30 maj

Igår när jag kom hem kastade jag av mig kläderna och slängde mig ner i solstolen ,så varmt det var !Men idag blir våran pool renskurad och förhoppningsvis pH värdet okej för att bada i :) F kom bara en halvtimme efter mig men ville inte ligga ute så länge :P På kvällen gick vi ut i spåret och testade även spring en bit ,med vattenflaska vet jag att det kommer funka igen :) Sen när vi kom hem och hade duschat så la jag mig på spikmattan ,fyjävlahelvete vad ont det gjorde i början! Det var hemskt men jag klarade 25 minuter tror jag .

Sen kollade vi på nån skitfilm och sen myste innan vi somnade .Idag ska jag försöka få klart nån mer läxa och sola ,sola ,sola ! men först nu ska jag smyga upp och pussa på F :)

 

28 maj

så nu har jag bokat in mer körningar och den 24 är det dags för gävle ,tur att jag åker med syster :) Det kommer bli en körning i veckan och hoppas vi kan ta det snabbt också :) Har hämtat filmen stolthet och fördom hos M också så den ska jag snart kolla på (sova till) .Sprang även på chefen inne på affären som sa att jag fick slinka in runt 9 på måndag ,härligt! Nej starta filmen nu ,den är ju några timmar .

20.56

mer pluggning blev det inte men jag lockade håret i alla fall ,skulle testa till studenten nästa fredag (!) det kommer bli så bra med min underbara klänning också ,nu hoppas vi på sol ! grey´s grey´s grey´s :)
Kanske jag ska lägga upp en bild med klänningen?
Vill ni se? Annars struntar jag i det

There's only one place I've gotta be, with music all over me

lovely !Har suttit ute på glasverandan i solen och skrivit klart hälsopedagogiken (nästan) .Nu mullrar det och är helt mörkt på himlen ,ska nog gå in och göra nått vettigt ,förslag?Det blir nog lite mer plugg inomhus nu när jag ändå är i farten ,sen lite mer teori :) Grey´s börjar ju om 2h och sen har jag gossip girl och ugly betty inspelat :) Härligt med en ledig dag imorn!

27 maj

Jag är hemsk ,hemsk hemsk hemsk HEMSK ! fan vad jag ligger efter i allt skolarbete nu ,det är flera uppgifter i varje ämne plus prov .Härligt ! Men ledig imorn och hela nästa vecka ,eller ja det blev inte så mycket ledigt ,dom ringde från förskolan idag och ville att jag skulle jobba den 3 och 12 så det blir bara torsdagen ledig nästa vecka då .Men jag får väl skriva uppsatserna på hemvägen när jag jobbar i sthlm . Bra med jobb men inte så bra för min skola .Dock har jag tvingat mig själv att skriva klart i alla fall en grej idag ,teorin har jag pluggat klart så hej och välkommen svenska

18.10

sitter ute i solen och njuter ! Neis följde med hem och solade en snabbis ,härligt småbruna är vi nu :)
F är på väg ut och mamma ringde nyss och berättade att hon är på väg hem också och tänker laga middag då ,härligt !
Ikväll ska jag bara pussa på f så hörs imorn :)

 

25 maj

solen skiner ,det är varmt och jag vill verkligen inte gå till skolan !Typsikt att bra väder kommer efter helg och lov :(
Men men om 1 timme skjusar mamma mig till skolan och sen ska jag skynda mig hem o sola ! Därför blir det utan smink o skolan idag men det överlever vi alla nog .

20.34


så nu tänker jag slå på gossip girl och skriva en inlämnings
uppgift i svenska om filmen stolthet och fördom ,tacka för google

you know, I never wanna hurt you

Härligt dag ,solen skiner och helgen är över .Åkte in med mamma och körde lite i Tierp ,fick ta motorvägen hem och gasa av mig :) Åt den godaste maten (nästan) nyss ,det var iaf fyllda paprikor och snart ska jag kolla på gossip girl som jag spelar in nu .

Har även startat mina 32 dagar utan godis ,hah som om jag kommer lyckas men men .Ska även skippa kolhydrater så gott det går ,tur att det ändå inte är så gott . Fan nu är det bara solen som fattas ,om den bara hade kommit tidigare idag så hade jag legat där hela dagen men efter 4 är det ovärt .Blir väl bus o solarium om sommarsolen vägrar hjälpa till .Mejlade min lärare också så vi ställde in lektionen imorn ,börjar 12.10 och har en lektion ,det ska jag nog överleva?Men dock bör jag börja straffa mig själv snart ,har inte gjort en enda läxa , det kommer bara bli jobbigare att göra det sen o jag som ska jobba om 1 vecka också .Och när vi ändå snackar jobb så ska det bli riktigt kul o se höst/vår kollektionerna i förväg ,snacka om att jag har det bästa jobbet i världen !Haha säger så och ska utbilda mig till förskolelärare men i alla fall ,det här är ju också mitt jobb som jag är bra på så :)


Imorn kommer F också ,har inte träffat honom på en vecka nu :( men imorn ska det mysas och hela sommaren såklart ,helt underbart !


tävling

gå med och tävla om dom här affirmationsringarna hos linn :) 

Berlock Affirmationsring x 3 Kärlek - Made By Roz

24 maj

tog precis med alla djuren ut på en fotorunda ,
syftet var att göra fotouppgiften som jag har i läxa men det blev lite privatbruk också :)


lördag

Nu lägger jag bara in bilderna från idag så får ni njuta :)


23 maj

vi åkte till gävle igår och gick på stan .

Malins mat

Min lunch ,super god sallad!

och så självklart fika :)

Nej nu måste jag skynda mig till malin ,idag blir det fotboll och vara barnvakter

<3


i miss you fc
<3


twilight


21 maj

åh det är underbart med lite lov !Legat ute i solen också ,just nu är det ett stort moln annars okej :)
Ikväll blir det en till promenad och så göra läxor samt kolla på nån film

19 maj

så härligt att vara tillbaka på förskolan ,känns som evigheter sen (fast det bara var i torsdags) .Huvudväken man får är en helt annan sak ,den är hemsk ,jag har legat dekad sen 5 och har inga planer på att göra något förutom att gå upp för trappan och natta .Imorn åker klassen till sthlm och det kommer bli massor med kort och massor med skratt !

17.36

Härlig dag !I alla fall imorse ,kom till skolan och fick tillbaka uppsatser från engelskan med ett stort MVG :) Sen slutade solen skina men jag träffade neaplutten och sne hade vi en liten lektion innan kommunal kom och pratade med oss .Dom ringde från förskolan också och ville att jag skulle jobba imorn 7.30 -16.00 så det ska bli kul ,träffa dom små igen :)
Men men ska ta en alvedon nu och kolla på grey´s och vänta tills M kommer hem ,en träningsrunda är bokad !

 

18 maj

Fick ihop många timmars sömn inatt ,och sovmorgon till 8 på det också :) Härligt! Nu går inte min buss fören 9.55 och jag är redan klar .Idag måste jag knäppa bilder som jag haft i läxa över praktiken men men ,bättre sent än aldrig :)
Nej när skolan är klar idag vid 2 ska jag hem och bjuda ut min kära M på en promenad i solen (hoppas jag) .

Living in my dreams

Nu har jag suddat ut flera rader och bara börjat om ,aja det var skola i fredag ,mys med nea och många många skratt!Sen för att fira mina superbra betyg så tog jag en shopping runda ,det blev jeansleggings två tröjor och så småsaker .Mötte upp F sen och knallade hem innan vi sen cyklade vidare till gränby .härligt att träffa lilleman igen ,som älskar att kolla på byggare bob :) gosungen !
Igår åkte vi till Norrköping på dop ,åh det var så vacker och en mycket bra dag :) Sen hemma vid 8 köpte jag mat på max ,F köpte döskallar på willys och så möttes vi upp och cyklade hem och kollade på robinson .Kollade på eurovision röstningen också ,utan att somna! Sen blev det nån dålig film så vi gick i säng i alla fall .
Idag har vi bara tagit det lugnt och sen så tog jag tåget till Tierp och körde lite innan jag kom hem och hamnade i sängen där jag ligger nu fortfarande :) Bilderna från dopet kommer imorn ,har inte orken att leta upp kameran just nu

 


21.22

det tog 3 timmar ,tur att vi hade kul i alla fall .Det blir inget hotell i helgen men men jag tänker satsa på min körning imorn och sen ta allt som det kommer .

14 maj

Idag var det sista dagen ,lite tråkigt sådär .Var med småbarnen idag och hängde med Larsson och gosat extra mycket med Ludde :) Fick presenter också och avskedsfika ,fast jag ska ju tillbaka om 40 minuter på personalmöte .
Som sagt det är bara 40 minuter kvar så jag måste ju fan packa ,har hört rykten om att mötet ska vara i 3 timmar så jag lär bli klar .Ska hinna köra lite också ikväll för imornbitta är det dags igen ,kvart i 8 ,på morgonen!

 

<3


31 månader sen <3

13 maj

Idag blev det ett pass till halv 6 ,allt gick så snabbt och vips så var alla barnen borta ,baklänges har vi gått också .
Gick ut med mamma igår också ,var inte jobbigt alls så det blir en till runda om ett tag :) Träningen har ju inte direkt gått som jag vill men vi ska ta igen det !

12 maj

lika glad som igår :) Vi har lekti skogen hela förmiddagen och klättrat på stenar och sen fick vi besök av lilla söta bebis Malva .Jag slutade tidigt idag så jag gjorde middag åt familjen och ska snart göra teoritester .Jag hade planer på att ta en promenad också men för ca 3 minuter sen ändrade jag mig för det regnar nu ,dumt att gå ut då i regn och bli blöt och ännu kallare . Blir väl o vara inne men då måste jag skriva klart svenskan ,fan jag gör aldrig klart det !
 

11 maj

jag vet att detta är en väldigt tråkig blogg utan bilder ,jag är fullt medveten om det .Men jag är en relativt tråkig människa ,jag knäpper aldrig kort ,min pojkvän vill aldrig ställa upp och jag ser alltid likadan ut (ofixad) .Så därför bjuder jag bara på gamla bilder ,men lovar att knäppa under våran lilla weekend nu :)

Mycket uppskattat att komma tillbaka till mina stora örnar efter dom senaste dagarna med ugglorna ,vi flummade mer än vanligt och kramades i mängder ! På kvällen tog jag med mamma på en lite trip ner mot köping och snurrade runt lite ,gick nästan oförskämt bra ,hoppas jörgens närvaro pajar mitt flyt på fredag .Hem och pluggade terori ,jag kan ju trafikreglerna nästan som utantill ,rätt bra va .

Måste bara tillägga ett litet stycke till min pojkvän ,helt otroligt wonderful! Han kom ut igår runt halv 8 och mysfaktorn var hög ,min lilla millitär var mycket trött så vi somnade härligt i varandras armar ( skulle jag kunna skriva om inte han efter några minuter vänder sig om och jag då ska hålla om honom ,otroligt mysig i alla fall ) 

 Ni kanske märker att jag är glad idag ,fortfarande sjuk men fortfarande flyger jag runt på små rosa moln :)

första kvällen med älsklingssillen

cause I've been afraid that you would walk away

det blir dåligt med inlägg och bilder när man bara sover hela tiden .Under min vakna timme hann jag med att äta god lunch och skriva svenskan klart .Nu får jag inte sova mer så jag ska plugga lite teori och sen duscha innan F kommer hit :)
 

20.43

träningen gick åt helvete ,jag ska nog inte ens gå utanför dörren när jag är sjuk .Sen fikade jag hos farmor en sväng också innan jag gick hem och kollade på filmen som för övrigt var jättebra och så somnade jag efteråt .Sen ville mamma åka ,vi skulle ju övningsköra idag så det var bara att kliva upp .Det gick skitbra idag och nu är det bara o hoppas det håller i sig :) Sen gjorde vi tacos och nu kollar jag på robinson .Sen blir det väl csi och sen någon film till !
 

step up 2


denna väntar på mig nu men först en lång powewalk !

00.44

min hals har tagit semester ,kul att bli sjuk igen när jag precis blivit frisk .Jag hoppas fortfarande på sol imorn så jag bli lite brunare .Och middagen var kanon ,struts är mycket gott ! :)

8 maj

igår kom min söta pojkvän ut till mig och gosade :) Fast imorse fick jag lämna honom i sängen gör att åka till skolan och möta tjejerna .Snart eller ja halv 6 ska alla gympamänniskor mötas upp för att cykla en sväng till middagsplatsen ,det ryktas om 3rättermiddag :) Halv 10 ska jag böka ner mig i sängen och kolla på mr & mrs smith .

I helgen hoppas jag på bra väder så jag får sola lite till och så ska jag hinna göra klart läxorna (y)

6 maj

ikväll är jag bara förbannad ,eftersom jag varit sjuk nu i en vecka så har jag inte fått tränat .Det har satt sina resultat !Inte bara att min kropp är helt ur form nu utan jag har tappat allt jag hann bygga upp inom springningen .Nej arg är jag bara så nu säger jag godnatt .

ps -min pojkvän är bäst i världen och kommer ut och pussas imorn :)

5 maj

har suttit och skrivit in lite i kalendern nu och det är rätt fullt om jag säger så ,och läxorna måste göras! Idag öppnade jag på förskolan så jag är bra trött ,somnade en sväng efteråt också .
Mamma är på middag ikväll så jag har snott brorsans hundar som sällskap ,kommer väl somna på golvet med dom små sötisarna :) Nej nu ska jag skriva klart svenskan och sen gå en promenad med alla dom 3 hundarna innan vi ska bädda ner oss på golvet till ugly betty . haha nu börjar dino skälla ut mig rejält ,han är nu galet kramsjuk !

 

sen jag ordnat upp mitt liv finns inga fel


Är det så här det känns att va lycklig?
Det är inga problem


bilderna


4 maj

rolig dag ,vi har varit ute hela dagen och kollat på lammungar i regnet .Härligast var nog ändå att köra till tierp och fixa klart allt med vikariepapperna :) Så nu är det bara att vänta in och ha tålamod .

Nej träna ska jag hinna med också ,drar nog inte ut idag eftersom vädret är så himla roligt och börjar regna så fort jag går utanför dörren .Gjorde iordning och skrev ut lite igår som jag ska testa lite senare ,det gäller bara att trimma allt .
Ska göra iordning lite saker nu och sen knäppa kort på lite nytt i garderoben .

 

3 maj

lite bilder kommer in sen .Inatt ska jag vara själv hemma för första gången i hela mitt liv ,tror ni jag kommer överleva? Ja jag hoppas det i alla fall .Jag får helt enkelt komma på lite saker att göra så att tiden går fort och jag glömmer bort att jag är själv . Jag kan ju städa och göra om lite ,jag kan ju spela hela natten eller så kan jag bara kolla på massa serier och ta det lugnt :) ja vi får se vad som händer ,nu ska jag mysa med Iz

2 maj

hur kan man inte vara lycklig i det här vädret ? :)

1 maj

ojoj många dagar att ta igen nu .Men skitsamma ,gårdagen var toppen med sol och cider vid ån :) Hann ju med att bli sjuk också och spy lite innan vi sen drog vidare till jenny och sen träffa malin och kristoffer nere på stan .Vi var väl hemma vid 2 nånting kanske men kul var det :)
Vid halv 12 cyklade jag till malin och sen omt gränby och sen stan ,vi hitta mycket fint som jag stegvist visar F .Somnade i solen när jag kom hem och sen i soffan ,kom nyss in från att ha varit en snabbis i affären med min nya klänning och köpt glass och chips ,jordgubbarna finns redan i kylskåpet :)

 Nej nu måste jag pussa på min F som jag knappt sett av idag !

RSS 2.0