jag vill ha en sista chans

min mamma har bakat biskvier ,vi har gjort teoritester hela eftermiddagen
och pappa körde en lektion om alla delarna i bilen .
Farmor kommer snart och fikar och sen stallet innan tvn börjar kl åtta .

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

men är livrädd att fastna här

I fredags var den värsta dagen i mitt liv ,att höra orden jag aldrig trodde skulle komma .
Jag är inte längre hel ,stora delar av mig är krossade .
Jag vet inte om jag kommer komma över det men jag hoppas det .¨
Allt jag vet nu är att det gör ont att få sitt hjärta krossat

,



resten av bilderna finns på bilddagboken :)

think im invincible I see through the me I used to be.

jag är hemma igen ,allting har gått super !Idag har det varit en riktigt bra dag ,mamma och jag knallade på i 7km idag och sen efter lunch körde jag motorvägen till Örbyhus :) Det gick så inihelvete bra ! Aja jag är lite gladare idag verkar det som .Ska peppa till träningen ikväll också . Ska kolla på Andra Avenyn nu och ladda över one tree hill avsnitten på usb-minnet ,jag hade ju turen o hittade typ 5 nya avsnitt :)
 Bilderna kommer inte lite senare också

torsdag

en hel timmes extra sömn ;o jag vart  helt chockad när jag såg att klockan var 9 när jag vaknade men det är bara skönt :)
Nu ska jag och mamma ut och gå i solen ,sen hem och duscha och göra mig redo för att sen kör till örbyhus .Hoppas att allt går fint . Sen får vi väl se vad dagen har att erbjuda
Måste bara säga att ni är riktigt dåliga på att kommentera ;(

don't think too much just bust that kick

Haha min spingrunda gick ju asbra .Eller inte! haha jag orkade inte ett skit men jag körde väl typ 3 minuter max innan jag gav upp och gick rundan ist ,fast lite snabbare eftersom Iz inte var med :) Aja kanske inte dirket har någon springkarriär dirket men det kanske kan tillåta mig springa 5km i alla fall .amen skitsamma ,mitt humör är inte det bästa ikväll

Fick två jävligt stora blåsor på stortårna också av rundan idag (y) aj säger jag bara .Ska koka té nu och fortsätta kolla på fråga olle

onsdag

jag är trött ,och det suger för jag hade tänkt träna rejält idag .Vi har i alla fall haft en slapp dag idag ,först kollade vi på film och sen åkte vi till uppsala ,bilderna kommer sen .

Imorse klockan 6 var det 15 minus grader ute ,men vi gick endå !Vi har gjort det i över 1 månad nu och inte gett upp ännu ,bara lägga till springningen också på allt så att det blir great :) Men jag säger jämt att jag ska springa idag när jag går ut men sen när jag väl kommer ut så blir det aldrig av ,behöver nån jävel som kan dra i mig .
Nej ska ta en alvedon nu och så läsa lite nya tidningar och bara njuta i 1 timme innan jag ska träna tills jag spyr !
 

x


lovely

helt underbar dag :) Vi har lekt med systemkameran nonstop idag !Bilderna finns på bilddagboken ,läkat uppe till vänster .När jag kom hem så busade jag ute i snön med gullhunden också .Vädret är däremot hel konstigt ,ibland vräker snön ner och man kan knappt se ut och som nu lyser solen så himla härligt . men snart är det sommar .

Ska knalla ner snart och byta om och fixa mig för vi ska till Fredrik och gratta Theresé :) Kameran hakar såklart på

 

"kan du släppa ut oss innan vi skämmer ut oss?"

idag är jag lite mer happy i alla fall :) Jag och M kommer se till att detta blir det bästa lovet någonsin ! Vi ska träffas och festa en kväll och förmodligen komma ut också men det vet man aldrig .Synd bara att det är så långt kvar till lovet .Men på söndag ska vi planera mera .

Något som är tråkigt är min rygg ,den är snart helt paj .Blir bara värre och värre också :( Så det är synd men det är bara o pina sig lite till .Nästa fredag ska jag förhoppningsvis klippa mig och sen innan festen bleka håret ,jag måste våga en förändring nu ! aja vi får ta en dag i taget och längta sönder till lovet i alla fall .

 

nya tag

jag har aldrig hittat något som jag är bra på ,riktigt bra på .Jag har i alla fall aldrig tyckt att jag är det .Självförtroende är någonting som jag aldrig haft och alltid varit långt ifrån ,lika med självkänsla .Och nu ju äldre jag blir växer också problemet ,bara dom senaste veckorna har jag märkt hur pass mycket det egentligen påverkar allt jag gör .Och det är inte förens nu som jag verkligen har börjar lida av det ,förr kunde jag anpassa mig runt allt .

Träningen är någonting som jag verkligen vill bli bra på ,trots alla motgångar jag har och kommer möta på där så är det ingenting jag vill ge upp .Visst kan det ibland kännas som det värst i världen att ta på sig skorna och gå ut klockan 6 på morgonen men när man märker alla resultat så är det värt det .
Det gäller bara att ändra på självförtroendet ,fast jag har ingen aning om hur .Jag kan inte intala mig själv att jag duger och är bra när jag verkligen inte tycker det .Och jag tror att den som får lida mest utav detta förutom mig själv ,är F .
om jag inte ändrar det här kommer det leda till slutet för så mycket ,min karriär ,mitt förhållande ,min framtid .

söndag

får försöka skriva ett snabbt litet inlägg nudå .F åkte hem vid 5 och jag följde med mamma till stallet för att hjälpa henne ,simpsan hade ett svullet ben och ett jack så vi fick pyssla om henne lite :) Om 30 minuter börjar träningen och jag ska göra mitt bästa ,trots att min rygg eller kan jag ens kalla det rygg? Aja ondare har jag iallafall men jag vill inte bara ligga hemma heller utan man måste ju testa .Och om jag ska komma igång med springningen så måste jag öka min kondis rejält :P

,


caught in the eye of a hurricane

jag hann med bussen igår i alla fall och efter ett bussbyte så var jag i stan och mötte upp folket på wayne´s .Sen skulle tjejerna gymma och rasmus träffa nån så jag och Malin intog några affärer innan vi satte oss på ett annat wayne´s och åt kladdkaka :) Pratade om så mycket roligt och bra minnen ,hoppas bara att det blir något på påsklovet också!

Sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte till filip ,jag behövde toan och mamma fick se huset .Sen åkte vi och köpte springskor till mig som för den delen blev skitbra och ska invigas idag! Och sen stannade vi lite utanför stan så jag fick köra hem ,allting gick super och jag lyckades att inte krocka med älgarna som stod vid vägen .Hemma åt vi middag och halv 9 sov jag till halv 11 ,tog lite fika och somnade om .
Nu ligger jag nere i soffan och har tokont i magen (läs mensvärk) ,har nästan aldrig det och så när jag väl får det är det som en bomb i magen ;(

Ska upp och pussa på F nu och sen om han är tillräckligt vaken för frukost för jag är svinhungrig !

Bilderna kommer sen ,sladden ligger upp och jag ska knäppa på skorna och på trollen som kommer senare

I wish I could save you

ovanligt att jag vaknade halv 8 va? jag har legat i sängen och kollat på tv och massa latheter bara .Sen gick jag ut med Izor och Silas i skogen bakom oss och lekte av dom lite innan lunchen .

ska locka håret och sminka mig nu så att jag hinner med bussen halv 2 för fika med Malin på stan .Sen möta upp mamma och F och sen köpa träningsskor innan jag sen kör hem .

jujutsu i bilder


Stockholm by night

underbar dag idag i stockholm med min gullegris :) Vi startade dagen tidigt och hann med mycket ,först inge shopping med kina mat ,efteråt gick kortet varmt .Kom hem med jeans ,leggings ,linne ,sjal ,underkläder och massa smink :) Jag visar bilder på det imorn .

Jag kom runt halv 6 och mötte mamma vid bussen ,sen mådde jag illa och blev spyfärdig så träningen blev inställd .Ligger fortfarande och åmar mig i sängen men orkar inte göra något åt saken .Ska försöka vara vaken ett tag ikväll så jag får sova ut imornbitti .Jag lägger nog ut bilderna från jujutsun senare ikväll ,dom är värda att vänta på :)

 

-


bio plus körning

Vi var som sagt på bio nu på kvällen ,män som hatar kvinnor .En mycket bra film ,dom två½ timmarna var snabbt över och längtan efter nästa film grymt stor !Jag körde iallafall oss dit och sen hem ,första gången i mörker också men det gick det med ,jag är dock fortfarande lite för snabb men men ;P

Imorn efter skolan ska vi in till stan och testa jujutsu ,efteråt ska jag möta min man vid rondellen och sen knalla ner på stan och köpa skor åt karln .Sen ska vi hem och mysa och på torsdag åker jag och neis till Stockholm :)

Nej jag skriver nog mer imorn ,ska försöka få lite bilder från jujutsun också .Nu måste jag ner och göra mig klar innan klockan blir för mycket ,larmet står som imorse på 06.02   ,godnatt
 

with hairspray and denim

imorse kom det två söta små troll hit och nu ligger en utan dom och sover på mina fötter :) Dom små trollen är min brors hundar som mamma tog hem hit idag .Dom är så söta och mysiga att man bara vill krama dom och aldrig släppa !
Sen skola och nu sitter jag här och kollar på vänner ,efter middagen ska jag sola och sen gå på bio med mamma och pappa .Efter bion ska jag få köra lite i Tierp för att få in vanan lite ,ska förmodligen köra med körskolan nån gång nästa vecka .
Hade hoppats på träning också men det hinner jag nog inte ,men får ta några övningar innan sängen då .Och jag måste köpa skor snart så jag kan börja springa ,det börjar bli för lätt och tråkigt att gå ;P

 

Your love makes me see things so clearly

har jag sagt att min säng är så grymt skön? det har jag säkert och det är så sant ,den är himmelsk !Nu ligger jag här och kollar på csi ,mitt knä gör fruktansvärt ont och jag vet inte riktigt varför :( Men det går förhoppningsvis över till imorn .

Efter skolan var jag och neis på programmöte till 4 och sen hem och åt som ljuvliga fyllda paprikorna :) jag är trött  nu och vill sova men först måste jag skiva en till bokredovisning .nej sätta fart kanske ,ska ju upp 6 imorn (y)

 

söndagkväll

beck rullar på tvn nu men är nog snart slut .Imorn är det en ny vecka om jag är taggad på att en ny vecka börjar med träning ,körning och shopping och att få träffa F mer :) Så nu tog beck slut ,vad ska jag nu se ;(
Nej egentligen borde jag sova nu ,imorn blir det en lång dag för efter skolan ska jag och neis på programmöte eller nått liknande med mammas chef ,rektorer ,lärare och arbetsförmedligen tror jag så jag är nog inte hemma förens halv 5 så sen är det träning på det också .Nej sova nu godnatt


17.12 lördagen den 14 mars 2009

nu sitter jag hemma i gränby och kollar på när mina killar ligger i soffan och brottas/läser bok/myser :) Vi kom hit runt halv 1 idag för att vara barnvakt så vi har hunnit med att handlat mat till middagen och godis till melodifestivalen .Myser gör vi också !
Igår gick jag på stan efter skolan och hittade mycket bra ,längtar till stockholm på torsdag bara :) sen kom F ner och mötte mig på stationen och guidade mig hem .Hemma somnade jag och han kollade på en hitler dokumentär som jag köpte åt honom nere på stan ,sen vaknade jag av en god tacosmiddag :) sen satt vi kvar nere länge och pratade om massor innan vi gick upp och krypte ner i soffan framför en film ,med godis :) Sen skulle vi sova och det tog lång tid innan vi kom fram till att ingen utav oss kunde somna så vi låg och pratade i några timmar .

Nu ska vi börja med middag ,entrecote och strips åt oss och plättar åt lillen :) imorn blir en helt slapp mysdag med ingenting planerat .

 

So love the one you're with

hemma igen !körningen gick jättebra och det var jättekul :) maten var svingod och jag åt även två chockladbollar ,tur att det är träning ikväll ;P och nu får jag inte skjuta upp engelskan mer ,den måste vara klar till imorn så jag kan börja läsa andra boken som måste vara klar på söndag ,utläst och skriven.
Jag längtar så inihelvete till imorn ,shoppa ,mysa och bara ta det lugnt .
 

you can't make it feel right

a jag sov till 10 i 8 iallafall ;p och då kom Iz upp igen och gosade lite ,åt lite gröt och om 10 minuter ska jag knalla ut ,cirkus .Sen hem och duscha och fixa iordning mig innan vi åker till syrran :) jag har inte träffat henne på jätte länge så det ska bli kul!

Och det bästa av allt är att jag inte är bränd från igår ,bara brun! nej måste sätta fart nu om jag inte vill stressa sen :P
 

In a storm in my best dress

trött trött trött ! ;(
mina ögon är nästan helt nere nu och jag är inte klar än .Det blev ingen engelska heller ,städade och fixade naglarna istället .Och sen efter solningen hade jag tänkt göra den men hamnade inne hos mamma på unkan istället ,mycket bättre :)

Imorn ska jag köra till syrran och så ska vi äta lunch där :) Och resten av dagen kommer (läs måste) bestå av läxor och träning . Iz ligger brevid nu och suckar ,han behöver pussar ! :)

Was it really worth it?

burr det är kallt !Nej men skoldagen var rätt långsam ,halkade två gånger också (y)
Från halv 7 är det fullbokat ,träning och så sola kvart över 7.Ska nog försöka skriva bokredovisning på engelskan också innan bara men jag hinner nog .

Nu är det bara bra dagar framför i över 1 vecka :) imorn är jag ledig och sen helg med älsklingen och maltemannen .Sen 3 skoldagar som kommer bestå mycket av träning och sen lediga i två dagar och då på torsdagen åker jag och neisen till stockholm och gävla på fredagen ,om det inte blir mer snöstorm förstås .Så det kommer bli great och jag längtar som satan !

Nej ska springa upp och damsuga på rummet nu och sen börja skriva engelskan bara för att inte glömma .

and I don't need to hold on

min dator dog igår precis efter att jag fick in inlägget ,tur! Men jag hade ju mina tvprogram så jag överlevde .
Gick i snöstormen imorse igen fast idag var det mycket halare .Kvällen är lika bokad som igår fast ikväll ska jag sola också för nästa fredag går solkortet ut och jag har 3 solningar kvar så det blir nästa vecka också .

Jag längtar som en galning till helgen men det kommer gå fort :)

20.44

jag har varit duktig ! först rensade jag bland alla kläder och la om det i garderoben ,slutade med att jag fick en till av mamma så nu har jag 3 :) Sen fixade jag bland alla min läxor och skolarbeten ,inge kul men ett måste så .Och sen var klockan halv 7 och det var dags för unga mödrar och träning ,cyklade i 17 minuter och så lite mage och rumpa .
Så det känns bra att jag gjorde det och att det går bra :)

Nu ligger jag här jätte hungrig och kollar på den rätte för rosing i väntan på desperata .Måste snabba mig i pausen då och göra kvällsfika ,det får bli samma som igår för det är jag värd !
 

ögon



städmani

nu ska jag äntligen ta tag i allt ,min garderob ,badrummet ,dataplatsen och mitt rum .
sen är det nog middag

when I put on a show

vi har kämpat oss igenom en snöstorm ,och klarade hela vägen !Vi gick ut på powerwalk i snöstorm ,när jag gick upp tänkte jag bara på att jag måste ju lyssna på den nya musiken men när jag ska starta så vill den inte .Fick ta mobilen då så det var lite tråkigare men nu till det dryga ,skulle kolla på itunes när jag kom hem om det var några låtar på och då fungerar skiten precis som vanligt ;o kul kul men då får jag väl något o längta till imorn .

Nej jag måste försöka fixa iordning mig för nea och jag får systemkameran idag och vi ska larva runt :)
 

I wish he never looked at me that way

äntligen är jag klar för kvällen :) Det blev rätt mycket att göra med all musik ,satt med två datorer och fixade ,den ena frös hela tiden men det gick . Halv 7 var det unga mödrar och så cyklade jag till det ,hela 13 minuter idag så det ökar :) Sen gick jag upp och fortsatte med mage och rumpa ;p

sen gjorde jag nog den godaste kvällsfikat/mellanmål som finns förutom glass .Vaniljyogurt med russin och hackade mandlar och osockrad müsli .Sen sportmacka med philadelphia och skinka och så en apelsin på sidan om :) mm min mage kurrar bara jag tänker på det ;p Hann även kolla på andra avenyn innan CSI ,som nu är på tvn .Ska bara ner och göra sista grejerna innan sängen för imorn blir det tidigt ,ipoden är nyladdad med snabb musik :)

Pretend I'm okay with it all

och så har en dag till gått .Vid 7 imorse vaknade jag och sen knallade jag ut med mamma och Izor .Har sjukt ont i vaden också men det kommer och går .Engelskan var snabbt klar och få åt jag lunch med nea,carro och sanna innan vi började lektionen . Hade även digital bild också innan mamma hämtade mig och jag körde hem ,stannade vi affären och stallet bara så det var bra övning ,på torsdag ska jag köra till syrran också :)

Det som står på listan ikväll är att först ladda hem ny musik så jag kan fylla min ipod med massa peppmusik !Sen ska jag testa runt lite och försöka göra en header ,om jag hittar några bilder ,det blir gamla men saksamma .Sen ska jag träna också ,mamma jobbar natt så det blir hemma idag men nästan bättre det :)

 

the day you left me hanging

nu ligger jag och kollar på där mitt hjärta finns ,en film jag såg för länge sen och sen dess letat som en galning efter :P
Men om en halvtimme börjar skins och det måste jag ju se och sen sova .Har sovmorgon imorn så det är skönt ,gå upp 7 och är det bra väder gå ut annars somna om framför tvn :)

söndagsmys

vi har legat i sängen nästan hela dagen ,bara hämtat mer mat :) Men det är så det ska vara på söndagar enligt oss! F åkte hem 5 och om snart måste jag byta om till träningen .Vad som händer ikväll vet jag faktist inte men jag antar att sängen kommer locka efter träningen så ;p

mycket mer än så har jag inte ,jag längtar till en ny vecka och att den går fort så att jag snart ligger i min älsklings famn :)


Pray it won't fade away

Igår kom mamma och hämtade mig i skolan och jag körde hem och så hämtade vi F vid bussen .Åt mellanmål och sen upp i sängen och sov ett tag till middagen :) Åt jättegod mat och sen hämtade mamma en beck film hos fredrik som vi alla kollade på med popcorn och grönsaker med dipp ,mumma!

Idag sov vi till 11 och då gick jag upp och gjorde god helgfrukost :) Sen dess har jag gjort lite läxor och vi har bastat och nu äter vi frukt och middagen blir om nån timme .Har lovar F att bara skriva i 5 minuter för han ska ligga i mitt knä under täcket så det är bara att runda av .Ikväll blir det chockladglass och melodifestivalen :)

 

13.50

lite smått lättroade :)



tatuering

Åh jag har äntligen bestämt mig !

<3

 

just detta är vad som får mig att vilja ha en till hund

 
Izor och Dinos första möte tror jag det är som filmas


åh tänkt att han har varit så liten!
Jag kommer ihåg när vi åkte och hämtade honom ,på hemvägen stannade vi vid en mack
och jag skulle rasta honom medans mamma och Frida var inne .
Lillen var ju så pytte att han hur lätt som helt gick ur kopplet och han försvann ner i det högra gräset.
Jag kommer ihåg att jag sov med honom på en madrass på golvet första natten ,
jag kommer ihåg när han drog ut hela toarullen i hela huset .
Jag kommer ihåg hans underbara valpdoft ,att ha han helt nära och bara lukta.
Han var med mig överallt ,på fotboll ,skolavslutningar och han älskade att åka buss eller han gör det fortfarande.
Han var ju så liten och lätt att ta med sig överallt .
Och nästa månad blir han 4år ,det är sjukt hur fort tiden går .
min lilla iz
<3











and honestly

Nu är filmen slut och jag är bara mer förvirrad , den hade ingenting med från boken i alla fall inte vad jag kommer ihåg så nu är det bara svårare att skriva klart .Mina ben är döda också så jag tog bara med Izor till skogen och busade lite .
Nu ska jag fortsätta laga min lunch som mamma gjorde igår och så ska jag se om jag kan hitta något kul att kolla på .

Update 11.44
mm det är gott ,jag har provsmakat :) Tvn bjöd dock inte på något härlig så det blir Rachael Ray

god morgon

ha ha kul att jag vaknade halv 8 idag .Fast om jag håller tiderna nu och inte gör massa annat så kommer jag hinna med allt andra som jag måste .Så nu har jag ätit upp min gröt och har kiwi kvar och ska stänga av vakna med the voice för att starta filmen så att jag kan skriva klart svenskan (y)

nej nu startar jag och så uppdaterar jag vid lunch hur långt jag kommit i planerna

kvällen

aja svenskan gick sådär ,jag ska kolla på filmen imorn och sen skriva klart .Kom på att jag har rätt mycket inplanerat imorn men bara för att man har en ledig dag så står inte tiden still och man har inte mer timmar på sig men men .
Dom andra kvällsplanerna gick iallafall bra ,träningen bättre än planerat :) Började med att cykla och hade bara tänk 4 minuter för att mer todde jag inte att jag skulle orka men det blev 10minuter plus knäövningar ,så jag är nöjd .Undra bara hur nöjd jag kommer vara imorn med värk ?Och bastun ,åh gud så skönt det är att bara ligga där inne och känna smutsen rinna av ,eller ja nästan med avslappnande iallafall .
Nej jag ska nog stänga ner snart och så får vi se när jag vaknar ,det blir väl typ8 eller nått ,hatar att jag aldrig kan sova längre !Men mer tid åt läxorna och träningen då :)

 

And all you do is let me down

Satan vad mycket mat jag har i min mage :) Jag är lite småseg men måste skriva svenska grejen idag så att jag slipper kolla på skiten mer .Sen ska jag nog läsa lite ,träna och sen ha det skönt inne i bastun :) Tråkigt själv men i helgen kommer F hit och då tänker jag tvinga honom igen ;p

åh jag fick nyss världens sötaste meddelande från bästa Vera :) Gud vad den tjejen kan få en att må så bra!

<3

håll blicken på ditt mål

nu är jag klar med pluggningen ,fick godkännt på alla prov på märkena och max på 2 :) det är rätt bra för att aldrig ha öppnat körkortsboken .Halv 7 gick jag ut med mamma också en sväng så nu sitter jag här och skriver lite snabbt innan jag ska göra mig klar innan den rätte för rosing .Sen måste jag snabba mig med fika till desperata och sen bör jag sova .Och under programmen måste jag skriva lite på en skolgrej som ska vara inne på fredag och då redovisas för klassen .Bäst att göra allt klart nu så att jag kan få slappa på torsdag ,min lediga dag .
Kom på att träningen bara håller på till v.16 och då finns det inga undanflykter längre ,jag måste börja springa om jag ska klara det till juni och det inte är tidigare .Men än så länge så tror jag att jag klarar det :)

 

I’d take another chance, take a fall, take a shot for you

luuugn dag !Allting bra förutom att jag ramlade i trappan i natt ,trodde stegen var slut och att jag var på golvet men tydligen hade jag en bit kvar .Aja skippade promenaden då det snöat massor och jag vart osäker på om det var plogat .Första lektionen hade vi digital bild och jag och neapea satt och ändrade massa bilder och sen fikade vi ,på tisdag får vi börja leka med systemkameran :)
Sen var det bara tråkiga lektioner kvar och sen sjukgymnastik ,enligt Tove vet jag allt jag behöver och allt ser great ut så det vart sista besöket .Och nu har jag precis ätit en mycket god men stark middag :)

Nej jag har lovat mamma att läsa lite teori nu så jag har inte mycket val ;p jag saknar min underbara man också så det kanske är dags att göra någonting åt det :)
 

bjuder på en bild jag gjorde idag

<3



I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

I know I'll be there at the end of the day

Jag tog mig upp i tid och knallade ut i kylan .Sen skola och sista måndagen med bara engelska fast idag hade vi en datalektion också. Sen kom mamma och hämtade mig klockan 1 och då skrev vi in mig på körskolan och sen körde jag hem och sen till stallet .Vila ett tag nu och sen äta innan träningen

bilderna



Har gått i filips byxor hela helgen  :)

Sovrummet långt ifrån färdigt

Badrummet

Hallen

Vardagsrummet innan soffan och allt annat

Redo för en mysig lördagskväll

Bilderna är från fredagen förutom den sista så det ser inte likadant ut längre utan mer grejer och fortfarande inte helt klart

home

hemma igen efter en mysig helg med massa kramar och pussar ;)
Gick en snabbis på stan efter skolan ,köpte bara två träningslinnen för det var galet mycket folk !Sen hem till nya huset och börja fixa och dona ,vi fick iordning det skitbra och snabbt uppe hos oss :) Sen gick vi på middag hos Bertils syster och åt supergod mat och efteråt gick jag och F hem lite tidigare och packade upp det sista ur kartongerna .
Igår fick vi hem soffan också så det gjorde hela vardagsrummet snyggt. Och eftersom vi inte kunde fixa några tvkanaler så gick vi över till Filips bror och kollade på melodifestivalen ,efter köpte vi godis och kollade på benjamin buttons otroliga liv fast jag somnade och fick kolla klart imorse :p

Idag har vi bara legat i soffan och myst ,kollat på några filmer och sovit :) Sen hem och packade upp och sen drog jag vidare på träningen .Imorn börjar vi med GI också tydligen (y) hoppas det blir massa god mat bara .Nej bilderna kommer imorn och nu ska jag göra mig klar för att kolla på skins och sen sova .
 

RSS 2.0