23.09


fastnat här nere ett tag nu, inga planer på att gå upp fast jag borde.
kolla efter resa nu och sen sova
ni kan ju ignorera vinflaskan, så kul ska vi inte ha ikväll


22.17

har varit något så otroligt duktig ikväll, har städad klart badrummet, rensat bland allt smink och även hittat alla intyg och ett som jag inte ens visste fanns. Imornkväll tar jag mig an garderoben skulle jag tro. Sitter med ansiktsmask nu och ska snart fixa naglarna. Måste försöka somna i tid ikväll för ska upp 8 imorn om jag ska hinna med morgon powerwalk innan vi åker till mormor och morfar. Det lär bli svårt när vi nästa sov 12h inatt, men slå på en dålig film så somnar jag nog allt


30 juni

Åkte till hulken igårkväll, blev en promenad till preem och kom hem med en varsin chips och dipp :) åt allt det goda samtidigt som vi kollade på supersize vs superskinny, precis som det ska vara! Idag har det åskat och varit toppen väder, ska väl passa på att städa badrummet som ser ut som helvete. Imorn lär jag börja leta upp alla intyg och sånt till anställningsintervjuen i aug, om jag känner mig själv rätt så kommer jag annars sitta dagen innan och leta förjäves efter dem. Helgen planer då? ja vem vet, de verkar ju ändras var och varannan minut så time will tell.

29 juni

morgon powerwalk i solen och efter det har jag bara legat ute i solen,
många dopp i poolen också :)
Ska snart in i duschen för att sen laga middag innan jag
åker till världens bästa tjej på en sleepover!
Imorn får vi se om planerna om stugan fortfarande är aktuella
 eller om vi stannar hemma.



28 juni

övertalade mig själv igårkväll att jag skulle ut på morgon powerwalk och ställde klockan på 8, snoozade bara i 45minuter innan jag orkade ta mig upp. Efter allt hamnade jag ute i solstolen tills det var dags för o laga middag. Ut på en till powerwalk i spåret bland alla mygg. Legat och kollat på resor nu och kan inte fatta att vi snart är där bort, helt underbart!

23.01

ah idag då. Mamma hämtade upp mig hos jesper och sen dess har jag stekt ute på altanen, sovit där ute en sväng också sådär helt perfekt när man är lagom bakis. Är lite mörbultad idag, nån brud stämplade min fot igår på dansgolvet med sina 10cm klackar, så lilla foten är rätt blå och fin idag. Fc drog in tillbaka till regementet ikväll och kommer inte hem förens semestern, så nu är det upp till mig att hitta en godkänd resa till oss. Den 14-15 drar vi ju :D


Midsommardagen

Födelsedagskalas för mig och Fredrik hemma med grillning och tårta. Sen vidare till Jesper och grabbarna för förfest innan Lövsta. Hade nog den roligaste kvällen på länge!


Inväntar flera bilder så det kommer

Midsommarafton

Började dagen med solning och fiske ute på bryggan, sen började folket rulla in och vi gjorde oss klara. Skjutsade ner folk in till Öregrund i omgångar och tillslut stannade jag också där nere, träffade på Fredrik och Jesper och en hel del andra. Satt på klipporna och hade en kanon kväll :) Dessvärre fick jag lov att köra hem mitt inatten och sova i stan.


24 juni

Jobbade långpasset 8.15-19.45, skyndade mig hem och duschade snabbt innan vi hämtade upp sanna och krille. Vidare och handlade mat och sen åkte vi ut till Öregrund. Åkte båt, spelade kubb och kort hela kvällen.


27 juni



rätt slut efter gårdagen, men så värt!
har bosatt mig i stentrappan och fråga mig inte varför
Återkommer strax om hela midsommaren


23 juni

justnu befinner jag mig i grekland eller turkiet, tja nästan iaf. Ligger ute i solstolen och njuter min sista dag! Fick jobb imorn, på veckans varmaste dag, i 8h. Men det är bara och gilla och tänka på öregrund som väntar så fort jag slutat. Klockan 3 idag har jag arbetsintervju, scary yes! Sen beger jag mig till lägenheten och kanske hoppas på lite sol. Lär ju snart börja packa för alla dagar fram till lördag, inte det lättaste när jag har ca 8 olika outfits till fredag.

23.09



hittade mig en ny älskling på stan idag!
Blev en hel del annat gott också som solglasögon(ray ban liknande),
 shorts(svarta som natten), hårfärg( nästa vecka ryker håret!)
och en mjukglass på ikea.
spontana shoppingkvällar med mamma gillas!


22 juni

alla snackar om den här svenska sommaren, förstår inte riktigt grejen med den. Jag menar svensk sommar för mig är när man har shorts på sig bara för att visa upp sina bruna ben men att man samtidigt måste ha en tjocktröja på sig för att inte frysa, det är svensk sommar. Hemma hos mig är det som utomlands- tropisk värme och att kunna ligga med fötterna i poolen och bara njuta i timmar.

23.28

jag borde egentligen ha massor att skriva om, det är ju trots allt lov. Men roligare än såhär blir det inte. Helgen tillbringades ensam i lägenheten, kollade på bästa filmerna och grät i soffan för mig själv. Det var faktiskt riktigt skönt att vara själv hemma några nätter och dagar, få lite perspektiv på saker och ting.

21 juni

segaste dagen, legat i soffan och kollat på olika serier hela dagen. Pause för powerwalk i 45 minuter också, testade en ny runda och gillart! Hade hoppats på sol men får hålla tummarna för imorn ist. Lite på listan för ikväll är att fixa naglarna, städa badrummet och en till powerwalk i spåret

<3


imorgon blir liten stor,
grattis på ettårsdagen hjärtat


Allan 20år



bjuder på några extremt vackra bilder på mig o min pärla
enjoy och vill ni se mer på finns det på fejjan

ps
de tre sista är från våran alldeles egna efterfest med noooodles
och när alkoholen slagit till sådär lite över gränsen

18 juni

mm lång arbetsdag! Men man ska inte klaga ;) Sitter och väntar på maten nu som ska avnjutas på balkongen i solen! Har även hittat frivilliga att festa med ikväll om sällskapet inte bangar ;) Nej men vi tar resten imorn va

17 juni

tjejen som alltid är ute i sista minuten, skulle tanka snabbt imorse innan jag drog till jobbet och självklart hade jag inte räknat med kö! Minuterna gick och jag insåg tillslut att jag aldrig skulle hinna så hem och bytte bil till den nya, låg i 170 och klarade det på 20 minuter in till personalrummet, fifan! Jobbade till fem och sen mötte upp mamma, snabb visning av lägenheten innan vi shoppade på stan och åt middag ute :) Hängde ute på balkongen lite med hulken i telefon och dutten, saknade underbara människor! Sen göra sig klar o sova nu kanske, jobbpass 8.15-16.45 imorn sen uuuuutgång! :D

21.32

fyfan sista avsnittet av grey's nu!

16 juni

det är helt klockrent att det är sol på min lediga dag! Började med solig powerwalk med totten imorse innan jag slog mig ner i solstolen. Internet dog runt 1 och då blev det inte lika roligt att ligga kvar så jag klädde på mig och drog till Tierp. Sista fixet på arbetsförmedlingen, lite bank och handlade mat. Mitt upp i allt ringde de från jobbet och behövde någon imorn, hade egentligen precis bokat in informationsmöte på af med det var bara o knalla upp dit igen och vänta och vänta för att bara avboka ett möte. Men nu är jag hemma och väntar på mat, mumma!

23.00

helt perfekt att solen kom fram precis lagom till powerwalken och helt plötsligt går timmen fortare! Kollade på ett till avsnitt av grey´s, de börjar närma sig slutet nu och jag lär hitta en ny serie att tillbringa mina kvällar med. F är tillbaka i civilisationen så nu ligger jag och väntar in ett samtal (grabben verkar ju tro att han kan ringa när som helst som om jag inte har bättre saker för mig ;) ) Nej men imorn är jag ledig och hoppas på sol! Skrev också in mig på arbetsförmedlingen idag, som arbetslös, det tog men jag har fortfarande sommarlov för jag godkände även mina högskolesökningar direkt efter ;) lär dra en trip till tierp också för o göra det officiellt med sökningarna och lite bankärenden

15 juni

upp 8 imorse och drog ut på en powerwalk, gjorde mig klar och åkte in till stan och fixade till min lön och lämnade in betyg. Jobbade 11-17 och nu tänker jag vila på soffan nån timme innan dagens andra powerwalk, den här gången med en fulladdad ipod som inte kommer dö runt husknuten.

most things break, including hearts

den sämsta kvällen på länge, det är sjukt hur ensamheten kan ta på en, få en tänka tankar som inte borde tänkas. Jag tror jag precis förlorade en av de viktigaste personerna i mitt liv, först två av de bästa och nu det här.

,

The worst feeling isn't being lonely,
it's being forgotten by someone you would never forget.
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never knew.
- Author Unknown

14 juni

duktig tjej som ställde klockan imorse utifall jag skulle jobba, inget meddelande utan en mamma som kommer upp och berättar att hon ska skjutsa bror till akuten. För pigg för att somna om slog jag på spoty och gosade ner mig bland kuddarna. Halv 9 fick jag meddelandet och på samma ställe som förra veckan. Klar på ca 45min och kom även bara 45min sen, bra jobbat! Fick jobb imorn och på fredag också, perfekt då det ska vara sol ons-tors :) Hade planer på en powerwalk/jogging i spåret men det öser ner regn nu, ger det 50 minuter till sen drar jag antingen på mig regnkläder eller går upp till sängen.

13 juni

och så idag då. Vet inte ens hur jag ska förklara smärtan vi vaknade upp med! Sprängade huvudvärk blandat med ångest. Solen sken så barnen lekte i lekplatsen precis utanför balkongen, inte populärt! Förflyttade oss från sängen till soffan med chipsskålen runt halv 3. Halv 5 åkte vi hemmåt och för att inte bli stoppade för blåsning körde vi en liten omväg och tittade på naturen. Fick även sjuka planer om att dra till Göteborg nästa helg så vem vet ;) Kebabtallrik i skärpan och sen hem för o kolla igenom bilderna från gårdagen, fifan! Körde hem i spöregn och nu har jag äntligen tagit mig upp för trappan med en kopp thé och grey's avsnitt

12 juni

dagen bestod av bones avsnitt och sen blev vi tvingade att se på mumien bara för att f skulle se den för att ha sett den. Lunch från max och sen brottning innan Johanna sminkade mig och jag drog vidare mot gävle. Vi förfestade själva i lägenheten innan vi drog ner på stan och åt glass på donken och väntade på bussen. Vidare mot allan i spöregnet, blev hämtade i centrum tack o lov. Hade en sjukt rolig kväll hos allan innan vi trallade mot bussen, stannade på ett ställe, lyckades spärra mobilen och fick ringa stackars pappa mitt i natten efter pukkoden ;p Åkte buss in till stan med småpojkar som precis slutat 9an och som trodde vi var 24 år, tackar tackar. Sprang till nivå snabbt och hejade på j-boy innan vi hoppade på sista bussen hem. Det var liksom då allt spårade ur, när vi satt oss på bussen. Telefonsamtal hit och sms dit (ångrar nog alla idag), skrattade oss i regnet hela vägen till lägenheten, kokade nudlar och skrattade lite till . Äh vi låter bilderna tala istället som kommer i ett annat inlägg!


11 juni

fredagen då, började med jobb till halv 3. Upp till lägenheten och testade johannas alla klänningar medans vi väntade in militären. Massa mys och några filmer senare somnade jag gott i en saknad famn.

20.16

stekte på ute i solen, hettade på bra men jag fick sluta för soleksemen ploppade upp på armen. Började städa och tvätta bilen istället med hög musik på, kan ju bara säga att jag hittade en hel del skit och mina händer luktar fortfarande bilschampoo. Kom precis in efter en timme ute i spåret, tänkte städa på badrummet och sen fixa iordning lite melon till ett nytt avsnitt av vampire diaries!

10 juni

haha idag börjar jag åter igen ett nytt liv, säger det för ofta men jag mår inte bra o fortsätta såhär. Morgonpromenad i solen med mamma och nu ligger jag och njuter av solen, behöver jag ens nämna att jag aldrig vill flytta härifrån? Det blir en lugn kväll, ska tvätta bilen och dra en runda i spåret innan jag kan njuta av lite vampire diaries.

9 juni

mm igår sprang jag ner till macken och köpte mig två nya vänner, ben och jerry. Trodde jag skulle få somna ensam men underbara johanna slutade tidigare och joinade mig, vännerna och cougar town! Vaknade halv 7 imorse i panik, trodde jag försovit mig för det var så ljust men med en halvtimme till godo somnade jag skönt om. På jobbet klockan 8 till 13, cyklade som en dåre till gränby där jag gjorde världens kap. De nya ursköna koftorna för 199kr slank ner i min påse för endast 30kr! Har fortfarande inte hittat ett par snygga solbrillor så när jag kom hem fixade jag mig ett tradera konto och budade på ray ban's, än utan succé. Mina kära syster kom nyss över med mina gamla the sims spel, gissa vem som tänker nörda hela lovet? Jag jobbar ju inte förens på fredag igen ;)

8 juni

Vaknade inte av jobbmeddelandet imorse, en halvtimme senare klickar jag bort när de ringer. Vaknade till och insåg att jag lär ringa upp igen. Fick jobba och hade börjar för 10 minuter sen, mamma skjutsade in så bara 1½timme sen ;P  Slutade kvart i 5 och nu sitter jag ensam uppe i lägenheten, johanna är hemma halv ett inatt men då lär jag ha somnat. Ska strax kila ner till stationen och hämta cykeln, handla gott till ikväll och middag på donken. Inte lika mobbat o vara ensam om man tar hem och äter va? Kvällen består sen av soffhäng, tänkte ge ps. I love you en till chans

18.34

idag är det första dagen på sommarlovet (vägrar säga att jag är arbetslös förens i augusti), det är svårt att beskriva hur otroligt uttråkad jag är. Förra veckan längtade jag efter en ledig dag där jag bara fick ligga i sängen och kolla på missade serieavsnitt eller filmer, och nu när jag har gjort det så vet jag inte vad jag ska göra härnäst. Jag menar en vacker dag kommer jag ha sett alla filmer och serier. Och det här är mitt första sommarlov själv också och första utan sommarlovskort, hur fan ska det här sluta?

grillkväll / karlholmsdagarna


Studenten 2010


4 juni


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN! FY FAN VA JAG ÄR BRA


3 juni

jag har inte en sekund över till att beskriva de senaste dagarna,
vi kör en bildbomb istället och dagarna beskrivna med ord.

tisdag

taggad tjej på jobbet

fulla posers

chefhatten på

rubens partytrick



och det var alla jag har på mobilen, kommer in mer sen.


RSS 2.0