31 augusti

drog in till stan efter skolan idag o köpte lite nytt .Två t-tröjor o ett par vinterstövlar följde med hem :)
Färgade håret när jag kom hem o pluggade lite teori .
Nu tänker jag göra mig klar o sen krypa ner i sängen :)


Nej du behöver inte säga nått

jag måste fixa mig själv först innan jag försöker med något annat ,
jag tänker inte låsas som om allt är bra länge .
Mer eller mindre känns det som om allt går åt helvete just nu
och jag hoppas det ordnar sig snart .
Från och med nu tänker jag ta allt sakta ,sakta men säkert försöka fixa det här .
Hur svårt kan det vara att bara vara lite lycklig?


Det är att leka med eld när du drar upp det här igen ,
för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen


29 augusti

Så igår blev man gaddad igen ,men fyfan så ont det gjorde den här gången ;p Men hoppas det läker ihop bättre och blir fin nu :) Fredriks kommer bli det iallafall ,galet snygg! När vi var klara där så åkte jag till Uppsala och gjorde i stort sätt ingenting .Idag har jag gymmat o så kollat på tv ,om någon eller några timmar ska vi väl börja fundera på nån middag men det tar vi då .


28 augusti

om en kvart kommer therese och hämtar upp mig och vi ska åka till tatueraren ,ska nog fixa till min lite o sen kolla på när fredrik börjar på sin arm :) Sen ska jag åka in till stan i kväll och mysa med min man . vi är kattvakt också tydligen så blir väl o gosa med kattungen :)  Nej måste slänga i nått i min mage nu så jag inte dör ,blir ju inte till o laga middagen förens sen ikväll ;p

18.15

Så nu är jag super mätt! Har klämt i mig massor av pannkakor med sylt :)
Om en halvtimme ska jag till Lisa och så ska vi gå till stallet ,vilket inte ligger nära :p får se när vi kommer hem igen :)

23.40

den bästa avslutningen innan hon åker :) Vi har haft lite nostagli och lyssnat på gamla låtar o ätit kladdkaka och chips ,lagom illa man mår nu .Vi kollade även på true blood innan fröken vandrade hem i mörkret .Funderar på att sova vilken minut som helst och hinna ta en runda imorn innan skolan ,har en liten sovmorgon till 10.20 iallafall :)

 


26 augusti

sov nästan 10 timmar i natt ,det var ljuvligt! Ut i spöregnet med izor och malin och sen hem och duscha en lång,varm och skön dusch :) Skola till 4 o sen hem och äta mat och ska snart till ica och köpa massa gott och så kommer malin och ska kolla på film hela kvällen :)

.


vi har planerat våran greklandresa lite mer idag och det kommer bli toppen!
Slängde även ihop en utgång också :)

min lilla älskling fick dra ut tre tänder ,helt utslagen kille fick jag tillbaka <3

25 augusti

ligger och pluggar teori i sängen nu och ska om nån timme bege mig till örbyhus med mamma och therese ,småpluttarna ska till veterinären och snygga till sig lite :) Är på lite depphumör så jag ska hem och ha spamys med mig själv o gosa ner i sängen med ljus o lite bra serier ,vi börjar 13.50 imorn så det blir en härlig sovmorgon :)

 ps ,min hultan är bäst

24 augusti

en ny dag ,en helt ny vecka .Igår sov vi i stort sätt hela dagen tills mamma kom och vi körde lite i stan och sen vidare till ikea .Hittade en hylla eller vad man ska kalla den och lite ljus så igår hade jag och mizty myspys i sängen med ljus och spotify :)

Börjar inte förens halv 2 idag så snart ska jag och mamma ut i spåret innan jag ska göra mig klar ,skönt att slippa en dag med att gå upp 6 för powerwalk men imorn gäller det . Går länge i skolan idag så jag är hemma runt halv 5 och sen typ halv 6 ska jag åka till stan för att gymma . Det kommer bli en lång dag och jag längtar redan tills jag kommer hem och lägger mig i sängen :)

22 augusti

Igår var det en hel skoldag som gällde ,fixade lite med slutbetygen som förhoppningsvis kommer lösa sig .Åkte med hultan och alex på tåget till stan ,gick hem till filip och sen vidare till gymmet ,fyfan va underbart !Sen på kvällen myste vi bara och kollade på film ,jag skulle tippa på att jag sov lite också för jag vaknade av att filip försökte få mig till sängen ,han spelade och jag somnade om på rätt plats .

Imorse tog jag det bara lugnt innan jag drog till gymmet ,slog även mitt egna springrekord ,haha inte länge men det längsta i mitt liv iaf .Så nu har jag lite ömma ben och en grym träningsvärk i magen .Men det visar sig garanterat på vågen ,är bara några gram från första målvikten (y) men själva målet är ju att klara midnattsloppet egentligen så vikten spelar ingen roll längre men klart det är kul :) Sen jag kom hem har vi myst lite i soffan och jag har sovit lite ,nu väntar vi på maten som är klar om nån halvtimme .Ikväll hoppas jag på en bra film och lite mer mys :)

<3






lilla hjärtat snart blir du två år
<3

20 augusti

Inatt hände det nog borde hänt för länge sen ,kommer inte gå in på detaljer men det var så skönt efter .Nu låter det helt fel men det kommer förhoppningsvis fixa allt . Skippade gymmet imorse och stannade kvar med min dreglande pojkvän ist ,åt frukost med kattungen och busade .Åkte till skolan för en lektion och sen hem ,somnade i solstolen och vaknade upp med färg ,inte helt illa :) Åt middag och sen ut i spåret med mamma ,hon är bäst!

Plockade plommon i mörker och från en hel skål till typ 6 ätbara .Ska kolla på ett avsnitt av unga mödrar innan jag ska sova  :)


19.07

herregud så underbart det var o träna !Sprang mer än vanligt o sen lite extra hårt på maskinerna ,kommer nog kännas imorn när jag ska palla mig dit igen . Åkte med malin in till stan idag ,gick snabbt på stan tillsammans innan hon skulle till gränby och jag knallade vidare ,hittade två t-tröjor ,ett linne och mössa .Kommer beställa hem underkläderna ist ,utbudet var inte great idag .

Åt nyss god middag och F kom nyss upp med tv (mitt krav för att han ska få spela till 9) så jag ska nog gosa ner mig i soffan och vänta in honom ,kanske försöka locka in honom lite tidigare (A)

19 augusti

det gick inte idag heller ,men som tur är var det bara skitsaker .Bokade även nytt lite senare så jag kan komma igång med skolan först ,det blev den 14 och 18 september .Skönt att det är ett tag dit så jag verkligen kan sätta det den här gången .

Om nån timme åker jag in till stan ,drar en shopping runda innan jag ska gymma med F. Åh det var så länge sen och det ska bli skönt o komma igång igen ,kortet går ju ut den 15 september så nu är det bara o satsa .Sen börjar ju även träningen hemma också ,kul att Lisa ska börja också :) Vi ska ju klå våra mammor nästa midnattslopp ,hennes mamma har sprungit i 10 år så vi har ju inte en lätt match framför oss ;p

Nej nu måste jag packa upp min resväska och sen packa om ;p tänker mysa med min man hela kvällen och natten <3

21.13

ah som ni kanske listat ut så klarade jag inte skrivningen ,2 jävla poäng ifrån .Kör dock upp imorn men det kommer jag inte klara heller .Bara att ta nya tag igen sen

det blev inte twiligt idag utan my sassy girl ,tårarna var där iaf under hela filmen! Nu ska jag ta en iprem och lite thé innan jag ska slå mig ner i sängen och skriva ner massa i kalendern och beställa lite från hm :)

18.14

humöret är i botten ,tänker kolla på twilight och gråta floder

17 augusti

nu är jag hemma och jag laddar tills imorn ,vi får hoppas på det bästa typ

-

jag mår bokstavligen skit ,känns som om allt kommer försvinna .Tänker sova nu ,det är inte någon mening med att vara vaken längre ..

fashion week day five

Nej trött som bara den men jag tänkte slänga upp ett litet inlägg .Jag har fullt upp på kontoret med orderlistor (vilket bara betyder att vi säljer bra) ,jag faxar och jag ringer o en massa annat .Idag har jag även försökt plugga lite teori men det är inte det lättaste .
Nej roligare än så blir det inte ,nu ska jag ut och vara social med mamma och pappa som kommit :)

 

fashion week day three

dagen var snarlik gårdagen ,lite mer orderlister att pilla med bara .Hoppas jag slutar lite tidigare imorn så jag kanske kan hinna med en runda ner på stan ,man kan alltid hoppas :) Jag älskar verklingen mitt jobb ,jag gör det ,men mest av allt nu skulle jag vilja vara hemma ,hemma hos alla dom bra .Men imorn är det redan torsdag och tiden går fort .

-

Boy, listen to me carefully now cause this is something every man should know.
Oh, this is a lesson about how you treat your girl right.
 Just let it show that you love her, that you need her say that you want her in every way.
You gotta show your girl a little respect or you won't get nothing back but hate.
It's those little things that mean so much

Safe is how she wants to feel protect her with all you've got.
She wants to know your love's for real
And be a good lover, make her hot
Then she'll do everything, love you day and night
She'll do anything, just do her right
It's those little things that mean so much
You gotta treat her right
Or get out of her sight

Girls, don't give up, give your best
No part-time job, no time to rest
Let him know what's up before
So he can give you more and more


fashion week day two

En riktigt utsliten sofia ligger nu nerbäddad i sängen och lyssnar på gym class heroes :) Dagen gick långsamt och sen fort ,jobbade till efter 6 och upp över öronen med orderlister .Har fått matat in flera order på touch datorn ,inte det lättaste kan jag säga!
Nej lägger upp lite bilder nu ist

har satt nummerpluttar på över 400 plagg ,sen tog pluttarna slut tackgodegud

lite blommor på kontoret skadar inte ,även guds bästa skapande på bild ,vår kära fläkt


lunchen idag då ,sprang även ner och snappade åt mig fashion week katalogen :)

fashion week day one

så nu är jag hemma i lägenheten :) Börjar med att berätta om gårdagen . Vid 7 åkte vi och köpte pizza i tierp sen när vi kom hem möttes jag av fredrik och therese och då skulle vi åka och tatuera mig :) Kastade i mig pizzan och gjorde mig klar och redo .När vi kliver ur bilen möts vi av big brother dennis (kom igen ni måste komma ihåg honom!) sen gick vi upp till studion och ritade upp hjärtat och fixade sen var det dags .Men jag hade förväntat mig mycket mer smärta ,det gjorde knappt ont ,eller inte skönt direkt heller men helt okej .





Det var nog det bästa jag gjort på länge och jag kommer inte tveka på att åka dit igen !
Dom får gärna rita över hela mig :)
Kan ju garantera att det inte kommer vara min sista tatuering !

Imorse kom morfar och hämtade mig kvart i 7 och 8 var jag på kontoret .Där var acn sönder så vi stressade lite över det under dagen ,slutade med att vi hade 7 fläktar där inne och det såg mer ut som om vi sålde fläktar än kläder men skönt blev det  ;p Sen var det orderlister som stod på min lista för dagen ,kommer kunna det i sömnen efter dom här dagarna .Nytt kontor får vi också i vår ,det är skitdåligt ,den underbara utsikten kommer försvinna ;( Aja kommer nog funka det också .Slutade runt 6 och  var hemma runt halv 8 ,gick ut och åt middag med morfar och kurt innan jag slog mig ner här i sängen .
Jag bör sova snart om jag ska orka dagen imorn också


imorn lovar jag mer bilder också

06.28

nu drar jag !hörs ikväll om snälla grannen bor kvar :)

21.24


jag gjorde det !

9 augusti

Igår kom min bror hit och tog över poolen efter ett tag så jag gjorde mig klar och åkte till uppsala .Gick lite på gränby och handlade lite smycken och småsaker innan jag gick till F och hämtade kläder .Vi gick ner på stan (eller gick o gick jag haltade mig fram under hela kvällen) åt pizza på jalla jalla innan vi gick till bion som var riktigt bra !

Snart ska jag börja packa till sthlm och se till att jag får med mig allt :) plus att idag kanske grejen ska göras !
 

11.38

nu är det sol ute och jag ska fan inte missa en minut !Klockan 5 drar jag till stan och kör en runda på gränby innan vi ska äta middag och gå på bio :)

-

under den här sommaren har så många människor förändrats ,och inte till det bättre .Jag kommer aldrig nämna namn ,jag tror ni vet själva .Något jag inte kan förstå är hur man bara kan kasta bort och skita i dom som man en gång sagt betytt så mycket ,kanske tom varit ens bästa vän .Men vid det här laget ändrar vi ju tydligen bästa vänner som om det vore ingenting ,man kan ena veckan vara bästa vän med en och andra veckan nästan på gränsen till hata personen .Det är bara så falskt .Och nu för tiden så verkar det som om alla beter sig på det här sättet ,varför inte bara säga som man tycker och sen stå fast vid det ? Varför gör man så mot dom man en gång sagt man älskar ? Ni vet ju att ni kommer vilja komma tillbaka efter ett tag ,och många kommer ta tillbaka er ,men inte alla .
jag har förändrats under den här sommaren ,det vet jag ,men jag tror också att det är till något bättre


6 augusti

yes bara för att jag bestämde mig för att inte typ dö av fetma så pajar jag allt .Drog på mig springskorna i världens fart för att inte banga ur och gav mig iväg mot grusgropen .Det enda problemet var att jag tänkte inte på att jag har en förmåga att paja knät i nedförsbackar .Men när jag äntligen var ute så tänkte jag aldrig ge upp och gå hem så jag sprang upp och ner i backen tills jag blev uttråkad och då tog jag en raksträcka .Hem och hoppade i poolen var att mjukna upp lederna i knät lite ,blev väl lite skönare ,till jag klev upp . Så nu ligger jag  i sängen med ett lindat knä och ska straxs sova .

Kom även på en ny tatuering som jag ska göra ,måste bara komma på ett passande ställe att sätta den på :) Men det kommer bli toppen! Igår kändes det som om allt skulle gå åt helvete men idag är allt bättre ,tatueringen är en liten milstolpe som verkligen passar in :) Nu vill jag bara ha det på mig!


det gillas att börja jobba klockan 12 ;)

4 augusti

fyfan va trött jag är !
Solade snabbt imorse innan jag drog till jobbet (en liten ursäkt att få sova lite till) ,där har vi solat ännu mera och pussats och sjungit :)  Somnade i solstolen när jag kom hem också ,efter maten vart det en runda till gävle .Irriterad som ett bi körde jag och allt gick åt fan idag .nej usch ,skulle springa av mig lite när jag kom hem men blev bara argare när allt började fel och jag sen inte orkade något . En riktigt jävla skitdag med andra ord !

Nu ska jag äta glass innan jag blir argare ,kan ju glömma o bli smal i år ;(


 

22.32

det blev inge av ,haha oväntat .
Vi har legat och kollat på massa resor nu hela kvällen så nu längtar man lite mer :)

17.36

åh dom är så härliga ,jätte kramiga och kan komma med dom roligaste kommentarerna :)
När jag kom hem slängde jag mig ner i en solstol och sov en timme :P  Det blev ingen powerwalk imorse men ska ut ikväll ist för en runda i spåret .Idag är det ju dags att starta (sista orken) jag måste klara det nu .

Nej ska klä på mig ,skriva teori och sen dra ut i spåret ,vi börjar väl lätt ? :)

3 augusti

så nu var sommarlovet över ,dags att föna håret och cykla till jobbet .Så härligt det kommer o vara att träffa alla små igen :)

2 augusti

ligger i sängen nu och väntar på mat ,det blir grillat .Kladdkakan står på bänken och väntar på mig också ,men imorn är allt över !Då börjar alla powerwalker och sånt igen och gymma nu innan jag drar till sthlm .Skulle egentligen ut nu ikväll också men F kommer sen och jag trivs i min säng :)

Måste sätta fart med körningen och plugga teori nu ,det är fan inte långt kvar! Och vilken dag som helst nu så kommer den en liten överraskning också ,men det säger jag inte mer om förens det är klart ,inte annat än att jag längtar som fan :)

 

13.20


vi började dagen med att kolla på fotboll

Sen gjorde vi oss klara för kvällen

cyklade till lisa och grillade

spelade våghals och shottade

sen ner på puben och dansade hela natten lång :)

1 augusti

nu ska jag göra mig klar för en dag med Malin :) Har saknat kvinnan lite nu när hon har varit borta :P
Det är ju månkarbodagen så ikväll blir det grillning och sen puben !


31 juli

Det blev en tripp till sjukhuset för att ta spruta :(
Gjorde inte så ont då men nu spänner det i hela armen :P
Efteråt gick jag ner och solade på bryggan och väntade på F :)


Sen när mamma slutat jobba körde jag hem och sen vidare till Tierp för min farbror fyllde år .Vi blev kvar så länge att F fick ta bussen dit och sen åka hem med oss ;P 
Hemma var Izor överlycklig att se filip som han inte träffat på ett tag så han somnade imellan oss i sängen och bara njöt ,min sötplutt :)

RSS 2.0