30 oktober

jag känner mig helt slut som människa :( Gårdagen tillbringades med mycket skratt ,grön färg och dans med dom bästa :) Åkte till nea på kvällen och förvandlade henne till hulken ,hennes lillebror förstår inte varför vi alltid måste genomföra våra sjuka påhitt .Sen åkte vi hem och hämtade min kusin och några till för att skjusa till folkan .Där var det sjukt mycket folk och lite väl små åldrar .Men det kanske är vi som börjar bli för gamla?
Skjusade hem några och tillslut bäddade jag ner mig i sängen :)

Idag är jag bara helt slut .Ska försöka ta mig ut på en powerwalk/joggning men det lockar inte alls ,tur att jag har hundarna här som pushar lite till o behöva klä på mig o gå ut .
Sen ska jag försöka ta mig ann lite svenska uppsatser o så innan myskvällen med mamma börjar :)

27 oktober

Idag for jag in till stan med töserna ,en riktigt bra shopping dag hade vi och super trevligt :)
Nu pratar jag med nea på msn och planerar utgången imorn ,ska även börjar skriva lite läxor o så .Tänk att allt går lite lättare med bra musik ! :)


27 oktober

Det är redan tisdag och snart är allt över ;( Men lika bra o försöka få så mycket som möjligt gjort innan det är försent .Ska hämta upp nea och alexandra för en sväng i gävle klockan 2 men innan det ska jag hinna massor .Halv 11 ska jag dra ut på en promenad och sen pussa min pojkvän tills han vaknar ,sen plugga lite o sånt tråkigt .

24 oktober

fan nu är lördagen snart slut också ,varför ska just lördagarna gå så fort? Igår blev det fredags pizza och 3 filmer ,wallander-prästen ,taking chance och wrong turn 3 .Den sistnämnda skrattade vi oss igenom ,så jävla dåligt gjort !Idag har jag legat och kollat på two lovers och sen vera drake ,efter så åkte till iväg till filips farfar som fyllde år ,småkillarna var där och även lilla wanda :)

Nu har vi precis tagit en drive in på käre donken för att spräcka oskulden på 3 cheeseburgare .Ska snart göra oss klara och dra igång transformers 2 för lite myspys


22 oktober

jag är inte den mest positiva människa just nu .Ingenting är riktigt som det ska och jag längtar som en tok till lovet .Då tänker jag tillbringa all min tid med dom bästa :) En hel del läxor lär göras då också men det klarar vi .
Mamma har börjat måla övervåningen också så det luktar pyton här uppe nu ,men fint blir det :) Som sagt lovet är snart här och min kalender är full med inbokade fester iställer för läxor och det är underbart !
Ska kolla på lite one tree hill nu och sen städa badrummet innan jag tar en tidig natt

19.53

Innan jag gick till praktiken imorse vaktade jag plutten också ,han älskar att kolla på sig själv i spegel och det passade bra med tanke på att jag skulle sminka mig samtidigt :)




Efter praktiken gick jag tillbaka och busade med Malte och byggde hus :) Sen kom F till middagen och snart sover båda barnen och då blir det mys .

<3


20 oktober

Jag är för mycket att göra för att hinna skriva något här .
Nu sitter jag i gränby och har lite kvalitetstidmed småkillarna och slappnar av lite .
Läxor och skolan är inte prio nu och det märks på läxhögen

<3

Vad kan man ge till en tjej som redan har allt ,någonting som kanske värmer henne om natten då det blir kallt .När saker inte räcker så är det bästa just orden som kommer från den bästa platsen på jorden ,det är från en killes hjärta som vill dela din smärta .Dom är starka och ärliga ,fina samt härliga .Det är saker man säger till en underbar tjej ,jag älskar dig .

Med tre år som gått har jag lärt mig och förstått ,att den man älskar ska man hålla sig nära ,fortsätta vara kära .Det handlar ju inte bara om ett liv utan två ,och allting man tillsammans kan uppnå .

Att hitta orden är det lätta ,då du är min nummer etta .Det svåra är dock att visa ,och nu vill jag för en gångs skull bevisa .Så om du känner vad jag känner svara då mig ,med en kyss från dig

14 oktober

klockan är 20 över 10 och jag har äntligen hamnat i säng .
Igår firade jag och Filip 3år och gick ut och åt middag ,fick världens bästa present och hade sen en mysigkväll med mycket prat och twilight :)
Idag har vi sjungit hela dagen på praktiken ,sen var jag till F en snabbis och pussades innan mamma kom och hämtade mig .Resten av kvällen fixade jag lite på övervåningen som snart ska bli ett vardagsrum .Hade även en behövlig spakväll :) Borde nog sova nu för imorn är det bad som gäller och det tar på krafterna så att säga .

weekend

Helgen gick snabbt över
Fredag -Var till thuns med malin ,köpte inte så mycket men kanske slänger upp bilder i veckan .Sen hem och somnade på soffan till idol och vaknade runt 2 av att filip väcker mig och säger att hampus blöder och han måste ner på stationen .Funderar på att krypa ner i sängen istället men då ringer filip att jag måste komma ner med bilden för hampus måste till akuten .Mycket riktigt så behövde grabben sy 5 stygn i läppen (Y) Sen mat på donken efteråt och hemma runt 5 igen ,mycket snabbt sammanfattat .
Lördag -Åkte ut till stugan och myste med barnen :) Kollade på fotboll och somnade skönt till elden i spisen .

Söndag -Vaknade av att alla kom ner i köket och frukosten serverades .Myste lite till och sen åkte vi hem igen .Duschade bort babyspya och kollade på ugly betty och desperata hemmafruar .Åkte snabbt hem för träningen och nu ligger jag ner bäddad i sängen .Sängen är underskattad !


00.42


smygtitt på ett inköp från dagen :)
Nu har jag precis vaknat från en liten sovtur i soffan
och tror ni inte jag missar vem som åkte ur idol?
Man kanske ska läsa på aftonbladet? Aja Erik var grym ikväll iallafall :)


onsdagkväll

En stressig kväll men hinner nu lite snabbt .Ligger i sängen och äter marknadsnougat så jag mår illa ;p Väntar in bonde söker fru om en kvart och sen grey´s :) Men jag måste skiva svenska sammanfattning också samtidigt och egentligen vill jag kolla på riverside också .
Har precis kommit hem från solning och det var galet så bra det tog idag :) Blir nog en snabbis dit imorn igen också innan tränigen .
Jag vet att jag skrev upp massor i kalendern idag som måste göras men nu har jag glömt allt ,det är säkert några timmar extra med saker jag måste göra ;(
Nej måste sätta fart med svenskan nu ,förslag på artiklar att skriva om ?

19.40


en liten smygtitt på klänningen


7 oktober

Kom hem runt 22 igår så jag orkade inte skriva ett inlägg .Dagen gick fort ,vi var på marknaden med barnen och sen möte till halv 5 .Cyklade ner på stan och köpte jeanströjan från inköpslistan men tröjan var skitful och så hittade jag en annan och så fanns inte rätt storklek i rätt färg så jag fick nöja mig med en svart klänning ,den lilla svarta .Bilder kommer upp senare ikväll . Sen tillbaka till marknaden och köpte munkar och marknadsnougat :) Hem till F och åt middag sen kom mamma och hämtade mig . Nu måste jag kasta i mig frukosten för mamma påminde mig om att jag inte har en cykel hemma så jag måste gå till bussen ;(

 


inköpslista till imorgon


plus lite till ..


<3


den trettonde firar jag och F  tre år ,vi ska ge presenter för en gångs skull
<3


4 oktober

så då var helgen över också .Gårdagen var toppen ,många skratt och nostalgimusik :) Idag har jag bakat kanelbullar och så köpt en ny bilsterio ,så nu kan jag lyssna med mobilen och ipoden (eller ja när jag lärt mig) .Ligger och lyssnar på massa erik på youtube ,helt jävla underbar! Nej imorn kommer det bli en bra dag ,praktik sen äta min goda matlåda ,träning och sen nytt avsnitt av riverside !Jag måste få se fortsättningen nu ,håller på o bli galen ! Måste nog ner o göra mig klar nu så jag är pigg imorn :)

 

15.22


3 oktober

Igår var en lång dag ;p Först var jag till skolan där jag inte varit på veckor (!) sen göra massa ärenden som fick mig o känna mig ovilligt vuxen ,apoteket ,banken o sen posten .Hämtade Frida i Karlholm sen också och sen hem och väntade in F .Hade chips/grönsaks dipp mys till idol och sen somnade jag skönt med F :)

Snart ska vi ut och gå i spåret och sen ska jag med cash warren och hans fästmö till Tierp för att inköpa alkohol till kvällen ,vi ska nämnligen till rönnbärsvägen och snacka skit .Jag hoppas på lite alias också :) pik malin pik

gör som alla andra


den dagen erik åker ur idol kommer jag gråta floder !


RSS 2.0