23.08

wiho jag är klar! allt gick på 4timmar plus lite raster, hur skönt är det inte o vara klar då! Nu är det inte mycket kvar o jobba ikapp o sen är skolan över.

Nu har jag klappat mig själv på axeln och sagt duktig flicka, belönar mig med det sista av chokladen och lyssnar på Magnus Weideskogs underbara röst :)

19.06


ett besök hos brorsan och jag kom hem en chokladkaka rikare
 och ett enormt peppande att skriva uppsats.
min säng är två kuddar rikare idag också, tack mamma!


17.08

jag är lycklig, jag är sjuk men lycklig. Igår hämtade jag ut studentmössan, ett steg närmare nu! och idag orkade jag ta mig in till stan och solduscha en snabbis och jag fick nyss bästa nyheten att imorn åker håret i :) Jag har bestämt mig att jag måste skriva en engelska uppsats ikväll, oavsett hur länge jag ska behöva sitta uppe så ska den bli klar, det svåraste är bara att komma på vad jag ska skriva om ...

28 april

ligger och självdör i sängen justnu, jag kommer inte bli människa förens jag har sovit ett helt dygn efter den här jävla natten. Varit vaken i stort sätt hela natten för att jag hostat och när jag väl lyckats somna så vaknar jag av att jag håller på o kväva mig själv i spyor. Tur att jag iallafall halv 2 har tid för en soldusch, kan väl åtminstone se ut som en männsika

27 april

sjukt trött efter en dag i stan, ligger däckad i soffan och väntar in två sköna brudar :)
Bilder och en längre uppdatering kommer nog senare

26 april

latade i sängen bra länge imorse innan jag orkade dra mig ut på en powerwalk. Underbart väder så vi slog till med en lite längre runda idag. Sen bäddade jag ner mig igen under täcket och hostade sönder mina lungor :( Har knappt sovit något inatt för jag vaknar av att jag hostar.

Ska börja med en till uppsats nu så tiden går fortare, snart fredag..

,

idag hände det, din låt började spelas på datorn. Den har legat gömd bland alla andra låtar och har inte spelats sen du försvann. Känslan kom tillbaka, exakt samma känsla jag hade i kyrkan när den spelades och allting bara brast.
Det har gått 50 dagar sen du försvann ifrån oss J ♥


fredagen den 23 april

roligaste utgången på länge! Drog in med grabbarna till gävle och sen förfestade på brynäs. Knallade ner på stan och vidare till goya, dansade skavsår på tårna och spatserade på gatorna i strumpor. Självklart var tåget inställt och ingen buss kom så frusna väntade vi in första bästa taxi hem. Toppen kväll med mina två bästa JL pojkar!





23 april

mitt allra sista nationella prov i hela mitt liv är numera avklarat! Nu sitter jag ensam i caféterian, men jag har magnus weiderskog sjungandes i mina öron ,helt ljuvligt! Somnade med han sjungandes bakom mig igår också ,rätt magisk röst med tanke på att jag inte alls var trött.

Är duktig och gör klart lite uppgifter när jag ändå sitter här själv, grabben är ju inte klar förens efter 2 nånting och då börjar festen! nerå inte riktigt men vi drar in till gävle och hämtar dricka och sen kan festen börja ;D

22 april

började dagen på värsta tänkbara sätt, snöstorm. Så det blev buss in till gävle istället för bil och där krånglade allt ihop sig och vi hamnade på waynes några timmar tills tåget gick. Hem igen till snöstormen och fixad ihop lite middag. Nu ska jag däcka på soffan och hoppas huvudvärken är borta tills det är dags för träningen.
Ett litet gladare inlägg slänger jag in ikväll

,

Jag borde raka mina ben, jag borde skriva klart uppsatser ,
jag borde träna. Jag borde vara mer med mina vänner än vad jag är
och jag borde säga att jag älskar dem oftare.
Jag borde en massa andra saker också men egentligen
varför ska jag göra något när alla andra är som de är?
Alla andra borde sluta snacka om saker de inte har en aning om,
alla andra borde lära sig tänka innan de talar.
Alla andra borde försöka förstå att inte alla är lika och alla andra borde låta folk ha sitt privatliv ifred.

jag borde vara starkare än vad jag är, jag borde strunta i sånt som egentligen inte spelar någon roll.


nedräkning

nu när våren är här så är det grymt mycket saker att längta till, och det gillar vi ju så!
allra först ut är ju sista april och jag vet att det här året kommer slå de andra åren garanterat, hur dagen än blir så är kvällen räddad med utgång och ett kärt återseende med en efterlängtad vän :) Och sen har vi ju hemligheten innan vi äntligen drar iväg på våran studentkryssning! Efter det är det fullt upp med skivor och födelsedagar innan det finally är dags för våran studentskiva :) sen är våren slut, sommaren är här och vi skricker oss hesa på vårat studentflak med mössorna på och flaskan i handen ,ett lyckligt slut med andra ord

21 april

har hunnit gjort en massa bra idag, och klockan är inte ens 4 än! Uppe tidigt och in på arbetsintervju, skönt o ha det klart så nu har jag satt upp mig på en hel drös med tider, fick faktiskt tacka nej till ett jobb redan imorgon för då drar vi in till gävle och kolla på lokalen :) In på gränby och köpte nya lackteggings och en tröja ,mina gamla var ju så slitna och för den delen så är dom kvar i stan.

tips från coachen

http://www.gratispremium.com/?ref=153943


22.12

mm det blev nån timmes powerwalk med fröken, taggade till tusen planerade vi världens grej. Det kommer bli så jävla bra, men mer kan jag inte säga för det ska hållas hemligt för vissa :) Nej dags att stänga av nu för imorn måste jag vara inne i stan till 10 för jag har ett möte/genomgång

20 april

långdag i skolan med föreläsningar, myspys och elevrådsmöte. Jag har en taggad brud några hus bort som vill ha mig nu så jag lär byta om o kila iväg på en rejäl powerwalk!

21.33

jag är så jävla grym! hade lite tråkigt nu på kvällen så jag började pilla med uppsatsen om Reggio Emilia och gissa vem som är klar nu då? Jovisst det är jag! Imorn tänker jag ta mig ann min näst sista uppsats (vad jag vet nu) om allemansrätten och kanske den också blir klar imorn. Nej nu kurrar magen, glömde att ta fika tidigare

19.43


powerwalk med mamma och björnarna


17.41

en skoldag avklarad och vi är ännu närmare fredag :D Funderar på hur kvällen ska planeras, nu när jag har tid så kanske jag borde sätta igång med en till uppsats? jo det vore bra, och en powerwalk till på det. Sitter och pratar med mattias nu som jag inte gjort på evigheter och han fick mig att drömma tillbaka till Australien planerna :) Är det bara jag eller låter inte Australien i sensommar som ett riktigt bra alternativ?

19 april

vaknade innan klockan idag, kan det vara så att solen lyser rakt in i mitt ansikte? Underbart var det iallafall så jag vaknade på helt rätt sida och drog ut på en powerwalk, i köket möttes jag av björnarna så jag fick sällskap också :) solen skiner och jag vill verkligen inte åka till skolan, men men i sommar har jag hela dagarna på mig att sola så det får gå för idag.

helgen

varför ska helgerna gå så fort och resten av veckan så långsamt?
det är inte alls rättvist enligt mig

fredag- Klarade av två muntligaredovisningar utan att dö eller svimma, den engelska fick även MVG så tipp topp. Drog in till stan och gick en sväng på gränby, mötte upp soldaten och sen gick vi och beställde ny ring. Resten av kvällen sov vi omgångar och kollade på dåliga tvprogram.
lördag- Skulle gå en powerwalk men duktig som jag är så hade jag glömt hälften av kläderna så jag somnade på soffan istället. Åkte och kollade på nya lägenheten och den är perfekt, nu längtar jag tills vi flyttar :) Sen blev det IKEA med svärmor och fixade ny säng och massa annat. Resten av kvällen bestod av en jäkla massa plugg och uppsatsskrivande, själv satt jag bakom och gav herrn massage :) Firade gjorde vi med glass och en dålig film så jag somnade ,väldigt ovanligt.
söndag- Latat oss i soffan hela dagen, kollade på lite film och sov lite grann. Åkte hem runt 6 och direkt ut på en powerwalk/jogging. Nu ligger jag i sängen och ska läsa några 10-tals sidor i engelska boken tills imorn..

15 mars

den långtråkiga dagen gick lite för fort idag, sov igenom filmen imorse och sen lunch och provplugg. Provet är det bara att hålla tummarna för men det måste gå den här gången (fjärde gången gillt!). Har haft kramkalas med födelsedagsbarnet och nu längtar jag ännu mer tills sommaren eller iallafall till värme :)

Duktig är jag nu och har nästan skrivit klart en redovisning till imorn och jag finslipar på muntliga engelska redovisningen, jag ska hoppas lite extra att skolan är stängd imorgon av någon anledning. Ikväll tänker jag belöna mig själv med en apelsin och andra avenyn. Det är träning om en timme egentligen men mamma jobbar natt och jag har suttit här vid datorn sen jag kom hem, och jag förtjänar en liten break justnu

happy b-day


idag blir bästa j-boy lite äldre :)
grattis grattis grattis!


a great day

lisa är nog den starkaste människan jag känner, hon är helt otrolig!
Gick och köpte cupidosallad innan jag traskade vidare i solen till sjukhuset och sen upp till avdelningen.Vi hade iallafall en toppendag, god mat och bästa sällskapet :)



Åkte hem med mamma, käkade lite mat och skrev lite på en muntligredovisning till fredag. Jag ska tydligen lyckas få ihop en 5 minuters redovisning om barn fetma ,jippi och lycka till.
Åh höll på o glömma bort, ni har väl inte glömt klänningen jag tjatade om igår? DEN ÄR UNDERBAR! den är enkelt och den är cerise bättre går inte o hitta. Jag blev så glad över klänningen att jag drog mig ut på en powerwalk som övergick till jogging, hur bra är inte det då? Fröken M ska även ta hem sina skor så från och med nästa veckan kan hon glömma att hon slipper undan kvälls powerwalkerna!


14 mars

uppe lite för tidigt på min lediga dag men mycket ska hinnas göra. Sigge ska rastas och jag ska komma ihåg allt jag ska ha med mig in till stan för idag är dagen jag ska få träffa min fina :) Ska hämta upp lite sallad på stan och sen promenera i solen upp till sjukhuset och irra runt där inne tills jag hittar rätt sal. Jag längtar tills jag får se henne och bara få vara med henne igen!

13 oktober 2006


42månader
3½år


20.32

attans fastade ute i solen och sen låg jag i soffan och längtade till maten som var sen, missade såklart att ta ut paketet ;( så nu sitter jag och klickar hem yttligare en studentklänning (har ju inte hittat den rätta än) och det första jag ska göra imorgon är att hämta ut klänningen!


13 mars

wiho en förjävla bra dag, fixat med skivan (den kommer bli awesome!) och nu sitter jag vid poolen och solar :) Kan ju inte bli bättre eller jo vänta, min klänning har kommit idag så ikväll ska den testas. Ah så bra dag rakt igenom, ikväll blir det desperata och powerwalk

12 mars

dålig dag rakt igenom, fått saker och ting bevisat, fått dåliga besked och gråtit några tårar.
nej men vissa är helt enkelt bättre än andra och nu är det bevisat

jag har tre platser jag vill vara på nu -ute med båten och F i öregrund, ligga i malins säng och äta popcorn med fiskkrydda och självklart på sjukhuset med lisa ♥

<3


jag tänker på dig hjärtat, se till att bli bra nu♥


,



-you know I like my boys a little bit younger


11 mars

aaawesome night! vissa är helt enkelt bätte än andra

så jag skulle vara duktig och ge er ett inlägg men somnade mitt upp i allt, vaknar upp till första meningen i inlägget och kan inte mer än hålla med idag också! Kvällen var toppen och jag hade jävligt kul, några negativa saker men mycket annat som väger upp ;) Ne men ett mer detaljerat inlägg om gårdagen kommer senare för nu ska jag fixa vimmelbilderna och sen ut i solen, helt underbart att inte vakna bakis!


lite nytt





14.18

härligt vattnet är/var avstäng i byn idag, drog in till Tierp med vidrigt hår och beställde lite nytt. Det kommer bli så jävla bra och snart är det klart :) Köpt hem en maybe studentklänning också och converse skorna låg i brevlådan när jag kom hem, pappa börjar bli orolig över vårat internetshoppande. Nej hoppa in i duschen nu och hoppas vattnet är med den här gången sen ska jag fota de nya sakerna ,jag lovar


9 mars

natten har varit hemsk, vaknat hela tiden och jag skulle inte bli förvånad om jag får halsfluss vilken dag som helst nu. Nej peppra med thé och halstabletter innan det är försent har ingen vidare lust att bli sjuk igen. Ska strax hopap in i duschen och sen in till tierp och frisören, blir nog en beställning på hår idag :) och ikväll ska jag mysa med älskade och saknade hulken, toppen dag ♥

23.27

skönt träningspass på kvällen och sen 9 har jag legat och pillat med studentskivan. Vi har ändå massor att göra när vi är tillbaka till skolan ,kan man inte ha lov hela tiden?Nej nu ligger jag i en nystädad säng, hittade det mesta bland alla grejer i sängen, och nu tänker jag sova lite för imorn är det en lång dag som väntar.

fick hem lite klänningar idag så bilder imorn

påsken 2010

när jag ändå har mobilen ikopplad slänger jag in bilder från den senaste veckan

världens sötaste nakenfis lånar brorsans militärkeps

helt vanlig dag på jobbet, undra vilka som har roligast barnen eller vi

påskmiddag

påskmiddag

på väg till påskmiddagx2 med rallykalle som förare

solning ute med små björnar


8 mars

Följde med upp till stallet o kollade in fölet, tanken var att gå därifrån hem
 men ist följde jag med på rundan dom red :)
Har precis fått i mig soppa och nu vet jag inte vad som händer


00.48

I miss him


when the drugs don't work




inspiration


7 mars

dagen har tillbringats ensam i sängen, inte ett enda litet andetag brevid mig, jag börjar sakna känslan.
Nej att vara ensam är inte riktigt min grej, bara sådär åtta månader kvar. Så vill nån spendera dom med mig så slå en pling bara, jag är inte så kräsen.

dagens + jag ska bli faster till en liten melvin
dagens - tja sammanfatta hela inlägget, jag är ensam

,

jag har klickat hem den snyggaste klänningen till studentgrejer, jag har gått powerwalk i över en timme med bästa lisa, jag har spillt varmt thé i min säng och jag har massvis med serier uppladdade på datorn.
helt okej kväll


6 mars

det finns inte mycket att skriva, jag vet inte ens varför jag försöker ibland.
nej börja ta tag i saker och ting nu och göra lite svåra beslut

no hope, no love, no glory
no happy ending


fredagen den 2 april



5 april

litet uppehåll såhär runt påsk. Fredagen blev sjukt lyckad och resten av helgen lika så :)
Färgade håret imorse och tog en efterlängtad dusch, F har precis åkt hem och jag ska snart ut på en powerwalk med mamma innan jag ska bädda ner mig med godis och kolla på serier. Det är ju lov nu också, får väl se vad man hittar på men ta det lugnt ska jag göra och jobba ikapp lite

RSS 2.0