills midnatt då vi drog vidare till henke och pratrik .Skrattade till magknip och hemma runt 4 ,lovely !


Vaknade av att baby ville bjuda på bio men det var på tok för tidigt så jag drog igång american pie -book of love(?) istället innan hulken vaknade upp .Sen drog vi plus hennes lillebror vidare till stan för besök på donken och sara .Kom hem med en bärbardator rikare och skrattade oss nästan av vägen när nea drog igång camen i bilen hem . Jag ska nog bjuda på lite bilder istället för o berätta för er hur kul det var


Sen igår kväll kom pojkvännen över på besök ,vi skulle kolla på bodyguard med jag råkade somna väldigt för tidigt in i filmen .Tror jag måste göra upp lite för det idag så frukost på sängen blir det snar och sen ska jag faktiskt vara så snäll att jag tänker duscha också :) Bra flickvän eller vad? Ska tvinga ut han i snön också på en liten fotorunda senare

 

26 december

många dagar som gått nu ,lite för fort .Har firat jul i alla dagarna och fåt julklappar :) Ska strax pysa in till stan och köpa min älskade systemis och sen hem fort o försöka förstå mig på den ;p Hur kvällen blir får vi se ,jag hoppas på något sällskap iallafall :)

 

bilder


hittade lite helt förglömda bilder från mammas födelsedag



Hittade en random på världens bästa också


14.40


korten kom idag och det blev helt okej


22 december

ligger nerbäddad i en varm säng nu och bara njuter av lovet :) eller ja jag har ju varit ute med hunden också ,som nu även han ligger och snarkar brevid mig .Väntar på att posten ska komma och hoppas att mina kort är med annars vet jag inte vad jag ska göra då det är julklappar som ska ges imorn .Men men ligger med kylbalsam i hela ansiktet nu och det känns som om jag har sprutat in lite för mycket botox i ansiktet ,går knappt att röra alls .Ska strax krypa ner i ett varmt bad och njuta lite till .Planen är att runt 4 ta mig in till stan och köpa de sista julklapparna

21 december

Kom in till stan på kvällen ,myste och pratade ut och sen i panik sprang ner till coop o köpte glass innan stängning :)



På kvällen hamnade vi i gränby på middag ,gosungen var där såklart . Vi byggde hus ,dansade och kramades :)
Bilderna är suddiga för grabben vägrade vara stilla


På väg till skolan sista dagen innan ett långt jullov ! :)


<3



Filip Christiernin
<3


17 december

natten var hemskt ,tur att jag har bästa hulken iallafall .Dagen var bättre ,vi spelade julklappsspelet och fikade :) Hemma och började plugga nästan direkt med naturkunskapen, har prov imorn så .Tog en paus och kollade på biggest loser och fick en kick att träna så jag cyklade en sväng och gjorde övningar .Mest av allt vill jag ha ett gymkort nu och bli av med allt ! Nej fortsätta plugga nu och sen sova ,imorn drar jag och tjejerna till thuns :)

 

16 december

helt snökaos igår ,fyfan va halt !Hamnade iallfall i stan och tur var det för världens sötaste ungar var där :) lillälskling låg och sjöng blinka lilla stjäna i mitt knä och kramades och pussades ,gullunge <3

Hellugn skoldag och vi fick sluta tidigare också ,det är ju aldrig illa .Förutom att skolan fortsatte hemma och jag sitter fortfarande och skriver .Jag lagade även lite smileys till middag och nu har jag en katt på min rygg ,annars allt bra .Helst skulle jag vilja ut och träna nu ,hatar att bara sitta hemma hela tiden . Lovet kommer ju inte en dag för sent iallafall !

 

Hahaha det här är humor!


Till: Mamma
Sms: Va så sjukt full i går. Sket tydligen på en cykeltrampa, brytit bort bakreflexet och torkat mig med. Hoppas bara att Micke såg det. det vara han som berättade de. Ångest. Jaa
Svar: Fy fan. Jag skäms så för dig. Du får växa upp.

Förklaring: Mamma fick smset som min polare skulle haft. Pinsamt som fan.
/Larsa


Till: Mamma
Sms: Han satt på mig så jag knappt kan gå i dag.  :) God morgon förrästen
Svar: Vart har du varit?

Till: Tjejen
Sms: Jag svär. Jag ska..... Möt mig. NU!!!
Svar: Neeeej jag ville verkligen inte att du skulle få reda på det av någon annan. Jag var full och det betydde inget. Jag älskar bara dig. Va inte så arg.
Sms 2: What the fakk???


Till: Dejten
Sms: Ok! Det här är ett paniksms, hon är på toaletten, du måste ringa om typ en kvart och säga att typ min farsa håller på att dö!
Svar: Hejdå!

Haha ni måste bara felsms.com !


15 december

kul jag är helt insnöad hemma ,jippi !Har provet klockan 2 som jag tänkte ta bilen till men tvivlar på att jag orkar rota fram den .Blir nog till att ta bussen som är inne 1 och sen hitta på nått kul innan provet .
Nu ska jag kolla lite på andra avenyn och riverside och sen träna en sväng ,tråkigt att man inte kan ut och springa men cykeln får duga när man är insnöad .


14 december

det finns varken mycket att säga eller göra .Helgen är över och nu är det bara en vecka kvar innan lov .Både gott och ont ,skönt med lov snart men deadlinen på några uppsatser . Ska ta igen några timmars sömn snart och imorn har jag bara ett prov runt 2 sen åker jag till födelsedagsbarnet och myser :)

11 december

har inte riktigt tid att skriva ,mamma fyller år idag så folk kommer hit och jag måste duscha innan .Ville bara påminna alla om att kolla på Idol ikväll ,och då menar jag alla hulken !
Erik har de bästa låtarna och det kommer bli så jävla grymt ,jag vet att jag kommer sitta i extas ikväll :)

 

10 december

Igår blev det inte en lugn hemma pluggkväll utan jag tog med hulken på en roadtrip till gävle och sen vidare till valbo :) Vi hittade det vi skulle och firade med paj och glass !Efteråt blev det myspys och en sen kväll :)
Ska snart åka till skolan med mamma o där väntar massa prov ,jippi du .

8 december

nu vart det ett litet uppehåll ändå .Igår var det en långskoldag med omprov o allt ,hem och pluggade och sen somnade tidigt .Sömn är nog det jag saknar mest nu! Idag har jag suttit och pluggat samhällskunskap sen jag kom hem från skolan ,tog en paus o tog en springtur för o komma iväg lite .Men nu blev jag äntligen "klar" och ska göra mig klar för sängen nu .Skulle åkt till thuns imorn med Malin med dom hinner stänga innan jag ens tagit mig till stan typ så det blir inget ,kanske lika bra då jag har lite prov på torsdagen och ett x antar uppsatser som ska in (för några veckor sen).

 

6 december

har stirrat på ett tomt inlägg i några timmar nu ,hela mitt huvud står still idag .På tvn är det idol reprisen och hur bra som helst kanske !Nej men vi tar det väl från början då .

I fredags vaknade jag upp sjuk ,drog till skolan för nationella och sen in till stan och sov .På kvällen drog vi till Krille med planer på att ta det lugnt eftersom jag var sjuk .Men det spårade och vi glömde allt som har med sjuk o göra .Snygga jenny var där och gjorde min kväll bäst :) Det bjöds på tacos ,charader och vattenfall .Runt 10-11 drog vi oss ner till Kalas och skakade rumpan hela kvällen .Träffade massa bra människor som varit saknade och drack gott :)Runt 2 hade vi tappat bort jenny så vi satt oss ner ett tag ,innan stängning tog jag och F de sista dansmoves'n och sen mcdonken .Haha fortfarande "små"fulla tog vi oss hem och fortsatte kalaset hemma ;)

Igår vaknade vi runt 2 och förflyttade oss till soffan där jag somnade om .Kvällen bestod av lite filmer och pizza .Och en rolig nyhet är att bästa jenny ska försöka fixa jobb åt mig på VIP så nu är det bara att hålla alla tummarna att det går för vi kommer ha så jävla kul ! :)

 

bilder



och det här är bara början av bilderna


14.27

kvällen blev spårat kul ,ska bara vakna till liv nu


3 december

Så igår jobbade jag över några timmar ,sen ner på stan och handlade lite kläder med F .Middag hos mia o sen hem och somnade på soffan :) Det blev också utgång på det för att gratta kristoffer !Det slutade med att det blev en mycket rolig kväll :)

började starten med att jobba halv 8 ,badade på fyrishov och sen fixade vi lite julstämning med jultomten på besök och julkalendern .Fick jobba över idag också så en lagom trött och seg människa håller på att dö i sängen justnu . börjar bli sjuk också ,(sa jag att jag håller på o dö?) så det är ju lagom kul nu till jul o allt .

Nej kolla på lite paradise hotel o sen en tidig natt ,det blir nationella imornbitti .

 
puss på min bästa dutt


RSS 2.0