gym i uppsala

i september ska jag köpa mig ett gymkort, frågan nu är bara vart. Antingen så börjar jag plugga i slutet av aug eller så får jag jobbet (intervju nu den 10 aug), vilket som så kommer jag tillbringa en massa tid i Uppsala och då kan jag satsa på ett gym också. Om inte skolan har något bra utbud så blir det actic vilket är gamla nautilus där jag gymmade förra sommaren.

tunisien 2010

ah afrika då, vad tyckte vi egentligen om det? Det var nog det bästa på länge! Vid tio på lördagmorgonen hade vi landat i afrika och en timme senare var vi på hotellet. Det blev ombyte och bad i poolen innan vi bekantade oss med lägenheten. Sen såg alla dagar lika ut, poolhäng med paus för lunch till 5 och sen oftast en powernap innan middag ute. På torsdagen den tjugoandra juli kom jag hem från middagen förlovad. Hela ceremonin ägde rum på balkongen med heineken och träringar. Fredagen var vår sista kväll i afrika så vi gick till favoritstället där vi hade våran kära polly, en pytteliten kattunge som bodde under golvet på uteserveringen, vi åt där flera gånger och varje gång delade vi våran mat med sötnosen, en riktig sucker för kyckling,majonäs,smör och inte att förglömma kött :) Riktigt nära att hon höll på att få följa med hem i fickan många gånger. lördagen och den sista dagen tillbringade med att sola in i det sista. Sen middag innan klockan blev fem och resan till flygplatsen började. Klockan 01 landade vi i sverige och möttes av en saknad familj, en myssjuk hund och lösgodis :) Betyget då? En solklar tia för vem gillar inte sol varje dag och en temperatur på 39grader.



29 juli

regnet bara öser ner, väldigt roligt du. Igår skjutsade jag in killarna till gävle, satt på en uteservering, skålade med vatten och sen dans på slick! Snacka om saknat gäng och nu vet jag att den 8 kommer bli grymt :)

Har suttit uppe och kollar på gamla bebiskläder med mamma och lyssnat på regnet. Laddar upp med filmer för en hemmakväll och ska även slå på stort och städa sovrummet :)


Update bilder;


i love you so much it hurts


28 juli

Det är för många missade dagar för att orka berätta om så vi börjar från och med idag ist, kan bjuda på en bildbomb om den senaste veckan senare. Igår blev det ett nyktert besök på ön, var privatchaufför åt boysen och hemma igen vid 4 på natten. Men nästa, då ska vi som körde igår ta igen allt!

Annars är det mycket att göra nu, 2 veckors semester kvar men ändå så lite tid. Ett stort måste är att packa upp resväskorna från afrika först. Sen ska ett förjävla grymt poolparty planeras och försöka träffa de bästa så mycket som möjligt!

25 juni

jag är hemma från afrika nu, jag är förlovad och jag saknar mina två bästa vänner!
berättar mer imorn


16 juli

ah vilken kväll och vilken natt! Absolut en lyckad kväll trots bulan i bakhuvudet, skärsåren på fötterna och att min mobil mest troligt ligger ute på en gräsmatta justnu ;) Men vad gör det liksom? Vi drar ju fan till Tunisien om några timmar och när alla ni här hemma vaknar ligger jag förmodligen redan på stranden ;) underbart kommer det att bli och jag kommer sakna de lite mer speciella sjukt mycket här hemma! Ne försöka sova ett par timmar nu innan bilen avgår, vi hörs nästa söndag om jag inte fixar nått där nere


15 juli

jag lever och har uträttat det sista inför resan, på lördag ligger jag på en strand i Tunisien ,helt underbart!
Göra mig klar nu och sen dra in till gävle och sen vidare till engeltolfta, jag vet att kvällen kommer bli grym!

12 juli

legat ute med F och solat och värmt upp för resan.
Fredrik och Therese kom över på kvällen med hundarna
och invigde nya stolarna till poolbaren.
Slänger upp bilder ist



bilder fredag



tratt, slang och silvertejp



efterhäng på donke


bilder lördag

tänkte bjuda på lite bilder från lördagen med pojkarna :)


16.32



så jävla skönt!


11 juli

ah i fredags skjutsade jag inte grabbarna till getaway rock festivalen i gävle ,lite shopping och middag med F innan jag åkte och hämtade dem igen på natten. Efterhänget på donken var minst sagt en livsupplevelse värt allt! Igår morse var det bara att skjutsa in dem igen och sen efter ett samtal med världens bästa unge så var jag på väg in till stan för att hämta upp F innan vi åkte till stugan. Där blev det bad och mys med pojkarna :) Efter middag åkte vi hem till stan och sov lite, kollade lite på fotboll och nån film innan jag åkte vidare och hämtade upp dom igen. Efter polisstopp med blåsning var vi för sista gången på väg hem. Somnade skönt i sängen och vaknade upp för en timme sen ;p Nu ska håret klippas ur och färgas innan F kommer hit. Middag med familjen och lite mer resplaneringar :)

bilder från helgen kommer upp senare


Port el Kantaoui

SunFamily Kanta Residence

om en vecka är vi i tunisien
sweeet


10 juli

happy girl!
tell you more later, nu drar vi till getaway rock!


9 juli

åh självklart är resan redan borta ;( så nu måste vi hitta en ny, helst precis lika. Sitter här nyduschad (kom på mig själv att inte duschat sen i söndags) och väntar på att skjutsa grabbar till festivalen i gävle. Sen blire shoppingrunda i stan innan jag ska träffa F för middag :)

8 juli

tandläkaren imorse, allt tipp topp. Solat och badat mer och även hittat en annan resa, nu längtar jag till imorn kväll så vi kan boka! Vila en sväng på soffan nu innan det blir storängen med mamma :)

lite småsaker som gör kvällen extra bra

mina converse skor som vi helt glömt bort landar snart i min brevlåda
kan ha hittat en möjlig resa, hade några favoriter som snabbt tog slut men jag börjar lära mig att gilla detta
härligt mycket pengar kommer rulla in på kontot i slutet av juli början på aug
bara två nätter till nu innan F kommer hem och stannar i två veckor


7 juli

dagen började dåligt, sov 12h med paus för spya och sen somnade jag om ute i solen. Piggnade till runt 3 efter några svalkande dopp i poolen. Trodde håret skulle ryka idag men inte det inte, ska nog ut o lägga mig på gräsmattan med hundarna och förhoppningsvis fånga dom på bild :)

23.58

Legat och kollat på lite för många the hills avsnitt idag, straffade mig själv med att cykla en runda. Bäddade ner E.T alias Dino i korgen och drog iväg, 50 minuter senare var vi hemma efter att ha kämpat oss hem i motvind och regn. Men skönt vare och jag bäddade ner mig ute i vardagsrummet sen och kollade på step up 2, filmer går ju o se om och om igen! Ne sova nu för imorn blire morgon promenad innan solen börjar hetta och sen solning för hela slanten :)

bildbomb fågelsundet del två


bildbomb fågelsundet del ett

det dyker hela tiden upp nya bilder från helgen så vi kör väl på

6 juli

söndagen var vi bara helt döda och packade ihop och åkte hem. Igår blev det powerwalk i en jävla hetta och sen somnade i solstolen, bio på kvällen för att avsluta dagen på bästa sätt!
Idag är det lite skönare ute så powerwalken blandades med lite regnstänk, ska passa på att göra lite saker man inte vill göra när solen skiner. 5 veckor kvar på semestern också varav en vecka ska tillbringas utomlands, sen blir det full fart igen!

Fågelsundet dag 2

tja vi mådde ju alla som vi förtjänade och tillslut pallade vi oss ut mot klipporna för sol och bad. Efter några timmar med sol och live musik åkte vi hem och sov middag innan tjejerna kom över på grillning. De 12 som var planerade på grillning blev helt plötsligt 40pers och ännu en sjukt rolig kväll!


Fågelsundet dag ett

Fredag morgon tillbringades ute i solen tills grabbarna bestämde sig för att åka två timmar tidigare, packade snabbt och fixade till innan mamma skjutsade mig till tierp. Många problem på vägen tills vi äntligen kom iväg ;p kom i ordning i stugan innan vi drog ner och badade innan solen gick ner, knallade sen till klipporna och kollade på solnedgången. Efter det hände allt, tequilarace och jag kan bara säga att vi hade sjukt kul!





1 juli

Upp tidigt för morgon powerwalk innan vi skulle vidare till morfar. Det blev en heldag med grillning och prat! Skjutsade mamma till tierp och sen vidare till J-boy och grabbarna. Tog oss ett dopp då mitt inte var frivilligt alls. Fixade lite till helgen innan jag åkte hem med en övertrött hund sovandes i baksätet, trevligt sällskap.


 Sen jag kom hem har jag suttit och laddat hem musik och fixat lite mer till helgen, för imorn åker vi ut till stugan och kommer hem på söndag och vi ska ha det helt grymt kul därborta!


RSS 2.0