28 februari

jag börjar bli frisk, åh så härligt! Livet känns genast några kilon lättare. Sen är det bara 120dagar kvar till den stora dagen på många sätt och vis! Hoppsan nu fick jag visst sällskap i personalrummet efter 45min all alone

27 februari

gårdagen tillbringades i sängen, hela dagen! så jäkla skönt o behövligt. Idag blire lite mer o göra, en enorm väska ska packas upp och in i garderoben här hemma ist, bada ett långt långt bad och sen fredrik och therese över på middag innan det är dags att åka hem till staden igen.

24 februari

jag har skrivit det förr och jag gör det igen, jag blir verkligen som ett litet barn när jag blir sjuk. Låg nästan i sängen idag o grinade att jag inte ville var vuxen utan sova mellan mamma och pappa i skarven! Det tar emot lite att jobba 8-16.45 imorn men vad gör man inte när alla andra är så smarta och sjukanmäler sig ist för o jobba (plus att det är extra cash). Men sen är det helg, åh helvete va skönt med helg! är fr ända till 12.30 på måndag då jag får hoppa in och jobba eftermiddag. Men imorn tar vi vårat pick och pack och åker hem till landet

23 februari

ligger hemma i soffan efter ett simpass med mallan och jessica. Ensam hemma är ja också, fc dumpade mig men kommer som tur är hem och kryper ner hos mig i sängen inatt! Dagens roliga var att dom ringde om ett ev jobberbjudande idag. Hade sökt ett jobb hos dom men det var tillsatt men hon som ringde hade försökt fått mig redan i höstast men då var jag fast på lagerlöfs så nu passade hon på att erbjuda mig 100% på en annan förskola än den jag sökt på, så dit ska jag på intervju den 11 :) Jag är så otroligt glad och lyckligt lottad som har haft det såhär lätt. Hela tiden planerar jag framtiden i huvudet och det ser helt perfekt ut och allt startar i sommar eller ja ev nu tidigare med det här jobbet.

19.28

sämsta dagen på länge länge! Mådde piss imorse, inge bra sömn, enda ordinarie personalen på avdelningen, huvudvärk, fullt på gymmets parkering så jag fick parkera evigheter bort, ingen parkering hemma, hunden åt upp mina hörlurar och som om inte det räcker så har jag fruktansvärt ont i halsen. Nej glee och sängen nu!

21 februari

sovit helt kasst inatt och varit vaken ett par timmar runt 3, känns som om hela kroppen kommer femton meter bakom mig. Det är försent att sjukanmäla mig då jag börjar om en timme men får ta bilen dit och hoppas på det bästa.

tada!

nu ni! tänkte dela med mig lite av vad jag pillat på i helgen, ännu inte klart med lite utav ett nytt projekt
http://sofiass.shapemeup.se/

20 februari

idag ska spinning och core testas på, det låter ju bra iallafall med frågan är om jag kommer orka :P
idag kommer förhoppningsvis en rolig grej upp, men mer om det senare. nej börja fixa till sig nu, risken finns ju att jag kommer ångra mig iallafall men äh vafan

förändring

efter ett par dagars velande slog jag näven i bordet och bestämde att jag ska testa på att bli brunett och sätta i löshår igen. Sist hade jag de i lite mer än en vecka, får väl se hur länge det håller nu.


19 februari

otroligt händelserik dag, skulle gå på introduktion av spinning idag men bangade ur i sista minuten. Det blev lite shopping på stan istället och sen drog vi en solning på det. Har tillbringat senaste timmen med att skicka in arbetsansökningar så det bara brinner i fingrarna, även en to do list till nästa vecka! pinsamt att erkänna men jag skulle nog inte överleva utan mina listor, gör listor till allt även hur de sista timmarna på kvällen ska styras upp.

22.00

har suttit och pillat på lite nya planer för denna sida och tja vem vet den kanske ryker eller görs om. Annars så hade jag tänkt dela med mig lite bilder från stället jag kommer tillbringa två veckor i december, nämligen thailand.

först bor vi här i Koh Lanta


och efter en vecka åker vi hit till Krabi


18 februari

idag har det varit en mycket bra dag,
-jag var i tid till jobbet (det vill säga att det tog mindre än 30 minuter att gå till jobbet imorse)
-vi tog bussen ner på stan och gick i stadsparken plus att ingen grät och alla kom med hem
-sista arbetstimmarna spårade barnen och även jag ur vilket resulterade i minidisco och brottning
-går ner på 75% i en veckan från och med måndag
-bror ringde med en glad överraskning som jag håller hemligt ett tag till
-en skön känsla av att det är fredag heeela vägen hem

15 februari

igår var det alla hjärtans dag och själv blev jag dumpad av fästmannen som valde att hjälpa sin pappa flytta istället. Då åkte jag hem till mamma och pappa och kidnappade lilla myggan, pussade på lillen hela kvällen och myste!

13 februari

kom precis hem från en träff med pt-anders, ett rakt jävla slag i magen levererades och jag försöker se allt från den ljusa sida att nu kan det bara bli bättre. Ett hårt schema att följa nu och jag känner att jag har en sån jävla tur som fått just honom som står brevid mig och peppar! Det kan bara bli bättre från det här, det ska bli bättre

12 februari

och så var det helg, fc kom hem igår och det blev fredagsmys. Gårdagen började ju inte direkt tipptopp då det var snöstorm och min bil inpogad, fick gå till jobbet och jag kan lova att trottoarerna ej var plogade! Idag däremot blev det långpromenad med malin i solsken. ligger i soffan och är lite bitter för att jag har fått två enorma finnar i ansiktet som inte är långt ifrån att explodera, så ikväll blir det jag och one tree hill, ensamma i soffan

7 februari

en lång lång dag! Öppnade imorse och slutade halv 2, drog till gymmet och sen hem och städade. Tillbaka till jobbet för möte och stannade till 7, drog till ikea och slutligen citycross. Fc har lämnat mig ensam för veckan och flyttat in hos sin bror, undra vad jag ska göra här hemma helt själv nudå?

6 februari

åh helt underbart o bada med lilla myggan imorse! sprattlade och stänkte i bassängen och toksäckade sen i bilen. Gymmade på riktigt idag också, har inte gjort det sen innan vi åkte till gambia och fyfan så jävla skönt! peppar peppar så höll knät passet. ligger och dricker drinken och väntar in solsidan sen är det godnatt för ikväll.

5 februari

blev en rejäl shoppingrunda idag på gränby med malin. Kom hem med en hel del godingar! åkte hem till mamma och pappa på eftermiddagen för imorn är det babysim med myggan som gäller :) har även hittat en drömutbildning, äntligen hittade jag en på distans i norrtälje.

vad annars då? jo jag jobbar hela dagarna, ska dra igång träningen lätt igen, kollar på hemnet flera gånger om dagen och drömmer efter en egen lägenhet och sen sover jag tidigt innan allt börjar om igen

2 februari

jag är ledsen, trött och bitter. Men mest är jag besviken, jävligt besviken. Hoppas på en hel natt med sömn och längtar tills imornkväll då jag får pussa på myggan

RSS 2.0