fredag :)

Det finns inte så mycket att skriva om vad vi gör på dagarna ,det är att jag går upp två timmar tidigare än Filip och ligger och kollar på tv eller filmer ,sen äter han frukost och gör mig sällskap framför tvn :P
Men i onsdags började vi baka chokladbollar efter 22 och sen la vi oss och kollade på the strangers ,hur jävla läskig som helst ,Filip låg mest under täcket och skrek stäng av jag vill inte se filmer mer :P  mitt söto :)
Inatt hade vi ett mindre roligt bråk men som i slutet blev underbart ,han har den förmågan min man :)

Och idag har jag massor med saker att göra . Izor ska badas,klippas och borstas .Min väska ska packas och Izors leksaker ska också packas .Jag ska städa upp på badrummet och sovrummet . Tur att Filip lovat att hjälpa till så jag ska nog väcka honom om 30-45 minuter :) Sen åker vi in med mamma till stan så vi slipper stressa med bussar .Det är lite synd för Iz älskar att åka buss ,men det får han göra när vi åker hem på söndag :)

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och mysa lite <3

10.48

Så nu är jag hemma igen ,eller jag kom hem igår runt 6 men iaf :P  Men älsklingen kom samtidgt så vi åt mat tillsammans innan jag gick vidare till therese på en må bra kväll :) Sen hemma igen så låg vi och kollade på tv ett tag innan jag somnade :)  Nu är jag vaken själv så jag ska duscha innan jag ska bjuda min man på god frukost :)
nej måste skynda mig nu innan han vaknar ,eller vem försöker jag lura ,han kommer väl inte upp förens om några timmar :P

 

10.58

rekord ,jag är klar nu och jag ska inte gå förens om 30 minuter .Men som vanligt kommer jag säkert på något jag måste göra 3 minuter innan avgång :P
Jag ska först sitta i Tierp och vänta på tåget i typ 50 minuter och det kommer säkert vara försenat också .Sen i Gävle möter nea upp mig och vi går till Sara och kolla på high school musical x2 och sen äter något innan vi går och kollar på 3an :) Sen är väl den klar sådär runt 23 och då går vi hem till Sara och myser :)

Så nu är jag packad med frukt och en bok ,hoppas det inte blåser storm i Tierp bara för jag har inte lust att frysa :P

                 

sommar 2009

Sommaren -09 kommer att bli den bästa !

Jag fyller 18år ,
Filip tar studenten
 och det nya tillskottet kommer i juni :)
jäkla nice !


tillgänglig

så nu är dagen slut i stort sätt ,har inte gjort mycket förutom fixat litet på rummet och varit hos farmor på fika :)
Och träningen såklart ,fan va jobbigt men fan så härligt efteråt !

Men mycket kvar att göra innan veckan är slut ,papper som ska in i pärmen ,arbeten som ska göras . Men imorn åker jag till nea i gävle och går på bio :) Sen åker jag hem på tisdag och då kommer Filip hit ,antingen stannar vi hela helgen också här eller så tar vi med oss izor och åker in till stan :) men vi får se ,nu ska jag kolla på andra avenyn !

really?

så nu har jag varit lite okontaktbar i några dagar :P

Filip kom hit och myste i fredags med mest sov vi ,rätt trötta båda två :) sen igår åkte han hem och jag åkte ut till mormor och morfar .Sen när jag kom hem på kvällen spelade jag sims ,fick ju livet i lägenhet av filip i torsdags :)
Så snart ska jag starta den andra datorn också och spela lite mer . Ikväll är det äntligen träning igen ,inte tränat på 1vecka och det börjar synas ;(

love you sou marts you are my super hero

citat linneá matilda hultgren ;)

Fan vad vi har skrattat !Med stina och adam ,mot david och allt folk :) Det gick faktist riktigt bra .Sen kom Filip och var med oss ett tag innan vi tog tåget till tierp sen bussen till Skärplingen .Och på vägen hem ringde vi och beställde pizza och kebab ,hur gott som helst ! Sen sskrev hon prov och jag städade hennes rum .Sen läste jag hennes gamla dagböcker och fyfan vad vi skrattade ! Herregud vilken kvinna ,varje ny sida betydde en ny kille :p 
Nu är chokladpuddingen klar och vi ska kolla på mirrors :) Här får ni ett av linnéas alla citat i dagboken .

Hejsan .
Hej mår du?
jag mår inge bra
kan du svara på en fråga?
kommer jag någonsin duga åt någon?
Allting känns så jävla jobbigt.
Hjälp mig snälla!
Annars tar jag livet av mej.
Jag gråter .Fan också
En sak är säker ,Jag älskar dej .... =(

                               
                           tur att hon mår lite bättre idag då

come closer

en riktigt skön morgon ! Fast jag sov inte längre än till 9 men det de behövdes inte heller ,har legat framför tvn och kollat på mtv för alla andra kanaler består av antingen tvshop eller ring in skit program . Men jag ska snart klä på mig och äta något till lunch .Efter mässan så åker jag hem till nea och äter kebab och sover :)

Och imorn antar jag att filip kommer hit ,jag tänker iallafall inte åka till Uppsala ,jag har ju knappt träffat min mamma .Jag såg henne förra torsdagen när hon skjusade mig till träningen och så igår  ,nu har hon åkt igen och kommer hem imorn kväll .Ska ju gratta min morbror på lördag också :)

Nu har womanizer gått ungefär 6 gånger denna morgon ,jävla snygg kvinnan är då ! usch om man ändå var så snygg :(

I know what you are, what you are baby

Så nu är jag glad :)
Jag har städat allt som är mitt och fått ordning på alla mina papper i skolan ,att skriva allt i samma block är ingen hitt .Nu ska jag bara fixa till lite bilder som jag sen ska skriva ut och rama in på nya rummet som för övrigt blir tapetserat nästa vecka någon gång .

Nu har jag inte mycket mer planerat för kvällen ,jag ska bara göra lite spa grejer och så.
Imorn är jag ledig bara för att jag och linnéa ska stå på gymnasiemässan lite senare på eftermiddan. Så jag åker nog in med halv 1 bussen och det är en härlig sovmorgon !

                          

at the end of the day

jag har nyss skickat pappa till sibylla för att köpa raggarmål :) Jag har ätit kladdkaka också efter skolan :)
Känner på mig att det blir en slapp och skön dag ,mamma kommer hem också :)

nej nu är han tillbaka med maaat :D

this is my life

så nu är vi tillbaka hemma efter att att ha lekt i lekparken och sen bakat en rätt misslyckad kladdkaka :P
Nu sitter vi med varsin dator och sjunger underbara låtar med våra vackra stämmor .Vi har lagt in bilder från idag också på bilddagboken och snart borde vi dra oss mot sängen ,det är ju faktist en vanlig skoldag imorn !


              

gästblogg -nea

eftersom jag inte har en egen blogg lånar jag fias medans jag är här!
idag ska jag och sofia ha tjejkväll och vi har redan lagat jätte god mat ,tycker jag iaf!
vi har också färgat mitt hår lite mörkare och de blev vackert må jag säga ,och eftersom jag har pengar så är sofia min personliga stylist :*  de är jag mycket nöjd med!
jag hoppas vi ska skippa träningen för jag har ont i huvudet och jag orkar inte :D jag är mätt och måste smälta maten ett bra tag innan jag gör något iaf. Izor är mysig och blir alltid lika glad när jag kommer! dessutom myser han med mig nu :)
sofia är söt också om jag inte har sagt de ,och hon kommer och sove med mig om bara några dagar och vi har kommit på världens roligaste grej till min bror när han fyller 15 ,de är alltså 3 år kvar men de är bra att planera i för tid och han kommer nog bli väldigt glad ;D
och hon kommer och sover hos mig när jag är i gävle också ,jag är så glad att jag har henne! :*
nu ska hon få överta igen men de va trevligt att få uttra mina känslor för er! hahah
puss på er och jag älskar sofia! :D
 

              

22.27

oj klockan är mycket !
Skulle bara meddela om att jag lever ännu och skiver nog ett längre inlägg imornbitti om tid ger mig tid :)
Helgen har varit super mysig med min bästa som jag redan saknar .
Aja som sagt skriver mer imornbitti ,och imorn kommer nea också ! (:

                    

fredagskänslor

neeeeeeeeea ! :)

Nu sitter vi på våran härliga 2½ timmars hål.Fast hon åker om en halvtimme så då är det bara jag och angie kvar :) Sen photoshop lektion 1 timme innan jag tar tåget till stan .Idag ska jag gå i lugn och ro och hitta saker ,det är så mycket jag vill ha men jag vet inte vart det finns eller om det finns :P men får jag gå i lugn och ro så ska jag nog hitta något .Sen hem till Filip och mysa ,han ska få ta hand om mitt knä hela helgen :)  Jag ska nog få honom att ställa upp på några bilder iaf .'

Ett krav från nea att jag ska berätta att hon kommer och sover hos mig på måndag och sen ska jag sova hos henne på torsdag efter mässan ,vi kan garantera massvis med bilder ! :)

                      

My once pleasant dreams

 så nu sitter jag och skriver engelska grej som är ligger sååååå mycket efter i.Japp ungefär två månader på mig att bli klar med boken men det ska nog gå :)

Jag har ju bestämt mig för att satsa på träningen och maten igen ,fast nu mer allvar på maten. Och det går sådär ,i skolan går det perfekt och rätt så bra hemma också ,men på helgerna i stan går det inte .Men det är bara och pina sig och det ska gå bra. Träningen ger resultat iallafallven fast jag inte går powerwalks längre och det är ju skitkul :) Ska lägga upp mått och sånt om några veckor så ska ni få se .

Så , jag belönade mig för engelskan att jag skulle få hinna skriva innan träningen om 40 minuter . Men nu måste jag fortsätta :)
                              

It's not even light out

ja kvällen blev bättre lite senare igår . Åh gud vad jag grinade på grey's igår ,precis på slutet mellan Derek och Merediith åh ! ja härligt var det :)  Idag har vi prov också ,det sista slutprovet i kursen .Jag ska tokplugga på matten så jag kan precis allt !

Idag har jag knät i bandage också ,antagligen är inflamationen värre nu eller så har något annat hänt ,jag var ju förra veckan till Tove igen och då var det inte lika bra som förr ,hon trodde det kunde bero på en liten inflamation i ledbanden under knät och att knäskålen legat och retat runt när jag sover . Men som sagt idag gör det ondare ,faktist riktigt ont gör det. Förr var det bara när jag gick i trappor upp och ner men nu är det mer hela tiden .
Men den 5 nov har jag tid på sjukhuset och har det inte gått över till det får jag ringa Tove och fråga hur vi ska göra .

Justja jag har lite nytt på träningssidan så jag skriver ett enskilt inlägg om det senare när jag kommer hem :)

I've never seen you like this

jag är förbannad ,riktigt jävla förbannad !

Mitt itunes kan gå och då ,vilket som det verkar ha gjort också . Kul liksom får jag eller rättare sagt fredrik inte ordning på det så kommer jag aldrig kunna använda min nya ipod . nej precis kul !

Blek är jag också ,ännu värre kanske .Fan och nu är det bara 5 minuter kvar tills grey's ,lär ju inte hinna BUSa innan .Skulle solat men farmor gick före . Nej och grejerna till provet glömde jag i skolan också ,det är verkligen en rolig dag .

update .
Hann inte lägga upp inlägget innan det började :P men nu kan jag ha fixat ipoden och bästa nea skickade ny musik . Efter grey's ska jag BUSa också  .Skönt med sovmorgon imorn kan jag lova !

      

Time heals all wounds

så dags att ta igen lite .
Helgen var urmysig med Filip och Malte :) var ute i stugan och så .Sen i måndags kväll gick jag och Filip ut och åt middag ,det blev grekiskt och något av det mysigaste vi gjort tillsammans .Pratade mer om resan också och nu finns det kanon bra resor till thailand i mars men Filip trodde inte att han skulle få ledigt så jag vet inte .

Nea och jag är riktigt duktiga nu i skolan och går på möte efter möte .Nästa torsdag ska vi vara på gymnasiemässan i Uppsala och tvinga folk gå på högbergs.

Nej nu ska jag knalla över till farmor som fyller 75 idag och gratta och sen ikväll är det grey's :)

on and on

Jag är en nörd ,jag erkänner .Har nyss laddat ner massor nytt igen till sims ,det fukade ju så bra sist så :)
Och hela natten kan jag sitta också ,min lektion börjar 13.50 imorgon ,det gillar vi! Sen åker jag,sanna,nea och charlie till stan där jag ska möta malin för lite shopping ,sen åker jag med filip till maltson :) Gud vad jag saknar killen ,ungen är ju den bästa ! 
      
                           

nej nu ska jag fortsätta nörda ,får se när jag kommer i säng sen :)


make it and make it

Så nu ska jag anstränga mig lite och få till ett bra inlägg :P

Dagen började med att jag fick gå upp mycket tidigare än vanligt för några killar skulle komma och kolla värmepumpen ,men såklart blev dom sena också . I skolan lullade vi runt lite som vanligt tills idrotten där ,om jag får säga det själv ,var vi helt enkelt bäst !Denna gång fick jag tillome på mig klättringssälen och klättrade en sväng .riktigt kul hade vi iaf :) Sen fick vi sluta så jag och nea gick till apoteket först och sen till färgaffären och hämtade en bok med tapeter ,så nu har jag bestämt mig iaf för vilken jag ska ha :)

Och en sak till . Jag har fått ALLA sakerna till the sims nu ! Jag kommer inte lämna datorn på hela kvällen ,förutom grey´s förstås .Så det är min kväll ,tur att jag har sovmorgon imorn :D

you're amazing !

usch mitt huvud går bara runt runt :(
Idag åkte jag med linnéa till gävle och shoppade lite men det blir ett stopp i stan på fredag också fick inte direkt tag på några kläder :(

KUUUUL !!! hela mitt inlägg försvann ! jävla idiot sida ,godnatt

-

ett litet uppehåll ,rätt sent nu måste-sova-innan-jag-somnar typ .
Skriver nog mer imorn när jag kommit hem från gävle !
håll ut eller nått sånt


jag tog mig iallafall tid och gjorde min
ps läxa så malin blir stolt men ignorera ögonbrynet ;(


äntligen fredag !

Så nu är min man på väg hit :) Efter första delen av skolan satt vi i 2½ timmar och bara väntade på att Malin skulle komma med kanelbullar ! Vi satt halva lektionen och åt sen lekte vi med några bilder och sen hem . Kom hem 1 timme tidigare så jag gjorde varma mackor och la mig i soffan så jag har inte kommit ut idag heller , haha fyfan va dåligt egentligen :P 

I helgen tänker jag bara mysa med min bästa och jag hoppas att vi åkte och köper tapeter och tvbänk så jag kan få klart rummet ,det kommer blir så jävla snyggt ! Nej nu ska jag hoppa in i duschen :)

You think I'm blind but I got eyes to see

äh jag gör ett tappert försöka iallafall :)
idag var det en efterlängtad sovmorgon och sen så har vi lekt bort hela dagen med våra masker och sen prov sista timmen .

Nästa vecka så hoppas jag att jag orkar bättra på mig lite iallafall .Men när alla läxor är klara så borde jag ha tid att springa lite i spåret ,juste springa vare ja ,det kommer jag aldrig klara men vafan jag har ju fortfarande målet och tävlingen att tänka på . Usch det är så mycket som måste göras ,jag måste städa nere och uppe idag innan om 1 timme :P  för imorn tänker jag ut i spåret runt halv 5 när jag kommer hem så det blir stressigt innan filip kommer .Men men på nått sätt ska jag väl hinna .Nej måste börja städa nu så

-

nu har jag haft denna sida uppe i 1½ timme men jag får inte fram ett ord .

the sims

 jaaaaaaaa ! äntligen fungerar det :)
Hämtade skivan från malin idag så jag har nu installerat om alla spel och börjar om på nytt ,hoppas mina nya saker är med också ! Det har inte fungerat att spela the sims på den här dator på flera månader så jag har lyckorus nu

skriver mer ikväll

RSS 2.0