<3

MIN ÄLSKLING ÄR HEMMA ! :D


29 september

så nu när humöret blivit lite stabilt så kan jag slänga ihop ett inlägg .
Dagen började med gymnastik och smygleken ,mitt lag vann (otippat va?) .Lunch och sen jagade vi några rymmare och spelade fotboll :) Resten av dagen
bjöd på brandövning och planeringsmöte .
Ikväll har jag rensat ur min garderob och kastat lite skit ,städade även upp lite och fixade naglarna .Så nu är jag nöjd och ska snart bädda ner mig i sängen och somna .Imorn vet jag inte riktigt vad jag ska göra efter praktiken ,ska gå på gränby och en sväng i stan iallafall och sen antingen hem eller så stannar jag kvar i uppsala och myser med F :)

 

jävla kanal 5

DU MÅSTE SKOJA MED MIG!!
har jag stressat sönder för att vara klar i tid till säsongsstarten o så är det de två senaste avsnitten för att färska upp minnet för NÄSTA vecka !! fyfan nu är jag grinig ,tur att jag har choklad och tidningar

28 september

nej ni ,är det bara jag som är helt utslagen ?
Dagen har varit bra och mysig ,många kramar idag :)
Mamma har dragit till leksand ,skulle tippa på att hon snodde med sig doggen också ;(
Skulle varit ut o sprungit också men det är så jävla kallt ute och regnar också så jag har bara legat i sängen ,men jag ska dra fram cykeln en snabbis och göra några övningar .Sen hoppar jag nog ner i ett varmt bad ,det förtjänar jag nog på något sätt :)

 

did you say it?

Did you say it?
I love you
I don't ever want to live without you
You changed my life
Did you say it?

Make a plan
Set a goal
Work towards it

But every now and then
Look around
Drink it in

Because this is it
And it might all be gone tomorrow

-Grey's anatomy.


bilder






tänkte att jag lika bra kan bjuda på bilderna från min mobil från utgången ,
det var dock bara förfesten ;(


tagga till

har precis vaknat igen efter ett par timmar sömn .Ska hämta upp therese på stationen runt 12 och kanske mamma och pappa ,sen börjar en natts körning (y) Ska hem till månkarbo med dom och är fortfarande inte säker på om jag ska förbi pekka i bäcklösen och plocka upp Fredrik också ,men det är sen den roliga ensamma resan tillbaka till stan börjar .Men jag får väl dra igång sterion på fullt och försöka sjunga med eller nått .
Tar ju som tur är bara 40 minuter eller så :)
Kom på att jag blev lovad chips och dipp ikväll så nu måste jag in och klaga !

26 september

I torsdags klarade jag äntligen körkoret och det firade vi med utgång ,förfest i stigslund och sen heartbreak :) Väldigt kortfattat men det var bra ,bilder kommer nog imorn . Igår sa jag hejdå till neis som är på flyget till turkiet nu och sen skjusade jag timmy till daniel och sen vidare till kungsängen och sen tillbaka .Lyckades ta mig hem levande till Filip iallafall och somnade skönt till en film :) Nu ska jag väcka sömntutan och äta lunch

23 september

dålig uppdatering jag vet ,men jag har fullt upp just nu.
Praktiken drog igång i måndags och jag har det bäst där borta :) Pluggar teori som en galning också hela dagarna och lite till men förhoppningsvis klarar jag det imorn .Jag känner att jag måste klara det imorn för att hinna med allt jag måste göra .Det är allt från att dammsuga ,rensa garderoben ,träna och alla andra läxor jag har (y) jag vågar inte ens läsa min skolmail för jag vet att det kommer vara mer läxor som väntar .

Nej det är mycket nu så humöret är väl för det mesta på botten och det känns som om jag måste fixa till allt nu .

20 september

så nu blir det ett snabbt inlägg .Har varit i stan hela helgen och ska snart åka hem för att klippa mig o sen tillbaka hit :p Börjar praktiken imorn så vi måste förbi i gränby också .

Och gissa vad jag gjorde i fredags ,jo jag klarade uppkörningen ja (y) och i måndags hade jag ett poäng ifrån godkänt på teorin men den tar vi igen på torsdag (hoppas)

<3


du är min lilla speciella hultan


skolfotografering





16 september

Tänkte passa på o skriva nu medans jag fortfarande är på bra humör ,sitter här och lyssnar på världens finaste låt :)

Helgen var spårad och helt oplanerad .Men galet rolig och får gärna upprepas fast lite lugnare ;p  Lilla hjärtat blev två i lördags så vi var där och gosade lite ,ska bli så härligt o flytta dit i flera veckor nu :)
Nej men dagen då ,vi har knäppt galet med kort och haft skolfotografering och bara en bra dag .Ikväll ska jag springa och så gratta Jonas .

Det är mycket att göra nu den här veckan för på måndag flyttar jag till stan ,jag har praktik i 5 (?) veckor så jag ska bo i gränby med småkillarna :) Och innan fredag har vi prov och läxor som ska in och jag kör upp på fredag också .

Använde nyss mitt nya bankkort med o köpte lite från internet :) 
 

ett dåligt tips



Min pappa har en förmåga att ta min bil lite överallt tex till jobbet .
Så igår köpte jag denna fula kossa och trodde att han skulle vägra låna min bil något mer .
Men tror ni inte den luriga saten tar reservnycklarna då ist som av någon anledning legat i hans ficka .
ett väldigt dåligt tips


21.08


shalala det var underbart ! :)


09.09.09

snacka om att jag har valt det sämsta tillfället att bli sjuk på ,min tur såklart .En lektion i skolan o sen vidare till stan ,hittade inte ett skit men nu när jag är hemma kommer jag på massa jag skulle ha .Körde dock som en gud igen och nu är det bara o hoppas att jag gör det nästa fredag också ,och att teoriskiten sätter sig .

Har inte tränat eller rört mig sen i måndagsmorse så nu är det lite spring i benen ,huvudvärken är kvar men den vägrar ge med sig så han/den får följa med ut ikväll på en runda .Hoppas jag hinner hem till idol också och mina nya underkläder som tydligen ska finnas på posten :)
 

8 september

herregud vilken lång dag ! tur att hultan var i skolan och att vi hade elevrådsmöte ,det gör dagen bra :) Efter maten drog jag och mamma till gävle och körde lite ,handlade även på dollar för första gången i mitt liv (var stolt nu nea) och jag måste säga att jag körde som en gud idag ! :) men nu har jag huvudvärk och funderar på powerwalk imornbitti eller ej ,jag borde såklart och jag nästan måste nu eftersom jag syndat i massa naturgodis ikväll ;( usch jag hatar detta ! :((

Nej rulla ner för trappan o fixa mig för natten kanske ,fan jag hatar o vara sjuk ..........

<3

I know your fears and you know mine
We've had our doubts but now we're fine
And I love you, I swear that's true
I cannot live without you


and I still hold your hand in mine


jag har en tyckasyndommigsjälvkväll och mår som fan.
Nu vill jag ha oktober ,en riktig höst ,stora halsdukar ,stövlar
och långa promenader bland löven med bästa .
Men å andra sidan skulle inte ett par veckor utomlands vara helt fel
eller en galen utgång ,men det tar vi på fredag när sis kommer hem .


7 september

dagens planer gick inte alls idag ,hann typ bara komma till skolan innan migränen slog till .Mamma kom och hämtade mig 12 och sen låg jag i koma i sängen till 3 ,fortfarande är det inte okej men men .Träningen blev ju inställd såklart men jag kan kanske ta mig ut på en promenad eller nått om det blir bättre senare ,skittråkigt o ligga här ju .

miss her when she’s not there



You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She’s not perfect - you aren’t either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don’t hurt her, don’t change her, don’t analyze and don’t expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she’s not there." -Bob Marley

lördagsmys
















5 september

så igår städade jag ,slog till på stort o rensade bort mitt smink så nu är det väl en fjärdedel kvar .Men vi överlever nog ,döden kommer när garderoben ska rensas .Igår var det tacos och jag åt tills jag sprack ,pappa köpte chips till kvällen också ,lovely! Vi kollade på handen som gungade vaggan och jag tror filip hatade varje minut ,sen somnade jag skönt inkurad bland täcken,kuddar och F :)

Ska snart dra ut på en runda i spåret ,sen hem och väcka filip och hoppas på att det är något bra på tv .Annars under dagen ska jag plugga massa teori och ikväll ska vi äta plankstek .Så bilder kommer nog senare ikväll om allt går som det ska .
 
 

4 september

det börjar ljusna upp lite nu ,önskar jag kunde säga detsamma om vädret dock .Vill helst ligga på en sandstrand någonstans där det är super varmt och bli brun o lycklig igen .

Nej nu ska jag slå på spotify ,städa badrummet och sovrummet innan F kommer ut ,ikväll blir det tacos och mys <3

<3


ni gör dagarna bra <3


22.09

det ska bli så otroligt skönt att ordna upp allt nu .
ordna upp mig själv ,kroppen ,skolan ja allt .
helt jävla underbart !


RSS 2.0