I'll be waiting, all there's left to do is run

Imorse vaknade vi samtidigt igen och åt frukost tillsammans ,låter säkert skittöntigt men det är inte ofta vi gör det :P
Sen har vi bara legat i sängen och vid två kom filips syskon och så åt vi gröt och julskinka .
Efteråt kollade vid på vantage point och myste så jag passade på att stanna  1½ timme extra ,vilket innebär att jag missade träningen men imornbitti tar jag igen det igen :P

Igår så gick vi till Krille runt 5 tiden och åt middag ,sen runt halv 11 gick jag och Filip vidare och grattade Jenny som fyllde år .Efter nån timme gick vi hem igen ,rejält med promenad i klackskor och regn.

Dags för sängen nu ,ska ju upp tidigt imornbitti :)
                        
    

 

lördag

nu har jag äntligen dragit mig själv upp ur sängen ,ligger och kollar på life of ryan på mtv :P
Igår kväll spelade Filip,Mia,Bertil och jag tiger woods 09 tills klockan blev halv 1 på natten ,och bäst som jag var så kom jagpå delad första plats med Bertil :) Imorse försov sig Filip när han skulle iväg på marknaden men runt 11 så blev jag själv ic

Men snart måste jag städa upp lite innan jag ska göra mig klar till middagen

22.22

Åh jag älskar att träna !Det är så jävla härligt ,jobbigt men härligt :) 
Ska ta med träningskläder till stan så jag kan göra lite nytta på lördagen :P
Måste packa väskan imorn, måste bestämma vilka kläder jag ska ha på mig på middagen hos Krille på lördagskväll också.Kanske man ska fixa håret och orka sminka sig också ,kan ju vara på tiden :P

ska skriva inköpslistan tills imorn och sen natta :)
 

min sötnos


Jag kollade på one tree hill ,och jag grät !
Vanligtvis brukar jag bara gråta 1-2 gånger under 1 avsnitt ,ja jag är oerhört känslig ,jag gråter till extreme home makeover fast jag hatar serien, men iallafall så grät jag oavbrytligt under hela avsnittet ,jag kunder bara inte sluta !Och sen var det ju nästan det sorligaste avsnittet också .
Nej nu måste jag verkligen börja med redovisningen så jag  blir klar innan träningen ikväll !

 

break my heart, I expect you to

igår blev jag riktigt less och besviken .Jag kommer få tillbringa min helg i stort sätt ensam .Bara hoppas han slipper stå på söndagen bara annars är det inte ens värt att åka in.

Nej usch nu till roligare saker ,utvecklingssamtalet gick så bra att vi köpte en jacka till mig :) En helt vanlig svart vinterjacka men dame så skön !Kollade efter nya skor också men det fanns inga uggs så det får jag fortsätta att leta efter i stan .
Men jag vet inte om jag ska gå på stan imorn eller om jag ska ta det på lördagen .Men jag tror att det blir imorn bara för då har jag lördagen helt för mig själv att ta ett bad ,läsa bok så att jag blir snygg till kvällen :) måste låna en bra bok bara .
Hoppas att jag hittar något också men jag ska skriva en lista ikväll ;p
Nej nu måste jag skriva klart en uppsats som ska redovisas på måndag och sen har jag ett till som ska redovisas på tisdag och sen ett prov på fredagen .Härligt !

 

09.17

härligt att jag sover längre när vi väl har sovmorgon ,haha nej då jag vaknar 20 minuter senare än vanligt bara men pigg ? Så imorse låg jag kvar i sängen och kollade på tv :P
Så nu är jag klar och ska gå on typ 10 minuter så varför inte skriva ett inlägg då :)

Idag ska vi fortsätta med vårat super projekt och sen har jag utvecklingssamtal ,ska försöka tvinga mamma kolla i några affärer med mig sen också .


 

happy "

Åh mamma ringde nyss och skröt om att hon precis varit inne i vinnarcirkeln för lillan vann loppet !
fan att jag inte åkte med :(  men morfar var glad och fick vara med på tv :P 




but it will never be the same no more

jomen visst kom jag upp imorse också ,fast det är svårt och jag vaknar inte riktigt förens jag är halvvägs ner för trappan och tur är väl det .
Skolan var rätt vanlig förutom att snook var där .Nu tror ni säkert att jag menar riktiga snook men det gör jag inte ,snook är en person som jag och malin träffade lite smått sen sommaren 06 ,så det är ett tag sen .Efter att jag träffat honom och pratat ett tag började jag tänka tillbaka på den tiden ,alla som vi träffade den sommaren och alla sjuka minnen jag har därifrån .Jag kommer ihåg en kväll när vi satt på bryggan nere vid linné ,det var den kvällen vi fick reda på varför 22an kallades 22an :P  det är sjukt hur länge sen det verkligen är när jag minns det som förra helgen .


september 06


 

Nyss så försvann strömmen så jag kopierade inlägget till words och så vips så fungerar det nu igen :)

Ikväll är jag rätt läxfri så det ska jag fira med att testa mina nya kläder och sen ha minispa med mig själv ,och självklart kolla på tv !

  

 

I have flaws and sometimes I even sin

är det bara jag som tycker det är svårt att börja inläggen? Allt börjar typ med Idag så ...
men men
Bussen gick nästan perfekt imorse bara typ 10 minuter sent ,och i skolan väntade sista delen i nationella eng .Första delen gick nog åt helvete men andra bättre så .Sen hade vi en lektion i engelska också som om inte nationella vara tillräckligt.
När jag kom hem så var det strömavbrott och inget vatten så jag fick knalla vidare till farmor på fika ,då kom strömme fram och tillbaka men jag fick mina bullar :)
Sen när jag började kolla på one tree hill så blev det strömavbrott igen men nu bara i 2 minuter :P
Så nu ligger jag här i soffan och har precis skickat in den näst sista handouten för boken så snart är den slut ! Om 3 minuter börjar unga mödrar också och senare är det ulgy betty och sen desperata :)
Härlig kväll !


  


90210


är det bara jag som ligger och faktist gillar det jag ser ?


mörkhårig

jahapp då var det gjort ,det är mörkt .Ovanligt justnu men jag vänjer mig nog . Som tur var så ville 4bussen gå hem med bara 15 minuters försening :) Så middagen blev lite sen men jag ska nog klara styrkepassaet ändå .Ska se om jag kan fixa en bild på håret också ,om allt går som jag vill.

 

snöstorm

jajjemensan nu sitter i nästan helt insnöade på skolan ,många bussar var inställda imorse och som otur gick min såklart :P  men väldigt några var vi i klassen iallafall och vi har i stort sätt redan slutat med eftersom bussarna är inställda till klockan 2 och jag ska ändå klippa mig så sitter jag och angelica och lyssnar på julsånger helt ensamma här :)
Men om 1 timme ska vi knalla ut i stormen och försvinna
 

I feel like I can do anything

det är storm !Det är storm ute ,snön flyger runt och träden lutar och jag ska ut snart. det blir kul :P
Klockan 2 ska jag fixa håret hos gravida Emma också ,jag har lutningar mot att färga håret mörkt igen .Men jag kommer väl att banga ur som vanligt när jag väl sitter där :P
Aja ni får väl se när jag kommer hem ,bjuder på en gammal bild från julafton 07 där jag är rätt mörkhårig :)


 

you've changed my whole life

Jadå ska jag försöka sammanfatta helgen

fredag -Åkte in med Sanna och Linneá till Uppsala och gick lite på stan ,hittade en klänning och två linnen.Tog bussen hem till luthagen där jag satt i köket med Mia i några timmar innan vi sen åkte till gräny och handlade mat och hämtade Filip som då var klar på mässan.Sen hem och åt en sen middag och jag hann somna innan Filip och Bertil pratat klart vid köksbordet ,Filip som såklart skulle väcka mig och prata massa :P

lördag -Vaknade tillsammans för ovanligheten skull ,åt frukost och sen duchade .Tog bussen till gränby och väntade på att Malte skulle vakna .Sen klädde vi på honom och tog med honom till gränby för Filip ville se alla andra företagare från linné stå där .Malte gick runt och åt pepparkakor och åkte i rulltrapporna ,sen åt vi inne på burger king och det var inte det lättaste att göra med en bebis :P men Malte var verkligen en lite ängel när vi var där borta :)

Efter maten gick vi en sista timme innan vi klädde på en trött men glad bebis och promenerade hem tillsammans en kall snöig vinterkväll :) Hemma började han leka runt igen efter att ha fått vilat i en kvart och sen åt vi middag och sen kollade på the number 23 innan jag somnade .

söndag -Idag fick Filip sovmorgon och jag gick upp och myste med Malte innan dom gick ner på stan och Filip kom upp ,vilade lite medans han kollade på This is England innan vi sen gick ut i stormen för att åka hem .Bussen var ungefär lika kall som det var ute :( Väl hemma satt jag mig vid den öppna spisen och värmde mig innan träningen .

  

amor vincit omnia

jag är grymt sugen på en tatuering nu !men jag måste bara komma på vad jag vill ha ,Filip kom på att jag kunde skriva amor vincit omnia i nacken eller one love ,one heart :) Jag är faktist riktigt sugen på det sista men inte i nacken utan isf på handleden.

Runt halv 6 var jag på plats hos malin och vi gick och solade ,riktigt skönt att bli lite brun igen .Sen hem och bytte om till träningskläder och så åkte vi iväg .Känns ju att det börjar bli lite lättare nu också :)
Men nu ska jag duscha och sen har nog mamma gjort klart min smoothie också.

 

I got tired of waiting

som arbetsuppgift har vi fått att vi ska "sälja ett budskap" och jag,nea,moa har kommit på det allra bästa :) ! Det kommer bli så jävla bra och sen så fick jag MVG på temaplaneringarna ,så bra att min finplanering skulle kunna säljas :P antar att det är bra iallafall ,men provet idag gick däremot inte så bra men vafan kursen avslutas i 3an så.
Nu ska jag tvätta bort sminket och sen kolla på one tree hill innan jag ska knalla ner till Malin och sen vidare och sola :)
 


you might get burned


Jag vaknade 20 i 8 men hamnade ner i soffan bara och kollade på vakna med the voice :P
Mamma gjorde en stor skål med gröt till mig också så snart orkar jag nog gå och fixa mig eller ja fixa och fixa jag ska klä på mig och sätta upp håret i en tofs ,mer än så är bara onödigt :P

 

you'll be the prince and I'll be the princess


åh det är så härligt med ny musik !Har äntligen orkat ladda hem limewire igen så jag också kan ladda hem ny musik så slipper andra skicka till mig :P
Nu är det svåra att få allt till ipoden också men det ska jag nog lösa senare ikväll ,för just nu skriver jag till provet imorn jag behöver inte plugga direkt med tanke på att jag har 2½ timmes hål imorn precis innan .

Jag hade faktist planer på att kolla på andra avenyn men då kom jag på provet imorn och det kan vara rätt smart att skriva ner svaren så jag slipper sitta med massa papper imorgon .
Jag har sovmorgon också och jag tänker sova ut till halv 9 :) Hoppas bara att jag kan sova så länge också ,gör det knappt på helgerna men vaknar jag tidigare så får jag väl ta en powerwalk iallafall då :P

måste fortsätta med att skriva svaren nu annars blir dom aldrig klara :P

 

lillsnutten då <3


Have you ever wished for an endless night?

imorse drog jag med mamma på powerwalken ,halt som satan är det ute nu iallafall :P
I skolan kollade vi på världens tråkigaste film i två timmar och sen hade vi idrott .Sen jag kom hem har jag legat och kollat på vänner och väntar in one tree hill :) det är nästan det bästa om dagarna förutom kvällarna när jag ligger i sängen såklart. Sen får vi väl se vad kvällen har att erebjuda idag :P

 


 

städdags?




nej det är ju 6 minuter kvar till ugly betty :)

 

I found a way to let you in

aj mina ben! Jag har en jävla träningsvärk framsidan av vaderna ,haha hur kul är inte det?
Men fan så ont det gör :P
Ja imorse var vi uppe 6.10 igen ännu mer pigga och laddade för powerwalk ,öppnade dörren och den for igen lika fort ,kul med storm tänkte jag och nästan drog ut Izor också ,men vi knallade på vi och sen njöt jag att ett varmt bad där Iz inte var lika sugen att delta . I skolan och på engelskan var nog alla lika trötta och efteråt spårade allt ur ,johanna bar runt på Leo och jag snodde hans vagn och sen Sanna och Angelica tippade .Så allt Leos papper och ordlistor hamnade på golvet ,haha men lika glad var han för det :) Sen hade vi snabb genomgång av provet som vi har på torsdag och sen hem.
Och nu snöar det ute också ,men det är så varmt att allt kommer försvinna lika snabbt igen. Så ikväll ska jag bara ligga i soffan/sängen och kolla på tv :)

  

seems like everybody is breaking up

även dom man trodde aldrig var möjligt :/

Så härligt med stryketräning! Nu sitter jag här och varvar ner med en stor kopp te :) Ännu härligare att tänka på är att om en timme sover jag :P Jag var ju ut imorse och imorbitti med och då har jag ingen sovmorgon jag missar :P
Att gå ut såhär tidigt på morgonen är ingenting jag har planer på att fortsätta med efter att jag antingen nått mitt mål tidigare än väntat eller tills den 15 dec. Att trampa runt i snön klockan 6 på morgonen när inte en plogbilen startar är inte det minsta lockande .Och jag börjar ångra att jag lovade mamma springa vårruset ,hur i helvete ska jag kunna springa ?! Nej så fort snön smälter ska jag börja springa ,allt för att klå mamma i tävlingen !Nu är det bara att hoppas på att mitt knä bli godkänt av Tove också ,jag vill inte direkt skada mig själv igen .

Nu längtar jag till sängen och min söta Izor som ligger och väntar :)

 

 
 

anytime

jag har redan tröttnat på engelskan :P och typ det värsta som skulle kunna hända hände just idag iskolan . Kanske överdrivet med det förstör en hel del iallafall ,jag ska ju välja engelska B nu till våren men då krockar det med Skapande Verksamhet som var mitt andra val så nu måste jag välja
1- Matte B ,jag som inte gjort ett mattetal på ca 1 år snart och det innehåller mest mina älskade/hatade x & y
2-Historia A ,haha jag som är så intresserad på allt som hänt förr ,knappast
3-Natur frilufsliv ,jo knalla runt i skogen med gummistövlar och grilla korv ,trevligt !


Så det där roliga valet ska jag göra innom denna vecka mest troligt och jag är inte speciellt sugen .Och om jag hoppar över engelska B och väljer att vänta 1 år innan jag läser engelska C så kommer jag förmodligen glömt allt som har med engelska och göra .

Men en kul sak ,det är träning om 55 minuter :)

 

cause I know how it hurts

kul att jag gick upp 6.10 ,ut på powerwalk ,gjorde mig klar och åkte till skolan där vi då hade sovmorgon .Såna här dagar gillar jag extra mycket ,eller inte men vi fick sluta tidigare så vi ska väl inte klaga .
Idag har jag som krav att göra engelskan ,iallafall börja med det ,sen gå på styrketräningen och sen krypa ner i sängen och sova :) det är det som jag ska göra idag och jag lär nog sätta lite fart nu :p

 

snart rundar vi av

jag har lovat mig själv att sova i tid idag !Jag har inte sovit igen i helgen som jag hade planer på men det får gå ändå .Imornbitti ska jag tvinga mig själv ut också det kommer kännas hemskt verkligen men vad gör man inte för att komma igång igen ,och jag ska aldrig mer äta pizza innan träningen i mitt liv igen !
Förhoppningsvis så kommer huvudvärken försvinna också och jag kanske kommer orka plugga flitigt .

Idag har vi bara legat och myst i sängen och kollat på filmer och ätit ostbågar :) Izor har legat i mellan oss hela natten precis som ett litet barn :P Vi beställde hem pizza också så Filip bestämde sig för att åka hem lite senare och sen åkte jag iväg på träningen .
Igår gjorde jag svingod mat ,kycklingkebab och potatisklyftor med sallad :) Sen chokladpudding till efterrätt till filmen liar liar och sen ostbågar ,haha en riktigt matkväll . Nu ska jag göra mig klar så jag orkar imorn !

  

lördagmorgon

haha jag vaknade för en timme sen i panik och trodde att jag försovit mig ,men så rullade jag runt och såg min älskade ligga där och snuffsa :) Sen följde Izor med ner så Filip fick sova ifred och så gjorde vi frukost ,jag syndade med svingoda mackor ;o Hela denna dag ska syndas ,jag ska göra makaroner och köttfärssås till lunch och sen mina goda klyftpotatisar och kycklingbitar med vitlök till middag ,eftersom Filip är tokig i vitlök så får han vitlöksbröd också :) Jag kommer nog bli en riktig hemmafru sen eftersom jag älskar att laga god mat och att städa och ha det snyggt !

Nu ligger jag och kollar på dirty sexy money maraton på 5an fast jag funderar på att lägga mig i badet snart men det är typ 30 minuter kvar tills Filip kommer vilja ha frukost :P

 

and you're not something I deserve

jävlar vad träningen tog! Nu sitter jag i pappas fotölj med värk i benen och väntar på min smoothie :)
kollar på criminal minds också sen vill jag nog sova .
Imorgon kommer Filip hit och myser med mig <3

 

You're like perfection

åh ja alla rätt på provet imorse :) ! Sen åkte jag hem och åt luch med mamma innan jag försökte somna lite innan one tree hill.Haha vi fick skolkatalogen idag också ,sjukt fula kort :P !

Föresten så är det fel på min tand ,den gör svinont igen och jag kan knappt äta ;(
Nu ska jag städa upp på rummet och på badrummet innan jag går på träningen ,hoppas bara mitt knä vill idag också.

      

25 månader


jag älskar dig
<3


09.15

nu har jag 20 minuter att göra ingenting på :P
Det enda jag har i skolan idag är ett prov sen åker jag hem .Hoppas jag hinner med 11 bussen annars blir det 12 bussen .Sen hemma vet jag inte vad jag ska göra ,kanske ska skriva klart lite engelska så kanske jag kan läsa ut boken i helgen !

 Nej nu ska jag mysa med Izor ;)

 

massa nytt!

åh ibland blir jag så irriterad !När jag är hemma som nu och kollar runt på internet ,hittar jag massa saker som jag vill ha men när jag väl går där så blir det ändå ingenting . Jag funderar på att ge stan en ny chans på fredag men jag vet inte ,det känns onödigt för jag kommer förmodligen inte hitta något ändå.Kanske bäst att ta det nästa helg då .
Men jag har nog bestämt mig för att beställa hem denna underbara klänning ,fast när ska jag ha den? Äsch jag kommer nog på något tillfälle och priset är ju inte så hemskt :)

A justja jag har gjort mvg-uppgiften klar nu också ,så nu är det bara provet imorn sen 2 handout kvar att göra ! gissa om jag är lycklig nu :)
 

Darling, she won’t ever be me

Idag kan ni ju bara gissa vad jag ska göra  ,jo jag ska plugga!
Jag har en härlig hög här brevid mig just nu som bara skriker på att få försvinna :P  fast jag skulle ju egentligen vilja vara på modeshowen som är ikväll men men .Jag hoppas att jag blir klar snabbt iallfall.

Jag börjar bli less nu ,jag ska ha en förändring och det är snart .Varenda dag är likadan ,lika tråkig .Förut gick veckorna så fort och det kändes som helg varje dag ,men inte nu .
Nej jag ska sätta igång nu och inte bli störd av något förens one tree hill börjar !

 

friends

Ibland känns det som om jag är helt ensam .Jag har tappat alla mina gamla kompisar förutom Johanna .Det är hemskt att tänka tillbaka så och minnas hur kul allting var då .Nu menar jag inte att jag inte är glad över dom nya jag träffat ,självklart är jag det men det är endå inte samma sak som dom gamla .Dom jag saknar mest är Malin och Martina .Malin var den som jag gick till i stort sätt varje kväll och bara pratade .Visst vi har fortfarande kontakt men inte alls som förr ,och det går ju inte att få så heller med tanke på att hon inte bor kvar här hemma .Sen är det ju också upp till mig att ta mig tiden att åka hem till henne också men just nu känns det inte som om tiden riktigt finns där .
Jag saknar allt roligt jag och Martina gjorde tillsammans ,vi hade inte samma kontakt som jag och Malin men det är endå någonting där som jag saknar. Jag har hennes skolkort kvar i plånboken fortfarande ,jag uppdaterar det bara .

Nej nu ska jag sluta tråka ,kom på att jag har en sak som måste vara inne imorn .

Drop a heart, break a name

Pluggningen gick åt fanders idag så jag rensade ur min garderob ist :) Så nu vet jag precis vart allt finns!
Snart ska jag ta bort sminket (för en gångs skull) ,smörja in mig och sen koka te .
Det blir en hel kväll i sängen med ugly betty och sen desperata . Jag ska nog försöka sova direkt efteråt så jag är helt utvilad tills imorn ,för då ska jag tamefan göra allt i läxväg :)

cause that's just who I am this week

Usch det är verklingen svårt att komma upp nu på morgonen ,jag rullar nästan ner för trappan innan jag öppnar ögonen .Men jag hoppas på att få sova ut massa i helgen ,men är vi i gränby lär det ju knappast bli så :P
Nu har jag suttit vid datorn ända sen jag kom hem ,jag borde som alltid göra läxorna men fan det är ju så tråkigt !

Träningen ja ,formen är nästan tillbaka till innan men men bara att sätta igång igen ,målet är till december .Jag ska vara snygg på Filips födelsedag !Får nog ta till lite mer knep när alla skolgrejer är slut så jag ska nog börja efter one tree hill idag.Nej men mvg-uppsatsen ska jag nog hinna bli klar med innan 8 och sen tar jag engelskan imorn ,det blir bra det.


I'm just a notch in your bedpost,
But you're just a line in a song



You said we wouldn’t be apart

idag övningskörde jag ,japp och jag klarade mig hem också :P  sen hemma gjorde jag lite läxa och sen kollade jag på one tree hill :) Nu sitter jag och fixar min ipod ,den vill fortfarande inte fungera men nu lyckades jag faktist lägga in alla låtar som finns på datorn och det betyder att jag nu en för en sitter och plockar bort alla dåliga ! Lite små drygt kan man säga . Men jag sjunger och donar samtidigt så det får duga :) Jag kanske ska testa att markera flera ?

Och när nea kommer hem så ska jag tigga massa ny bra musik !Börjar tröttna lite på mina gamla vanliga eftersom jag inte kunnat byta på några månader :P
Så vad ska jag hitta på ikväll då? jag har ju mycket mer läxor men dom får nog vila tills imorn ,jag ska nog koka te nu ,smörja in mig och sen lägga mig i sängen och kolla på gossip girl :) det låter helt perfekt !



Helgen var iallafall den bästa och mysigaste !Malte är så otroligt obeskrivligt härlig :) Och då ska vi inte ens tala om min söta pojkvän ,som fick mig att gråta varje natt när vi låg och pratade ! Att höra han äntligen säga det är så jävla underbart ! Att få höra honom prata om såna saker trodde jag aldrig ,att han ens tänker på sådant .Känslan är obeskrivlig iallafall :)


tema halloween

Nu sitter jag i klassrummet och väntar på att få sluta :P Jag är klar här nu och vill hem så jag kan skriva rent allting på en bra dator !
Haha nu är biggan tillbaka så måste dra :)

 


snart en till !


Jag älskar er !


sanningens ögonblick

tänkte vara snäll och bjuda på några bilder på sötisen redan nu ikväll men jag skriver mer imorn :)


lördag

så nu ligger jag i en stor soffan och bloggar ,jag har även en söt malte som springer fram och tillbaka med pussar och kramar ,det är hans nya grej att srpinga ut och in ur rummet och pussa varje gång :)
Han är så otroligt söt nu ,imorse kom han in till tvrummer och kollade på tv med mig ,han säger tack varje gång man ger honom någonting som tex madarinklyftor ,han säger hej då och pussar godnatt .Ja listan skulle kunna göras lång med det måste ändå upplevas ! Imorn åker dom ut till stugan så vi blir ensamma här hemma jag och filip och då ska vi mysa bara :)

nej nu ska vi jaga varandra !


It’s only half past the point of no return

Så nu är jag klar för natten ,haha nej jag skoja !Jag har laddat upp med te i stora lass nu och jag har massa papper omkring mig och anledningen är att jag ska tillbringa min natt med att skriva klart handouten.
Imorn skickar mamma hem lite nytt åt mig :)


bland annat dessa godingar :)


Nu ska jag starta min underbara natt och så får vi se när jag blir klar ,godnatt allihop


This used to be a funhouse

Haha Tove märkte idag min kassa hållning ;P så den ska vi jobba hårt med från och med nu säger hon och det lär ju bli bra med tanke på att jag sitter och står som en säck potatis eller liknande .

Pappa hämtade mig när jag var klar ,faktist så gjorde jag att han missade ett möte han hade borta på svarta skiftnyckeln ;) men men det löste sig och hemma stekte mamma pannkakor ,jummi !Tillsammans med pannkakorna kollade på på dagens one tree hill på stc :)Om 45 minuter är det träning igen och jag håller på att kissa på mig ,alla koppar te gör sig påminda .Sen har jag rätt mycket kvar på handouten också att göra men jag ska inte sova förens det är klart !Skickar jag in det ikväll får jag nog en guldstjärna imorn :) Sen är det bara två av dom hemska papperna kvar och sen är mitt MVG inskrivet ! ( om jag inte kuggar helt på nationella men det kommer jag icke )

Nej kissa var det ja !

You said we wouldn’t be apart

Det blev en hemma dag ,rätt skönt att hinna göra lite av läxorna .Det tog ungefär en kvar igår att skriva klart allt och skriva ut det ,haha rätt komiskt med tanke på att jag bara sköt upp det :P

Izor och jag har haft en riktigt mysdag iaf ,varit ute ,badat och nu ligger han och flåsar mig i örat :) Ska bara komma ihåg att borsta honom också .Sen ska jag åka till Tove och kolla läget och sen är jag nog hemma rätt snabbt för pappa ska hämta mig ,missar ju oth men det ska jag nog allt hinna se innan jag somnar inatt :)

Nej nu ska jag göra min tredje kopp grönt te och göra en handout från boken ,sen är det bara 2 kvar !  :)

torsdag




Här ligger vi nu och latar oss :) och jag läser boken också ,det är ju alltid bra .


21.59


 ja nu sitter jag här och försöker ,vi får väl se om jag blir klar


om du bara visste

 herregud vad jag älskart !

varför ska det vara så bra för ? Nej nu måste jag börja plugga ,det ska ju vara inne imorn !



lite update


såhär ser det ut nu ,men jag är inte klar än :)


I don't even mind



It's all your fault
You called me beautiful
You turned me out
And now I can't turn back
I hold my breath
Because you were perfect
But I'm running out of air
And it's not fair












I feel like we could be really awesome together

Sådär nu är vi hemma igen . Sjukhuset gick fort och förmodligen så ska jag inte komma tillbaka något mer :)
Nu står morfar och tapetserar min vägg och jag måste sätta fart med läxorna nu ,dom är rätt många nu med tanke på att jag bara skjuter upp allting hela tiden . Men men idag har jag ju en hel dag på mig ,ska försöka träna något också om det finns tid ,fast det enda som är bokat idag är ju grey´s :)

I am capable of really anything

haha jag kan verkligen inte hålla mig till mina planer ! Jag har inte gjort någonting ikväll förutom att kolla på gossip girl sen vidare till betty och sen desperata , vilket enligt mig är en helt lyckad kväll :)
Men det håller nog inte mina läxor med om ,fast jag gjortde ju nationella i engelska idag så lite kul måste jag ju få ha :p

Nej jag ska nog fortsätta kolla på gossip nu ;)





I still don’t mind at all

ååh ligger och kollar på the hills och drömmer mig bort :) Nu har jag bara 28 minuter batterier kvar på datorn sen ska jag byta dator :P  Jag ska testa det nya träningsprogrammet snart också ,sen är det ugly betty innan desperata :) Jag älskar kvällarna! Sen kan jag välja på att plugga hela natten ,sova ikapp lite eller nörda hela natten ,är ju ledig imorn och morfar kommer inte förens runt 9 och hämtar mig :) Aja vi får väl se hur jag gör


I'll keep you locked in my head

Det tog tid imorse att ta sig upp .Men efter ett långt bad så var jag pigg och redo för skolan ,tills jag kollade ut .Usch snön är kvar plus att det är svinkallt ! Jag la höstjackan i tvätten och letade upp mammas vinterjacka :P
Och i skolan växlar folks humör så tvärt att det nästan är läskigt men men bara att hålla sig på avstånd :)

När jag kom hem började jag fixa med korten som blev super bra !Jag borde egentligen hunnit gör lite läxor också men men jag hamnade här istället .Och snart måste jag göra mig klar för styrketräningen också .

ja vi badade Izor i fredag och jag fick bada med honom och Filip var så snäll och knäppte kort på oss två i badet ,lilla stackarn han ser ju helt förskräckt ut :(


Men han blev rätt nöjd sen när vi kom till Uppsala och han fick ett ben av Mia :)


nya foton


 

    lilla ängel vid sängkanten också :)


oja !

så nu har jag fixat lite här på bloggen ,inte riktigt klar än men jag förstår inte så bra :P  men men bättre än förr iallafall :)

Nej jag ska väl försöka sova lite också ,tiden rann iväg när jag fixa och trixa ,det är ju trots allt skola imorn .
Fan jag har ett riktigt shoppingsug också !Rätt tur att jag inte kan beställa från internet utan mamma ,annars hade jag nog klickat hem för bra mycket !   nej justja sova var det ,godnatt :)




switch ?

     

      kom igen ,vi byter liv ett tag bara ;)


             

And carry on like nothing's wrong

 uuh hemma igen .Svin kallt ute kan jag lova ! gud vad jag hatar kyla och snö ;(
Nu väntar jag på mat så att jag kan åka och träna ikväll :) Ligger och kollar igen desperate housewives som jag missade i tisdags också ,små tråkigt att det är 5år i framtiden bara . Efter träningen ska jag snygga till mig lite också ;)

På onsdag är det återbesök på sjukhuset också ,nånting konstigt har ju hänt med mitt knä dom senaste veckorna så det ska bli skönt att kolla upp det så jag förhoppningsvis kan börja träna mer igen . Sen efter sjukhuset hade jag planer att shoppa upp alla mina pengar men nu så kommer morfar och tapetserar ist så shoppingen får bli på fredag ist :)

halloween

 Så nu sitter Filip och spelar sitt nya spel och Izor springer runt runt :) Maten är beställd med och kommer inom 45 minuter och Maria är och köper godis ,vi ska ha en ensam mysig hemma kväll :)  Izor är jätte duktig förutom att han väckte mig 08.40 imorse men det var bara att gå ut med sötskapet :) Skulle varit ner på stan och köpt jacka men vi kom aldrig så långt ,det får bli imorn ist .

nej nu ska jag kolla upp någon bra film till ikväll :)
                                 

RSS 2.0