31 oktober

gårdagen blev väl okej, satt själv inne i köket, lyssnade på musik och drack vin. Efter 12 drog vi ner på stan och hamnade på pitchers ett tag innan vi gick vidare hem igen.

Idag tjänar vi en timme också, den ska tillbringas på gymmet, nu jävlar inför gambia! Annars ska jag pussa lite extra på F som ikväll lämnar mig själv för veckan igen. Nej ska man ta och somna om på soffan lite nu framför något pissigt program

17.44

lägenheten är städad och i sovrummet flyttades möbler. Om nån timme är kvällens sällskap här på middag så jag borde kanske hitta på vad som ska ätas också. Utgång då? Tja det vet man aldrig och tummarna kan hållas ;)

30 oktober

igår kväll hoppade jag runt i lägenheten av lycka för den 21 januari kommer jag vakna upp i Gambia och i en hel veckan ligga på stranden och njuta!

nej nu blire frukost och sen knalla vidare till öppet hus på jobbet, kul att träffa alla föräldrar och barn!

23.04

nu kliar det riktigt i shoppingfingrarna! gjort en lång önskelista på hm som förhoppningsvis klickas hem imorn med lite rabatt

28 oktober

mamma och syster kom över på middag idag, gjorde måndagens brakmiddag och det blev även nu en höjdare! Fick lite mera kläder och saker också så jag har traskat runt i lägenheten med mina nya gummistövlar. Hela lägenheten lyser av värmeljus och jag har precis bakat klart så det luktar mumma också! Fick pepparkaks thé som present av dom och det är mums!

Det är lite utav en annorlunda känsla att ha mamma över på besök, hon besöker mig liksom där jag nu bor. Det är tur ändå att hon finns nära som vid tillfällen som nu när jag saknar henne som mest att hon bara kan komma över på middag. Men det är kul att göra det lite extra fint i lägenheten och göra henne lite stolt :)

Imorn kommer F hem och jag tänker göra en lika mysigt som ikväll, ljus överallt och god middag. Det ska planeras för Gambia och även för resten av helgen!

27 oktober

ännu en rolig dag på jobbet, imorn inväntas massvis med leveranser som ska packas upp! Tänk att vi bara har två dagar kvar nu innan barnen kommer på lördag för öppet hus. Hamnade i soffan efter jobbet och blev bjuden på mat. Tvingade mig själv till gymmet, ångrade mig genast när jag kom ut från porten, det regnade. Tvingade mig själv lite till och cyklade i väg mot gymmet, ökade vikterna som en klapp på axeln för att jag faktiskt tog mig dit.

nu är jag äntligen tillbaka i soffan och grey´s är på tvn, sen väntar kungarna och sängen. Imorn har jag bjudit hit min kära syster och mor på middag, bäst att hitta på något gott :)

gambia 2011

har blivit lite smått förälskad i ett hotell i Gambi, med min tur så ligger jag där på stranden i januari!

I wish you were here


26 oktober

igår blev det jobb,gym, handla mat, laga mat, äta mat. Rolig kväll? Maten blev iaf grym och jag fick tre matlådor på köpet! Även idag blev det jobb och gym men sen hamnade jag i soffan. Svärmors tur idag att stå framför spisen och det luktar ju rätt gott. Nedräkning till desperata ikväll och sen tidig kväll (precis som igår)

24 oktober

ligger i soffan och har kollat igenom de senare gossip girl avsnitten, nu har jag kommit ikapp och väntar in att klocka ska bli 19.

släpper bomben

nu gör jag det, jag orkar inte bära det för mig själv längre.
För många är det ingen stor grej utan vardagsmat men för mig är det
justnu otroligt jobbigt och det påverkar allt jag gör.
Jag klassas inte som överviktig, inte ens som mullig för vissa,
men för mig personligen väger jag ca 10kg för mycket.
Egenligen bryr jag mig inte om siffrorna så det skulle inte döda mig att väga 68kg som nu,
men det är den här kroppen som tar emot.
Jag har testat massvis med olika saker men har oftast alltid gått in halvhjärtat.
Men när jag kom över den här toppen bloggen så blev jag inspirerad på nytt.
Förhoppningsvis är det här sista gången jag känner såhär för min kropp
och sista gången jag testar något nytt.

NU KÖR VI!


torsdagsmys

efter jobbet igår blev det en powernap på soffan och sen gjorde vi oss klara och åkte ner på stan. Middig på rififi, dricka på o'connors och sist himlen är oskyldigt blå på royal :)

08.01

det är pojkar överallt! de tar över hela min lägenhetet och jag får idag göra allt i köket, äta frukost, klä på mig, sminka mig och kanske även kissa. Nej riktigt så illa är det inte men jag sätter inte min fot innanför vardagsrummet och sen vidare.

20 oktober

idag var en riktigt papper och antekna dag på jobbet, jippi! Avslutade allt med att tävla om att snabbast bygga ihop en varsin matvagn, jag och peter kom sist men vi är ju också själva på våran avdelning. Efter jobbet åkte jag hem, när jag gick upp i trapphuset kändes det som om jag inte varit hemma på evigheter fast det bara var i måndags. F kom hem med resten av killarna som skulle vaktmucka, kul för mig som blev instängd på sovrummet. Dom drog för nån timme sen och jag har tillomed hunnit duscha och ätit lite chips.

Har faktist riktigt ågren att jag inte har varit på gymmet sen i måndags, men nu med tatueringen går det bara inte o dra på en sportbh. Jag får helt enkelt ta nya tag på måndag igen, tagiskt men sant. Ikväll blir det grey´s som avslutas med kungarna. Eftersom bra många killar kommer sova i lägenheten inatt bäddar jag ner mig i mias säng och hoppas på att rätt kille ligger där när jag vaknar.

vive vita


19 oktober

jobbet gick snabbt idag, massa schemaplaneringar blev fixat så great! Drog mig ner på stan o handlade mig en klänning innan jag åkte hem. Efter middagen åkte vi till bäcklösen och fixade dit tatueringen, Johan säger att jag inte är normal som tycker det är skönt men galet så skönt det är! När allt var klart och fixat åkte vi och myste med myggan en sväng också :)


18 oktober

första dagen på nya jobbet, en liten besvikelse på lokalen men som tur är det bara i 1½ månad. Det positiva är arbetslaget, vilka kollegor! Efter jobbet åkte jag en sväng till gymmet innan jag åkte hem. Imorn ser dagen lika ut men efter gymmet åker jag direkt till bäcklösen och gaddar mig!

17 oktober

söndag och sista natten med pojkarna, utan tvekan mysigaste helgen! Idag blev det promenad med malin och lisa och sen fika på gränby. Efter åkte vi ut till Fs mormor och fikade, hem och sovmiddag innan middagen. Nu sover pojkarna och F har åkt tillbaka till regementet. Jag är lika trött som om klockan vore midnatt men det kanske är lite för tidigt att lägga sig nu, tur att jag har några OC avsnitt kvar att avnjuta :)

bilder från helgens dagar

lek på nickis

morgonmys

nyvaken liten nisse på väg hem från gränby


16 oktober

två döda hemmafruar ligger i soffan. Idag har vi varit på nickis och lekt massor. Tog även en promenad med Johanna och melker i vagnen upp till gränby. Hem och sov middag innan tacosmys. Halv åtta sov barnen, jag och johanna städade lägenheten och killarna gick på förfest innan krogen. Nu ligger vi i soffan och har precis kollat på twilight och nu rullar tvåan igång, helt perfekt!

08.54

leker hemmafru för fullt här hemma. Nu sitter jag vid frukostbordet med frukosten serverad, snart ska de stora pojkarna upp för lite lek på nickis :)

15 oktober

den allra sista dagen på jobbet idag, det tog lite att lämna dom och några tårar och många kramar. Fick en superfin blomma som tack för tiden och jag fick lova att kommer på besök snart :)  Efter jobbet åkte jag till thuns med mamma,therese och lilla myggan. Hittade mig ett par gummistövlar och ett par converse och lite annat smått. Mest gick jag och gullade med myggan som sen tokdäckade på mitt bröst, mysigt värre hade vi det i nån timme :) Hemma i lägenheten sen var de andra små gullungarna, vi har lekt i kartonghuset och lekt med tågen. För nån timme sen nattade jag dem båda och städade upp hela lägenheten med två lata brorsor i soffan. Nu när barnen sover tittar vi på robin hood, jag dricker hallon thé och kopplar av för dagen.


jag och en däckad myggan myser inne på cafét,
undra vem som är tröttast?


14 oktober

jag är död! jag tror Anders ville döda mig idag, helt sjukt pass idag och han bara skrattade igenom det. Själv ligger jag som sagt död i soffan, tur att mamma har bakat chokladkakor som jag mumsar på! Svärfar kom nyss över med pojkarnas grejer, imorn kommer de små liven och det kommer inte bli en lugn stund.

Och en till en grym sak nu då, tatueringstiden är bokad! Tisdagkväll är det dags och jag längtat galet! nu måste jag bara fixa sällskapet som ska hålla min hand

den trettonde oktober tvåtusentio

för fyra år sen, fredagen den trettonde oktober 2006, gjorde jag och malin det vi hade gjort hela den sommaren. Vi åkte in till Uppsala på kvällen, inga planer what so ever. Hade pratat med en kille på en internetsida i ett par veckor, hade hans nummer och visste att han bodde mitt i stan så vi ringde och han var hemma. Efter en kväll i stadsparken och på max så fick jag sällskap med mig hem och sen dess har han aldrig lämnat min sida.

det är sjukt för i början eller ah det första året kommer jag ihåg att jag tänkte att ett år är ingenting tänk då fyra liksom, och nu är det fyra år vi firar och tänker att det här är ingenting, vi har ju många flera år kvar. Det är en mäktig känsla att kunna planera framtiden på riktigt och veta att det faktiskt är möjligt att förverkliga.

Jag tänker inte ljuga och säga att allt har varit perfekt och gått som en dans på rosor. Det har varit ett helvete ibland och många gånger har vi båda velat ge upp. Nu idag är jag glad att vi kämpat som vi har och allt i slutändan har varit värt det.



11 oktober

måndag morgon som betyder öppning på förskolan, går in på min allra sista vecka :( Blev gymmet efter jobbet och sen vidare hem till mamma, lite tråkigt att jag aldrig orkade mig ner på marknaden men men har ju ändå godisförbud så en marknad utan marknadsnougat är inte okej! På kvällen blev det ett kärt gammalt styrkepass som totalt dödade mitt knä, jag ska ha en förjävla tur om jag inte vaknar upp med inflammation i knät. Blir till o ta det lugnt på gymmet till torsdag för då är det äntligen dags för ett pass med anders igen!

last night

en såklart grym kväll/natt! Det visade sig att birger tydligen bodde i porten brevid och där var några från gamla gänget. Det blev tequilarace och tvspel, drog ner på stan på natten, donkenburgare och sen vidare till sängen.



watch us, we go all out tonight!

snabbt inlägg nu, fredrik är på väg och hämtar upp mig och så drar vi till gävle. Efter många dikutioner lämnade vi saluhallen bakom oss och föll för frestelsen av tårta och tequila, svagt I know. Lackbyxor på, håret fixas och musiken på högsta, nu jävlar!

9 oktober

tänk att bara vakna upp en lördagsmorgon kan göra en så galet taggad på utgång,sprit och dans! Tyvärr får mellansaken stå över sitt kast i helgen då jag (som vanligt) har glömt inskaffa. Kvällen kan kanske med lite tur tillbringas med de saknade galningarna, känner att det är på tiden nu! Nej men lägga på lite smink nu och fixa frillan tills mamma vaknar och det vankas fotostund ute i det vackra höstvädret

8 oktober

jag älskar att jag har dragit på mig den fetaste förkylningen, lagom till helgen o allt. Har varit helt död på jobbet idag och mer eller mindre legat i soffan och kollat i böcker med de små gosiga fredagsbarnen :) Efter jobbet åkte jag hem och städade lägenheten precis lagom innan jag packade ihop mitt och åkte hem till mamma. Ska väl fortsätta städningen här hemma, min övervåning behöver lite piff, och då ska vi inte ens tala om badrummet/relaxen/ min garderob. Alla nya kläder (det vill säga en hel del) hänger på alla spikar som hittats och jag vägrar hänga in dem innan nya garderoben är klar.

Ikväll blir det till att pilla det allra sista på tatueringen och be en bön om att jag får en tid snarast, sen bädda till lite i sängen och dra igång lite musik och kanske nått avsnitt av någon serie, tja jag kan ju göra vad jag vill ikväll.

7 oktober

jag börjar märka att mina dagar ser för det mesta lika ut, men roligare än såhär blir det inte. Idag blev det en vanlig dag med jobb, gym och hem och sova. Ryggen är rätt död ikväll också, haft en 3åring fastklistrad hela dagen. Snart åker F tillbaka till regementet och allt blir som vanligt här hemma, helt ensamt. Tur att det är torsdag idag och fredag imorn så jag får åka hem till mamma och pappa. Tyvärr verkar inte helgen bli så rolig, inga planer alls men har jag tur så kanske det blir en runda förbi tatueraren och jag kommer hem en lite gladare tjej ;) Man kan ju alltid hålla tummarna och motivet blir som bilden i förra inläggen men med texten vive vita (kanske) jag hinner säkert ändra mig många gånger till

the next thing

 

bilden lånad av snygga kate


tatueringen på revbenen spars ett tag, den nya impulsen blir detta (dock helt annat citat)

6 oktober

sjukt kall dag och det är något med onsdags eftermiddagar som gör barnen helt galna. träningsvärk och förkylningen smyger sig på så jag kör en hemmakväll, tur att grey's börjar ikväll också. Helgen då?
F har vakten och åker tillbaka imorn kväll så helgen blir ensam, man kan ju hoppas på att det finns någon som vill träffas eller att grabbarna lurar ut en på något galet ;)

5 oktober

lugn morgon hemma, åkte till jobbet och jobbade till stängning. Dagens mest irritation vart nog föräldrar som inte kan hämta sina barn i tid. Åkte till gymmet och körde ett pass, hem och åt middag. Nu har jag precis klickat hem lite nya kläder och snart är det desperata!

4 oktober

öppnade förskolan, jobbade över, en runda på gränby och slutligen gymmet. Efter ett grymt pass så åkte jag hem till mamma och bakade kanelbullar samtidigt som jag gjorde kasslerstroganoff, blev kanoners! vid 7 var det dags för träning igen och nu det kära gamla stykepasset. Nu väntar jag in mamma och sen blir det té och nybakta kanelbullar :)

söndagsmys



nu blir det söndagsmys en sista stund.
sen börjar en ny vecka och som alltid inleds den med öppning på förskolan

18.19

blev en heldag i soffan, helt död. F kom hem med ett nytt tvspel som har nördats, pizza beställdes hem och nu ligger jag och kollar på dear john, perfekt! Skön helg, bra att vila upp sig kanske. Saknade grabbarna med som igår hade yttligare en galen inflyttningsfest, men nästa helg! Nej men snart efter filmen ska det snyggas till lite här hemma,duscha och fräscha till sig lite. Ljus och mys på det!


träningen

de flesta kan ignorera det här inlägget, det är mer för mig än för andra

nu har jag gymmat i lite över en månad, i början lite segt och ohjärtat men nu gillar jag det. Än så länge är jag missnöjd med resultatet, visst jag har blivit starkare men det jag vill är ju att trimma kroppen. Så under oktober månad blir det godisfritt, undvika kakor, socker och läsk. Funkar inte det så ska någon form utav diet testas i november månad och om inte det så blir det något mer drastiskt i december månad. Men hoppet ligger fortfarande i träningen och ett nytt möte med Anders kommer förhoppningsvis nästa vecka.

Belöningen då, klart det måste vara en belöning! Det blir först att äntligen få göra tatueringen på revbenen (skulle kunna göra den redan nu med den blir ju snyggare om den sitter på en snygg kropp så) och sen blir det utlandsresan med F, inga planer där än med utomlands ska jag oavsett vad.

3 oktober

Igår åkte vi ut till rasbo på lite kalas. På hemvägen inhandlades mat och sen blev det tacos hemma.  Nu ligger jag i soffan och kollar på lite tv, snart blire tacorester till lunch och senare blire gymmet. roligare än så blir det inte

1 oktober

woho än så länge kak/godisfritt! klarade till och med de frestande fredags bakverken inne i personalrummet, goodi good. Och efterrätten blir blåbärspaj så det kan jag också motstå (F har bestämde hela middagen ikväll hos mamma). Nu väntar vi in mamma som ska hämta upp oss och sen åker vi hem till landet för helgen. Ett stort måste är bra väder för foton ska knäppas. Planen är att beställa lite tavlor att sätta upp i sovrummen, höst betyder ljusmys så det ska inskaffas!

RSS 2.0