,

And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go,
but I'm gonna love you like I've never been hurt before


♥ Dag 7 – Min bästa vän

min bästa vän, tja du. Jag har många helt grymt underbara toppen vänner, några som jag skulle offra massor för. Några nämnbara är ju grabbarna, lisa, jesper och hulken.

grabbarna är utan tvekan oslagbara, det går inte att ha en tråkig kväll med dom! Sjuka förfester som oftast gör att vi stannar kvar och aldrig besöker krogen. Alla galna ideér dom har och att dom faktiskt genomför det! Alla snefyllor och dagen efter när man helst bara vill dö i en säng. Nej mina grabbar är bäst på fest!♥



Lisa är min allra första vän om man räknar bort hennes bror som bara råkade födas tidigare. Uppväxta tillsammans och har fortfarande inte ledsnat på varandra hoppas jag. Träffas alldeles för sällan dock!♥



Jesper då, min kära lilla jesper. Världens bästa killvän! Vi bråkar mer än vad vi är sams och med bådas humör och temperament är det alltid lika roligt. Spårar alltid ut på fest och behöver mig som backup, men alltid lika charmig och gör upp allt senare. Tillbringade grymma sommardagar ute i fågelsundet och även en förjävla bra studentvecka! Även här kan jag skriva träffas allt för sällan ..♥



Linnéa är en otroligt saknad vän! Vet egentligen inte vad som hände där och jag känner mig lite hjälplös faktiskt. Det är synd att en sån bra vän bara gled bort men samtidigt har jag inte orken eller lusten att kämpa utan resultat. Hon är någon som alltid kommer betyda enormt mycket och jag älskar tösen oavsett allt. Hennes halsband hänger nästan dagligen runt min hals och påminner mig och att jag var hennes älsklingsfis ♥



Men så finns det ju en brud som står snäppet över alla, den bästa helt enkelt! Med henne är allting så enkelt, vi kan prata i timmar om allt men vi kan samtidigt sitta tysta med varandra (händer inte så ofta men). Vi kan vara ifrån varandra men ändå faller allt på plats när vi träffas igen. Vi kan vara osams och bråka men i slutändan förstår vi att det är löjligt att vara utan varandra. Hon är och har alltid varit min motsats, men lika sjuka är vi och passar så förbannat jävla bra! Jag är helt enkelt ingenting utan denna kvinna och hon är min allra bästa vän genom alla tider



♥ Dag 6 – Min dag

Klev upp när alarmet ringde 06.50, tömde näsan på snor och kissade. Tog mig en c-vitaminbrus med jordgubbssmak och ställde in frysta bär i micron. Åt frukost framför the voice och facebook like all mornings. Fixade mig och knallade ner till bilen för att skapa rutorna. Åkte bil i cirka 3minuter till jobbet och började arbetsdagen. Fick sluta en kvart tidigare så strax efter halv 5 var jag på väg mot gymmet. Efteråt blev det ett stopp på willys för matköp innan jag kunde äntligen få komma hem. Middagen stod redo på spisen och sällskapet fanns i soffan. Och här sitter jag än! Ska nog göra mig redo för natten och knalla in i sovrummet, snart börjar hollywoodfruar också!

♥ Dag 5 – Vad är kärlek

min kärlek är utan tvekan fc, han är bäst! Efter 4år tillsammans känner jag bara mer, han är den som ska vara vid min sida.I början på året började han sin elva månaders utbildning till soldat och det vart liksom det största testet för oss, antingen skulle det gå eller så skulle det inte. Och på fredag är han äntligen klar, och något som jag aldrig skulle kunnat gissa på när han började var att detta faktiskt räddade oss. nej min lilla dutt är bra att ha



sen finns ju såklart kärleken till min familj, min underbara familj! Där finns ju de bästa föräldrarna och de bästa syskonen i världen. Till familjen finns även världens sötaste lilla hund, en liten blyg katt och självklart min lilla älsklings bebis silas (som jag envisas med att uttala sajlas).



Sist men inte minst kärleken jag känner till min bästa vän, självaste mallan persson! Hur jag känner för henne har jag lätt uttyckt i ett tidigare inlägg, hon är grym! Det krävs inte mycket för att även på de tråkigaste och deppigaste dagarna kunna skratta med henne.

citat taget ur en utav våra dagar
Torsdag 19:e april 2007 22:16 (#3062) Brunett så hett tar dig lätt. Vän med blondin med ett flin så brett. Tillsammans all uppmärksamhet tar Så avis nu när du inte har någon kvar Owh, aahh så vackra, sköna & snygga. Känn dig träffad bakom våran skugga. Så move bitch, stig åt höger. Låt Malin & Sofia ta över.


28 november

idag är det fösta advent, mysig adventfrukost med scones,julgröt och annat gott är avklarad :) jag saknar att ha en kamera, inte för att jag knäppte så mycket kort men bara att ha den här. Förhoppningsvis blir det mycket mera kort i december då det är min favorit månad om det är fint som idag.
På onsdag är det första december, december är en månad som kommer gå så himla fort! Därför tänker jag under december månad köra stenhårt på träningen, inte lika mycket på maten för då vet jag att jag kommer ge upp allt. Ikväll åker F tillbaka till regementet, den allra sista söndagen jag kommer behöva säga hejdå för minst en vecka. Sen är han på hemmaplan igen!

27 november

förkylningen blir ju bara värre och värre ;( morgonen tillbringades i sängen med OC och en sovandes F bakom ryggen. Senare på dagen tog vi oss ut till mamma och pappa, blev lite middag och packa mer saker hit hem. På torsdag är det ju krogen och titta på oskar som gäller och då lär jag ju ha lite kläder o ha på mig ;)
kom hem för ett litet tag sen och ska väl kolla vad tvn har att erbjuda ikväll

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag

frukost -blåbär/hallon med mjölk
lunch -pasta och köttfärssås
middag -kyckling och potatis/morot i ugn
under dagen -massa russin,pepparkakor och saffransbullar

roligare än sådär blev det inte, och inte kunde jag toppa med bilder heller då kameran landar i sverige imorn kväll igen

26 november

finally fredag! ett stort minus för veckan är att jag har varit/är sjuk hela veckan och har därför skjutit upp träningen, senaste gången förtuom promenader var i måndags. Nej fan imorn är det jag som ska dit, punkt slut! Annars så är F hemma och snart ska vi väl slå på nån film och mysa lite :)

♥ Dag 3 – Mina föräldrar

världens bästa föräldrar utan tvekan! Träffades som unga, när mamma var 20 föddes Fredrik, tre år senare Frida och när hon var 30år föddes jag. Mamma jobbar på akademiska sjukhuset och är tvkändis från seriern sjukhuset. Pappa är grävmaskinist för ASFAB om jag inte minns fel och så har han såklart ditt andra jobb på svarta skiftnyckeln på kvällar/helger. Nu efter 3 barn och ett antal decennium senare är dom fortfarande lyckligt gift I hope!

nu blev det bara bilder från turkiet men alla bilder ligger på datorn hemma så


love

åh vilken jäkla kväll! jag är såklart helt själv i lägenheten, universums vackraste kärlekeslåtar på spotify, en trip down memorie line tack vare det senaste inlägget, känner en enorm saknar efter en viss soldat och som toppen på det hela så har jag tillbringat den senaste timmen med att kolla runt på alla jordens bästa hemsidor om kärlek. En fråga jag ställt flertal gånger ikväll är varför jag fortsätter plåga mig själv, ögonen är röda och mina kinder helt blöta. Men jag är inte ledsen, det är bara vackert. Imorn kommer F hem, thank god!



♥ Dag 2 – Min första kärlek

våren 2005 träffade jag K som jag sedan var med i elva månader, men jag räknar inte honom som min första kärlek. Våren 2006 träffade jag däremot M, jag var helt upp över öronen förälskad i grabben. Jag var 14år när jag träffade honom och han 18år. Vi hade det faktiskt riktigt bra och självklart fanns det dåliga stunder också men det är många bra minnen därifrån. Jag minns fortfarande i detalj första gången han körde hem mig, första gången vi sov tillsammans (i smyg hos min syster dagen innan han åkte till turkiet), många av våra löjliga bråk, hans student, hans första golflektion med mig och ja det är mycket mycket mer. Nej men han var verkligen min första kärlek och han kommer såklart alltid vara speciell för mig och även oavsett hur illa han betedde sig vid the breakup så har han format mig, både på gott och ont. Han har gett mig många lyckliga minnen som jag alltid kommer minnas men han har även gett mig många ärr som jag än idag bär med mig.


<3


jag saknar min soldat

Dag 1 – Presentera mig själv

Namnet är Sofia Söderberg och åldern är 19½ år. Föddes på min storebrors 10års dag den 26 juni 1991, något som jag med många ärr genom livet fått sotat för. Hade en helt perfekt uppväxt med mamma,pappa,syster och bror i lilla månkarbo. Tog studenten sommaren 2010 och det var mitt livs hittils lyckligaste ögonblick. Flyttade halft hemifrån därefter och hamnade på salabacksgatan i stan med fästman och svärmor. Hoppade visst över att jag fredagen den trettonde oktober 2006 träffade mitt livs kärlek och numera fästman. Jobbade på en förskola hela sommaren inne i stan samtidigt som jag jobbade på mode företaget (som jag gjort sen hösten 08). Gjorde nu i efterhand ett misstag och tackade ja till ett nytt jobb nu i höstas och avslutade mitt på förskolan. Stannade där i ca 4 veckor innan jag gick tillbaka till det förra arbetet. Men nu är jag tillbaka ännu länge, till särskolan som jag hade min praktik under skolan och även lite ströjobb på. Stannar här än så länge december ut.

är väl ingen direkt favorit att berätta om en själv men nu har ni iallafall en liten bild utav mig


24 november

D Ö D T J E J ! ! !

fyfan, natten tillbringades vaken med AFV ( det sämsta programmet ever förutom robot wars). Den här förkylningen blir bara värre och värre. Knallade iaf till jobbet och sen vidare till gränby för o handla lite mat och gardiner till mammsen. Somnade skönt i sängen hemma och nu är jag uppe igen, har städat rummet lite o donat. Ska börja pilla på en önskelista nu innan grey´s också. Justja köpte mig en ny liten favorit klänning igår, en lila sammets skönhet! kommer bli perfekt till juldagen/nyår/dopet, maybe.

Nej knåda ihop en önskelista nu och sen dags att krypa ner i sängen, imorn fick jag passa badet och stannar på skolan med några ist. Dags att bli frisk nu!

30 dagar


♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Mina djur
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Våra dagar.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första gång. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Min sista dag i livet.
♥ Dag 30 – Mina förhoppningar om nästa år.


21.51

de flesta julklapparna är avklarade, yeah! Imorn är det precis en månad kvar till julafton och jag är mer än halvvägs klar med alla julklappar plus födelsedagspresenter (har ju otur att ha 4st i december som fyller år också). Förkylningen tar död på mig så jag har varit sängliggandes sen typ 5. Mamma kom över med en liten påse från hm, de efterlängtade skinnbyxorna låg där i och hemskt som det är att säga med det är en förjävla reality wake up att inte komma i ett par byxor. Och inte bättre blir det när jag har ett sjukt osug på gymmet plus förkylningen.

Äh nu lär jag sova lite, jobb på särskolan väntar imorn!

23 november

jag är förkyld, inte så där att näsan bara rinner utan verkligen förkyld. Och det värsta av allt är att jag blir så ynklig när jag är sjuk och ännu värre att det är bara början på veckan och jag har inte direkt råd att vara sjuk hemma och att jag dessutom är all alone till fredag om jag inte åker hem till mamma. Mallan är på väg hit nu med en hårfön, min sa precis poff efter halva håret klart. Sen en liten trip ner till polishuset för att skaffa en riktig identitet till bruden. And then are off to thuns för massa julklappar!

20 november

ska strax bege mig mot gymmet och sen är det kalasfika hos malin som står på planeringen. Sen vidare hem till månkis och pussa massa på melwin innan dom åker utomlands imorn. På kvällen är vi bjudna på middag hos systeryster :)

19 november

äntligen fredag! Imorse fick jag återvänta till särskola, kramkalas med bästa barnen :) Så otroligt roligt att vara tillbaka där och nu håller jag verkligen tummarna för mötet på tisdag och för ett lång vik! Hemma i lägenheten fanns F och lillbusen izor och vi har gottat en massa. Nu ligger jag i soffan med datorn på magen, chipsskålen på ena sidan och iz sovandes på andra sidan.

Imorn blir det en runda till gymmet och sen hem till mallan och äta upp kristoffers födelsedagstårta, sen hem till månkis för resten av helgen :)

18 november

igår var jag helt för upptagen för att uppdatera. Vaknade vid 7 av att mitt gamla jobb ville ha mig där om 45 minuter, bara upp och hoppa det! Och när jag gjorde mig klar ringde dom från särskolan och ville ha mig där (fick tacka nej men ska jobba där imorn). Jobbade till kvart i 5 och då åkte jag och hämtade upp malin för middag på ikea och stor matshopping! Bakade cupcakes med kakdeg i och mumsade på till greys. Halv 8 idag var jag på jobbet igen och jobbade till 4 och nu står jag på löpbandet efter ett hårt gympass. F överraskade med att komma hem en dag tidigare så han är nog hemma redo att pussas när jag kommer hem :)

lucky girl

inte alls för att vara den men fan ibland har jag bara sån jävla flyt! Avslutade mitt nuvarande arbete idag, nu i efterhand ett bra gemensamt beslut. Jag är så otroligt glad att jag har haft de kontakterna jag har haft nu när jag har arbetat, innan jag väl valde mitt senaste jobb hade jag tre alternativ, alltså tre olika arbeten som ville ha just mig. Nu idag när jag blev arbetslös (eller jag har semester i två veckor som malin så fint kallar det) så besökte jag arbetet jag avslutade för det här andra jobbet, och dom behöver fortfarande mig. Och en ännu roligare nyhet såhär på kvällen är att genom facebook (av alla ställen) så fick de andra som ville ha mig tillbaka tidigare, ha mig nu igen. Allt blev så mycket nu idag men imorn ska saker och ting klaras upp och om allt går som det förhoppningsvis gör så har jag två veckor på mig att plugga upp stödtecken och sen återvända till mina saknade gullungar!

16 november

blev en helt oväntad dag, men lika bra det och ja allt kommer lösa sig. Hamnade i soffan med malin, alltid lika trevligt. Mammsen kom hit och färgade håret på mig och jag har precis kör ner henne på stan. Soffan väntar och imorn ska jag bara göra ingenting

15 november

Igår vaknade jag upp och kunde inte avgöra om jag fortfarande var full eller om jag hade lyckan att slippa pannknack. Pillade i mig glassrester och småkollade igenom några OC avsnitt. Åkte hem och firade fars dag med middag med familjen.

Och idag börjar vardagen igen, alltid lika roligt att gå upp på måndagsmorgonen. Två personal hemma sjuka så vi slet på idag. Belöningen kom vid vilan, ena barnet somnade på tre minuter i min famn och den andra låg bakom mig och sjöng, pratade och pillade mig på ryggen. Svängde förbi gymmet innan jag slog mig ner i soffan. Ska faktiskt bege mig in mot sängen strax och förhoppningsvis somna tidigt.


personalfest

lördagen tillbringades med jobbarkompisarna med middag, bowling och utgång :) Hade en kanon kväll, kom tvåa på bowlingen, drack billigt i baren på fame och blev full på vägen hem med malin i telefonen.


inlägg från den 14 januari 2010



en bästa vän

" Bara sådär spontan önskar jag att jag kunde åka tillbaka 3-4 år i tiden, visst det var kanske inte så bra med min familj då och det var ganska spänt mellan alla, men vart det tufft så bodde min alldeles egna ängel bara nårra minuter bort. Hon hade en massa dumma idéer och lurade med mig på en massa strunt där vi träffade konstigt nytt folk och hamnade på alla möjliga platser runt om i uppland. Men det var och kommer nog alltid att vara den bästa tiden i mitt liv. Hur illa allting var ,och även när allt var så jävla underbart hade jag någon att dela allt det med. "
/malins blogg

hon gör alla dagar mycket bättre
jag älskar dig min bästa vän

 

nutid då
jag älskar denna kvinna, visst ibland är det svårt och som nu i somras var vi ifrån varandra i 115dagar. Det fanns inte en enda av dom där 115 dagarna som jag inte älskade henne och saknade henne på. nu har jag vunnit tillbaka henne och jag kommer aldrig att släppa henne igen, jag kommer stå bakom henne i allt hon gör och göra allt i min makt för att inte såra henne igen. Hon är helt utan tvekan min bättre halva och om vi så i framtiden inte kommer prata på 40år så kommer jag ändå likt förbaskat fortfarande älska henne.

 


13 november

ligger hemma i soffan hos mamma och pappa, har precis sökt några lägenheter och hunnit förälska mig i två av dem. Så jävla synd att kön är mils långa och chansen att få dom minimal. Men jag har sökt och jag håller tummarna. Känner att jag börjar komma upp till den nivån när det är dags att ha något eget, de två jag förälskat mig i är fyror och jävligt stora men äh vad gör det ;)

12 november

väntar in denna dam på lite fredagsmys

två månader och två månader



världens vackraste bebis
<3

den fjärde juni tvåtusentio



studenten var utan tvekan det bästa i mitt liv hittills, jag skulle kunna göra om studentveckan hur många gånger som helst! Tältningen, vattenkriget, stugan och sist men inte minst studentdagen och utspringet. Jag känner verkligen lyckan det var när jag tittar tillbaka på bilderna, en helt otrolig känsla! Men jag saknar också samtidigt tjejerna, allt vi har gjort de där tre åren.

10 november

ja igår blev det som sagt snöstorm, härligt för mig att jag var smart och tog bilen till jobbet med tanke på att jag skulle hem till mamma efter gymmet. På väg mot gymmet kändes det som om jag var den enda ute i trafiken i uppsala som hade vinterdäck. Efter gymmet åkte jag med mamma hem till vinterlandet. Vanlig dag idag jobb-gym och sen en sväng på gränby där jag stillade mitt godissug med lösgodis och så hängde två saknade vänner med hem, ben och jerry nämligen! Kvällen har tillbringats i soffan med spotify, lösgodis och tvn. Bilder på gullungen från lördags kommer upp lite senare också.  Nej strax bjuda in b&j till soffan och invänta grey´s

utsikt från köksfönstret igår vs ikväll


8 november

har haft lite paus i helgen, det blev mys och godis för fullt! I lördags tillbringade jag kvällen med malin och jessica. Somnade på soffan hemma och vaknade av att F ringde runt 3 tiden och ville bli hämtade nere på stan, så bara att ställa upp. Gårdagen tillbringades i sängen framför OC och så pizza på det, lovely! Idag blev det en helt vanlig vardag. jobb-gym-hem-mat.  Och mitt uppe i den enkla vardagen så hände en liten utstickare. Jag och maria låg i soffan och kollade på lägenheter och jag hörde tidigare utanför buller, ungefär som en maskin som städar på vägarna, tänkte inte mer på det utan fortsatte kolla. Efter kanske en kvart så började vi undra vad det var som blinkade så jäkligt i fönstret så vi gick för att utforska saken. Och där ute stod en brandbil, ett gäng brandmänn, en bil och ett gäng grabbar. Så under hela tiden har en bil brunnit utanför vårat fönster, brankåren har hunnit släcka elden och nästan packat ihop, innan vi ens går och kollar vad som händer. Betalade även en del av resan idag också, berättade stolt för F att jag hade gjort det och han blev förvånad samtidigt som han hånskrattade mig i telefonen, tji fick han som då får stå för de resterande 11000 kronorna


4 november

igår byttes gymmet ut mot en runda på stan med malin, och gissa vem som sov innan 9 igår. Slut tjej jotack, pratade med mamma halvsovandes 20.57 enligt min mobil. Blev lite för kär i en underbar skinnjacka men såklart fanns inte rätt storlek i rätt färg.

dagen såg ut som de andra dagarna, jobb-gym-hem. Det positiva är att F är hemma och gör sällskap, bjöd honom på min underbara gratäng som jag förmodligen aldrig kommer att ledsna på. Imorn efter gymmet åker vi hem till mamma och pappa för en natt på landet

2 november

Dagen såg precis ut som igår, nu ligger jag i soffan, mätt och nyduschad och kollar på desperata. Daten med malin blev flyttad till imorn, en shoppingrunda är behövlig nu (eller inte)!

1 november

herregud det är redan november, tiden går så galet fort!
Första inskolningsdagen idag, gick kanoners så att säga. Spöade skiten ur mig själv på gymmet idag och sen åkte jag hem till mamma och lämnade mitt flygplan. Packade med mig lite grejer och sen åkte jag med henne hem igen.

Imorn blir det fullt upp, först jobba och sen ner på stan med malin. Förhoppningsvis kommer jag hem med några påsar men för mitt kontos skull så borde jag inte. Sen ska jag klämma in gymmet också innan desperata börjar

RSS 2.0