31 december

rubriken får bestå av datumet för att skriva nyårsafton känns inte riktigt hundra ännu ,mer taggad lär jag dock bli när jag är hemma hos malin för förkrökar och sminkas.

Jag ligger som vanligt efter i planeringen och bör damsuga väldigt snart om jag ska hinna duscha .Men min påse är packad och halv 4 börjar jag gå till malin ,bara hoppas jag hittar det var ju ett tag sen :P måla naglarna måste jag hinna göra innan också och äta varm korv  ,jag har två timmar på mig :o !

och eftersom malin är med idag så lär det nog bli bilder som jag bjuder på imorn eller nått :)

30 december

knallade upp 10 imorse och mötte Malin på stan 11 ,äntligen hittade jag kläder ! Det blev mysbyxor ,flera tröjor och trosor .
Efter fyra timmar var vi nöjda och gick hem .Hemma kollade jag på one tree hill och har precis ätit makaroner och falukorv :)

Imorn är det nyår och jag börjar bli lite småtaggad !Imorn runt 4 ska jag till Malin där vi ska göra oss klara innan vi åker till Andreas på middag .Förmodligen drars det ner på stan lagom till tolvslaget :)  men det kommer nog bli kul

Nej nu ska jag göra min man sällskap i sängen innan det är dags för unga mödrar .

-

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska stuva klart mina makaroner och sen efter maten ska vi åka till gränby och shoppa förhoppningsvis .
Efteråt ska jag hem till min man och äta godis och kramas :)

29 december

vaken igen jodå ,vaken själv och på gränsen till väldigt otålig jodå . Men jag ska snart hoppa in i duschen för ett väldigt nödvändig omgång ,nu när jag tänker efter så har jag inte duchat sen i fredags ,härligt ! Har legat nu på morgonen och kollat i en grym frisörs blogg på håruppsättningar ,alla som känner mig vet att jag är kass på hår och har alltid samma .Skit tråkigt ja men mitt hår är också skittråkigt . Men nu till nyår är jag sugen på att försöka locka det iaf .

Igår låg jag och tänkte på en klänning jag har och undrade vart den var ,har inte sett den sen kräftskivan så .Ner och kastade ut allt från garderoben och hittade den ,men nu är allt annat på golvet .Måste hinna gå igenom det också innan vi åker in till stan ,det är inte förens ikväll men iaf.
Ska försöka gå lite på stan ikväll och det blir säkert en runda imorn också ,vill in till gävle men när då ?
Om två dagar är det nyår också ,måste tvinga Filip hitta på något kul idag .

,



nu är vi klara för film/pluggande :)

mensmonster och flottskalle

jag får passa på att skriva lite när Filip är nere och bastar ,han är förkyld och hoppas att det ska släppa lite med värme .Snart ska jag ladda upp med godsaker och varm choklad för att sen börja skriva på svenskan ,det blir nog ett debattinlägg idag så har jag ju bara 3 saker kvar att göra .
Filip ska ju kolla på sagan om ringen så jag kan lika gärna plugga :P

måste komma på en nyårsoutfit också ,men det kan ju vara bra o veta vad man ska göra först.

28 december

kanske dags att skriva lite igen .

juldagen -Precis innan vi skulle åka ringde lisas pappa och sa att lisa hade ramlat av hästen så mamma fick åka dit ,efter en timme när helikoptern hade kommit och hämtat henne åkte vi till mormor .Där var det fullt med mat och julklappar
-en hårddisk
-webbcam
-kläder
-3000 kr
och så flera saker

På kvällen kom min låsaskusin Sandra med hennes tvåmånaders bebis Oliver och hämtade mig och syrran ,sen skjusade dom mig till tierp där jag mötte nea och vi gick till johanna och sen tillbaka .Tog bussen till stan där jag inte kom in i huset ,jag har nog aldrig varit argare vilket nea fick höra i telefonen .Filips pappa skjusade mig till BJ där jag hämtade nycklarna och sen packade ihop mina saker från huset och åkte till Pelle och sov . Hann väl sova 4 timmar innan jag vaknade av att Filip badade ,aja nog om det och jag kollade sist på klockan 06.45 och jag skulle gå upp igen 09.00

Fredagen -Fick skjus av Åsa ner på stan för att shoppa men hann bara gå i två affärer innan det var fullt med folk ,fav upp och ringde nea medans jag gick till huset för att duscha .Sen bar det av igen till Pelle en snabbis innna vi åkte till Filips farbror på middag ,fast något trött som man var åkte vi hem rätt snabbt .

Lördag -Gjorde ett tappert försök på stan igen men gav upp lika snabbt igen ,åkte bussen hem och åt mat .Sen på kvällen kollade vi på Harry Potter och sen dokumentären om morden i arboga .

Nu ligger jag nere i soffan och Filip sover kvar upp ,jag har ju rätt mycket på svenskan att göra så .Men nu blir det frukost

.

det enda som går att skriva nu är som det känns ,jag är förbannad och besviken .

linnéa matilda hultgren <3

25 december

god morgon idag ska det firas jul !Måste kliva upp snart för runt 1 så åker vi till mormor och morfar :)
Där blir det julklappar och mat mat mat innan jag tar tåget in till stan för att sova med min man.
Frågan är vad man ska ha på sig en sånhär dag ,sak samma egentligen kommer nog ändå inte hitta nått bra så. Jag vill bara åka nu ,hatar att vänta . aja skriver mer ikväll när jag kommit fram till min slutdestination .

.


det enda jagbehöver för att toppa en ensam kväll

24 december

nu är dagen i stort sätt slut ,några avsnitt av gossip girl så är den fulländad :)
Vid tolv gick vi till farbror och åt mat och spelade guitar hero tills klockan blev 3 ,hem och kollade på kalle anka och åt rocky road tills magen sa stopp .Senare kom farmor och kollade på tv och åt mat igen .Försökte mig på kollaget men det blev inge bra ,fixade några bilder och fick en bra som jag ska rama in och ge ist .
Nej jag ska hämta upp några mer godbitar och göra varm choklad igen ,lite julkänsla iallafall .

 

julafton!

vaknade för en halvtimme sen och kände ingen julkänsla ,men så fort jag kollade i julstrumpan förstod jag att den här julen kommer bli en av dom bästa !


Ska äta frukost nu och be pappa starta min nya klockan ,sen ska det duschas innan jag ska bestämma kläder och knalla vidare till farbror :)

God jul !


dan före

Jag njuter i min säng ,min egna säng! Jag har längtat efter den men jag har en känsla av att jag kommer sakna min man ,men det är ju bara några dagar det gäller sen är jag där i hans famn igen :) underbart
Bilderna på maltemannen gick sådär ,behöver bilder från när han var bebis bara men jag har ju imorn på mig också . Klockan 12 imorn går vi till farbror och firar jul och på kvällen ska vi bara ta det lugnt hemma .På torsdag åker vi ut till mormor och morfar och firar julen med dom :) Nej slå in pappas present och sen fixa naglarna ,jag hittar inget bra på tvn så jag funderar på att köra några gossip girl avsnitt .
 

Malte i lördags ,en dålig vana från sina bröder

julstämning



bara jag som försöker fixa julstämning ?

break my heart, I expect you to

Satan vad julen är stressig ! Är snart klar med alla julklappar ,inslagna o allt . Men som sagt inte än ,ska göra klart kollaget på maltemannen till hans föräldrar först .
Måste bara hitta bra bilder att göra om också ,några som dom inte har sett ännu . Nej skriver mer sen när jag har bärbara ,ryggen dödar mig här !

 

[rec]

kanske dags att uppdatera er lite .
I lördag kom det massa folk hit och dom åkte hem runt 2 ,då hade jag redan somnat .Igår sov vi bort halva dagen och sen bestämde vi oss för att inte gå upp ,det blev några filmer eagle eye ,barnhemmet och [rec] ,alla var skitbra och vi var klara halv 3 .
Nu har Filip snart duschat klart och vi ska då ner på stan och köpa alla julklappar :)

 

haha vi bjuder på dom

 


 
 

jullov

åh det går knappt att beskriva hur skönt det är med jullov nu i 2 veckor :D
Kom hem halv 12 och åt lunch och nu liggger jag i soffan ,måste städa upp massa och så ska jag ju packa också .Kanske måste sätta lite fart för halv 3 går bussen till stan ,och sen ska jag krypa ner i sängen och vänta på min man om han inte redan är hemma :)
Imorn kommer det fullt med folk och grattar och då måste jag hitta kläder att ha på mig också ,fan det hade jag nästan glömt . nej städa va det ja

 

linnéa matilda hultgren

ja hon är nog rätt otrolig ! (:

nej nu måste jag sluta göra annat :P jag har två diktanalyser kvar att göra och så ska jag ju berätta om dom senaste dagarna .
eller ja
igår följde neis med hem och vi vilade först innan vi färgade håret och sen startade vi baka pepparkakor ,sen kollade vi på pregnant man dokumentären innan vi till sist började fixa våra bilder till redovisningen som vi hade imorse .Sen när det väl var klar så somnade vi rätt så snabbt vi stängde ner .
Imorse fick vi åka in på våran sovmorgon för att göra klart det sista till redovisningen som för den delen blev kanon !
Efter den slutade vi och vi åkte hem och sov en sväng innan vi åt middag och sen åkte till Tierp och kollade på vollybollen .När jag kom hem strax efter 9 så hamnade jag här när jag egentligen hade som prioritering att skriva analyserna men nej då det är inte ens i närheten av mig just nu .

Och nu till det roligaste och största grejen just nu !Vi ska flytta ,eller ja Mia och Bertil ska flytta men vi hakar ju på .Huset är så stort ,det är enormt och det kommer ge mig och Filip en egen våning men ett eget vardagsrum ,två badrum ,sovrum och så får filip ett datarum också . Det kommer ju betyda att vi lägger lägenhetsflytt lite på is när det istortsätt bli likadant nu plus att vi slipper laga mat och städa om vi vill ,och betala :P  men det kommer bli jäkligt bra och filip är glad så det är ju bra. Huset är borta från internet nu men jag ska se om inte dom har några bilder på det så ska jag visa .

Jag tar med mig bilderna till Filip så får vi se när jag har tid och tillgång till att lägga upp dom och så får jag skriva mer imornbitti .
 

07.35

nu har jag ätit frukost och nea sover fortfarande ,men om 5 minuter ska hon upp engligt henne . Alla bilder och filmer från hela veckan kommer senare idag senast inatt :)

Jag hade sjukt kul men snyggingen igår och en till rolig sak är att det ska flyttas igen ! 2 rum ,2 badrum och ett vardagsrum :) men mer om det ikväll också ,nu ska jag fixa till mig lite sen ska vi åka till skolan på våran sovmorgon för att hinna bli klar till redovisningen .

 

julpyssel



Haha kolla slutet !

morr

usch jag är så trött och less på allt och alla !Nu får skolan gärna bli klar så man slipper gå dit och kan stanna kvar i sängen varje morgon .
Jag tänker inte skriva om dom senaste dagarna utan jag lägger upp 3 filmer istället ,det får räcka och kanske kommer lusten tillbaka om några dagar .

 

aja tydligen vill inte dom andra filmerna fungera ännu så dom kommer förhoppningsvis in senare :P

<3

För 18 år sen föddes världens bästa man ,grattis älskling ! <3

you know you're my saving grace

nu börjar klockan närma sig 10 och snart är svenska hjältar slut .Jag tycker det är grymt ,helt grymt !
Imorgon är det tillbaka till skolan och träffa neis ,jag längtar :) Fast vi går till 4 och sen åker jag till min man gosar ,kanske hinner ta en shopping runda också ;)
mitt msn vill inte fungera så nu kan jag lika bra sova

-

sitter och kollar på svenska hjältar nu och jag kan inte sluta le !

vacker julsång

Haha eftersom det verkar fungera rätt bra så bjuder jag på ett klipp där tjejerna sjunger julsånger ! Kan garantera att jag kommer göra många liknade klipp :)

 

vi gör väl ett försök


update .

jag kan nu med glada besked meddela att träningen fungerar !
Jag har nu gått ner 4kg även fast jag inte bryr mig om viketen så är det endå lite kul .Sen har jag gått från ett midjemått på 75 till 69 och sen över höfterna/kärlekshandtagen från 92 till 88 . Och med tanke på att jag slutade träna för några veckor sen och äter rätt mycket kolhydrater igen så är det nog rätt okej .

har precis ätit chicken nuggets ,kanske hur gott som helst ! Ska börja kolla på andra avenyn nu så får vi se när det är klart ,har ju bara 5 avsnitt kvar så det tar nog inte så lång tid :)

but no matter what, you'll never see me cry

Idolfinalen var väl inget direkt wow?
Eller bara Kevins uppträdande bara men men jag kollar hellre på the hills :)
Jag börjar få ont i ryggen av att ligga i sängen hela tiden ,jag kanske borde gå upp och fixa disken och göra lite av svenskan .Sen ska jag nog göra lite chicken nuggets och grönsaker till lunch och kolla på några avsnitt av andra avenyn :)
ja det var min dag det ,vad ska ni göra en söndag som denna?

 

02.17

oj jag fastnade vid andra avenyn ,nu kurrar min mage men kanske ska jag sova ?

 

to be loved

Jag vet inte om jag kanske har gett en lite fel bild av Filip i dom senaste inläggen ,eller så är det bara jag som tycker det .Men ja han sårade mig ,rätt mycket också. Men vi löste det också och igår var han underbar ,hela natten har jag vaknat rätt mycket och varje gång har han gosat ner mig mot honom på hans speciella sätt ,det går inte att förklara det är underbart helt enkelt.
Så vi fortsätter vidare ,lite tajtare och kärare än innan <3



I dare you to say it

Jag ligger nu här i min säng ,själv .Jag kommer vara själv resten av helgen .Jag tänker kolla på andra avenyn och komma i kapp dom andra tjejerna lite :) Har ett sångklipp från dom också ,ska försöka fixa in det här också så ni får se på ett ungefär hur vi har det i skolan .

Filip åkte med bussen klockan 1 så sen dess har jag badat och sen så åkte jag med mamma och kollade på när min kusin gick luciatåg ,efteråt bjöds det på luciafika :) Har ätit mat med mamma och pappa framför harry potter filmen också men nu ligger jag upp kollar eller ja lyssnar på faddergalan .Imorgon ja vad ska jag göra då ? Inget bestämt iallafall ,måste kanske göra lite svenska och kolla på några filmer ,ska se reprisen på idol också .Den får jag inte missa !
 



skola -valbo -mys

ligger i sängen och kan inte somna ,jag som alltid sov den här tiden förr ;(
Efter skolan så hämtade mamma mig och vi åkte till Valbo och shoppade lite ,hittade julklapp till Filip iallafall och lite smått till mig :)  Sen dess har jag legat här i sängen och väntat på att klockan ska bli 6 och Filip kommer . Ska snart gå ner och sätta på pastavatten ,ska laga lite middag till min man och mysa eftersom han åker imorn igen :(

 

I make it hot

 Oja ! Idag kom beviset på mitt engelskahuvud ,nämligen ett MVG i nationella :)

Idag fyller ju mamma år så massa besök idag och fika ,åt rätt många saffransskorpor :p även fast helgen inte alls kommer bli som planerat ,och varför vill jag inte ens gå in på ,så har dagen varit rätt bra .
Nej några bilder ska jag väl bjuda på men sen måste jag sova :)

 


09.26

oh jag fick sova länge ,vaknade bara 40 minuter innan alarm och nu ligger jag i soffan och har Iz som krålar runt överallt :)  10.40 går min buss så om precis 1 timme ska jag knalla ut .
Mamma fyller år idag också ,ska fråga mormor om skjus hem så jag inte är hemma så himla sent ,jag tror jag går till halv 4 idag ;(

 

charterfeber

åh det får mig bara att vilja åka ännu mer utomlands !Fast självla programmet är ju riktigt skitfdåligt :P
Städat har jag gjort tills imorn iallafall ,ska ta fika nu o så krypa ner i sängen med Misty och kolla på grey´s :)
Och så imorn börjar jag inte förens efter 11 så det är en rejäl sovmorgon som jag hoppas jag kan få njuta av den också .

 

It's gonna take a miracle to bring me back

jag börjar ledsna på att skriva dikter nu ,det är inte riktigt min grej .
Att träna däremot ,fyfan vad jag saknar det !Kan inte all is bara försvinna ,antigen ge oss bra snö eller asfalt .Jag ska nog cykla till unga mödrar sen :)  Klockan 9 är det grey´s och tills dess ska jag hinna skriva några dikter till ,städa badrummet + sovrummet och sen lägga över låtar på ipoden och mobilen . Tror ni jag hinner? Nu ligger jag och kollar på laguna beach och tror ni deras kroppar gör mig lite avundsjuk eller ;P
men fan nu ska jag börja städa och lyssna på skithög musik ! (:

updat .
Nu kom jag precis ut från kylan ,min underbara bror kom just hem från Luleå och hade ingen nyklen så jag gick och mötte upp honom .Och precis innan han ringde hade jag börjat städa badrummen men får fortsätta efter unga mödrar ,och ist för att cykla tog jag en chockladbit :)
 

We all wanna be famous

när jag kom hem halv 2 så somnade jag nästan direkt ,och det behövs mer men men .
Jag lagar mat nu (tror jag ) och mamma är i stallet och pappa tar hand om rådjuret dom körde på påvägen hem .
Ikväll ska jag vara bestämd och sätta på ett skitprogram på tvn direkt efter desperata ,jag behöver sova dom där 8½ timmarna ,jag vill ju bli frisk! Jag kan inte missa något i skolan och jag orkar inte gå såhär för det är skitjobbigt .

men ikväll har jag två bestämda saker att göra ,sista handouten i engelska och så skriva intervjuvfrågorna sen är jag klar .Men då är nog klockan 8 också om jag inte snabbar på lite nu ;P

Och idag på mattetimmen kom vi och leo på massa idéer till våran resa ,vi vill inte ha studentskiva på people som alla andra så vi ska åka till Aten med Leo :) och våra tröjor kommer ju bli snyggast !


 

 

07.37

nu sitter jag uppe men är inte vaken ännu ,mitt huvud snurrar och nu har min hals börjat krångla :(  Men jag måste till skolan ,jag måste vara kvart till klockan 1 men sen tänker jag åka hem och vila upp mig .Jag känner verkligen inte för att åka men det är engelskan som ska vara inlämnad ,vi har föreläsning med LSS och så kommer ju Sanna tillbaka från Thailand :) Kanske går dagen snabbare än igår får man ju hoppas. Nej borsta tänderna och dra på sig lite kläder och sen vandra ut ,jag ser inte ens vad det är för väder ute .Regnar det ?Snöar det? aja time will tell

 

I don't wanna try now

nu är jag hemma ,vi gick över och grattade Robert och blev fast i några timmar  :)
Jag kommer ha en öppesittarkväll och göra engelska ,det är inlämning imorn och allt måster vara perfekt så han märker att jag förtjänar betyget ska kommer få ! Den här veckan kommer mina kvällar bestå av plugg plugg plugg ,jag kommer få spela in allt på tvn och sen kolla på det på natten när mitt huvud inte tål mer böcker .Nu ligger jag faktist och kollar på 90210 som jag spelade in tidigare idag ,jag gillar det och det är härligt att få drömma sig bort till värmen och ja allt i stort sätt !

ska sätta fart med engelskan nu ,har inte så mycket och jag ska nog försöka bli klar till tolvslaget :)

 

23.19

Jag undrar när jag kommer få somna inatt då ,min näsa dunkar,svider och kittlas .Jag hatar att vara förkyld och jag hatar ännu mer att nysa !
Trött som fan är jag och jag hoppas allt är över tills imornbitti

 

I'm safe up high ,nothing can touch me

Rätt smart gjort av mig att glömma kameran hemma igår ,där av inga bilder . Men det gör ingenting för dagen var mysig ändå .Dom åkte iväg på festen strax innan 6 och då lekte filip med Malte på rummet och jag plockade undan lite ,sen myste vi lite framför tvn .Vi skulle se Narnia filmen på tvn så Filip gick ner och köpte mat strax innan och jag fick passa på att byta blöja och bada skrutten .Sen åt vi och malte snurra runt lite överallt innan vi tog på pyamas och bytte til nattblöjan och borstade dom små tänderna ,fast han sög mest bort tandkrämen bara :) Sen var det dags för välling och låg vi alla tre i soffan och tog det lugnt .Filip skulle natta honom men så fort huvudet hamnade på kudden så somnade han ,ett riktigt änglabarn !Sen hade vi tid till oss att mysa på och så självklart kollade jag på britney spears dokumentären ,aldrig att jag skulle missa den !

Idag hann vi inte träffa Malte så mycket för när vi gick upp så skulle han vila och då åkt vi hem till Mia .Där åt vi pizza och kollade på we own the night :)
Nu är jag hemma och ska skriva den sista handouten på engelskan och så är MVGt mitt :) !

 

you're my protection

dom senaste dagarna går knappt att beskriva ,du är så jävla underbar älskling !
När jag först träffade dig trodde jag aldrig att det skulle vara möjligt att fortfarande vara kär efter två år ,men nu med dig är jag kärare .
Att vi tog oss igenom allt bevisar bara hur starka vi är tillsammans ,
jag vet nu att ingenting kan skilja oss åt . <3
 


lördagmorgon

underbar myskväll igår kan jag lova! Vi låg och pratade och tiden bara rann iväg :)
älsklingen sover fortfarande men om 44 minuter ringer min klocka däruppe och då får jag äta frukost med min man !
Ska passa på och duscha nu innan också och sen vid 1 åker vi till Malte ,vi har honom från halv 4 men vi ska nog allt leka med killen tidigare :)
Jag ska ta med kamerasladden så jag redan ikväll kan bjuda på några bilder ,kommer knäppa tusentals på sötisen !
 

You find one, you want one

nu ligger jag och kollar på one tree hill och väntar på att dagens andra höjdpunk kommer :)
Jag var hemma redan halv 1 och sen dess har jag bara legat i sängen ,men ändå inte kunnat somna. Och som vanligt kommer jag säkert somna runt 8 som vanligt på fredagar .Vet inte riktigt när vi åker in till stan imorn men lär nog bli runt 1 och jag måste ta med mina ton med läxor :(  men mysa med maltson ska jag göra iallafall !

Jag har en känsla av att jag kommer ha en väldigt mysig kväll och det ser jag fram emot :)

 

Life is a journey

Jag var riktigt nära på att ge upp ett tag men då överraskar baby med att meddela att vi ska var barnvakt till Malte på lördag medans dom är på 40års fest :) Tänk en hel myskväll med malte som gosar och busar !
Och trots att vi ska dit så kommer Filip ut hit imorn och myser också <3

Pappa har bjudit mig på choklad och nu kollar vi på criminal minds samtdigt som jag rensar datorn :)
  
    

 

naked buddy

mitt huvud håller på och sprängas!
Jag orkar inte ens tänka på provet imorn ,jag vill bara sova ! :(

 

12.08

Nu har jag håltimme till halv 3 ,det är roligt och och då har jag redovisning sen klar .Nu hjälper jag neapea med matten och då håller vi på och blir galna här av alla läxor !
Efter redovisningen ska jag hem och plugga till provet imorn ,blir säkert ingen träninge heller om jag känner mig själv rätt . Snöar gör det också ,jippi !Ännu mer härlig kyla och slask .

 

23.46

JAAA !!
Ätligen klar med sammanfattningen av kapitell 9 ,jag har suttit här sen halv 6 ;(
Tog bara 1 timmes puse för grey´s :) men usch jag orkar knappt skriva något ,mina ben värker så oerhört !
Nej en riktigt dålig hemma dag med andra ord och mitt itunes kan garanterat köra upp något .

 

haha bjuder på två enormt skitvackra bilder


08.35

Så nu är det precis 1 timme kvar till jag ska åka och jag ligger bara och myser i soffan :)
Jag tog en halvtimmes sovmorgon och när jag kom ner till köket är regnar det och mamma vill knappt gå men hon ville inte vara sämre än mig så hon följde med men vi gick bara i en halvtimme :P 
så jag har hunnit bada också ,ska snart fixa till mig och sen följa med mamma till frisören och läsa skvaller innan jag går till skolan ,dom andra har ju nationella i matte som jag redan är klar med :)

 

but you're just a boy

så härligt att min huvudvärk är tillbaka nu ;( lika bra att sova snart kanske .
Hann iallafall med rätt mycket engelska ,kollade på ett avsnitt av gossip girl också .Och ugly betty och desperata såklart .
ser nu också att jag måste fila naglarna .Ska väl gå ner snart och ta bort sminket och smörja in mig ,imorn har jag lovat mamma 1 timmes powerwalk så det är bara o gå upp ;P

 

and it keeps gettin' better

Skönt att vara hemma igen !
Angelica och jag skyndade oss till bussen i tron på att hinna till Lidel på 5 minuter ,hah jo tjena det gick ju bra! missade bussen gjorde vi så jag ringde min kära bror som var underbar och kom och hämtade mig ,och sen åkte vi hem och fikade glutenfri tårta och saffransbullar :)
Nu ligger jag och kollar på one tree hill och drömmer mig bort .Ska passa på att ladda hem filmer och mysa men jag måste även hinna göra läxor men det hinner jag nog :P Har ju sovmorgon imorn och så då behöver jag inte gå upp så tidigt för jag kan ta promenaden en timme senare ,det är härligt !Eller så kan jag ta 1 timmes powerwalk? Det är ju så jävla härligt också !

Men vilka filmer ska jag ladda hem då? jag känner för att kolla på riktiga tjejfilmer :) och så måste jag bara hitta tid till att kolla på dom också !

 

It feels like forever

jag tror nog att jag idag har upplevt värlens längsta skoldag !Tiden gick så fruktansvärt långsamt och det kändes som dagar innan klockan blev halv 4 .
Men nu har jag precis ätit och ska snart städa badrummet och sen kanske byta kläder ,klockan 6 kommer släkten och grattar pappa :)

 

RSS 2.0