30 september

jobbade till 4, mötte upp mamma och åt middag på ikea innan vi shoppade lite. Sen skulle hon ut med jobbkompisarna och jag drog till gymmet. Nu ligger jag i soffan och har äntligen fått pratat med F, han har varit ute hela veckan och haft bågen, mm min lilla soldat ♥ Väntar på att mamma ska ringa och jag ska åka ner och hämta upp henne, hon ska sova kvar här inatt och göra mig lite sällskap.

imorn är det den första oktober, oktober liksom. En av de bästa månaderna på året och det är året blir det helt godis och kakfritt. Eller ja vi får väl se hur länge jag kan hålla det

29 september

hemma från mötet nu, insåg efter mötet att jag bara har två veckor kvar med de bästa innan jag ska ge mig in i det där. lite blandade känslor efter mötet men pappret är påskrivet och nu finns det ingen återvändo

kungarna på tv nu och sen måste jag verkligen sova, imorn blir det ikea efter jobbet. Sen gymmet och sen kommer mamma och sover över :*

28 september

knallade ut på morgonpromenad med hundarna imorse, kom till jobbet i god tid, myst med barnen hela dagen och fick sluta redan 17.30. Direkt till gymmet och körde en grym runda, förbi willys och handlade lite att äta. Så var dagen ja, helt precis lagom. Eftersom dom ännu inte har någon att ersätta mig med på jobbet (börjar ju det nya den 18!) så fick jag vara kvar tills dess, har en känsla att jag kommer tillbringa mycket tid där ändå på besök :)

nej nu ska jag hoppa i säng och slå igång lite OC, imorn blire en lagom dag på jobbet och sen direkt vidare på första mötet med de nya kollegorna, väldigt spännande! ska även planera lite på helgen, kvalitetstid med fästmannen hela helgen (mycket mycket behövligt och mycket saknat!) ♥

27 september

kallaste dagen på länge, lite ovant att det är mörkt när jag öppnar förskolan nu på morgonen. Efter jobbet blev det gymmet innan jag åkte hem till mamma. Betalat lite räkningar, laddat ner säsong 2 av OC, beställt nytt smink från elf (nu håller vi tummarna på att det är bra) och en kvälls promenad med hundarna innan solen gick ner.

Tydligen så gillar tv4 o jävlas med mig för nu istället för biggest loser (som jag förövrigt väntat hela dagen på) så är det idol, det är ju inte ens kul. En halvbitter tjej kommer få knalla upp och slå på en halvdålig dvdfilm och somna tidigt. Imorn laddar jag upp för en heldag med mina underbara små

26 september

ojoj vilken kväll, kan ju utan tvekan meddela att jag har världens bästa killar! Efter en lång promenad ut till sätra kunde festen börja, obligatorisk beerpong tävling, hemmagjorda sockervadd och camskoj. Aspackade halv sju och vid 11 åkte vi hem, en sjukt lyckad kväll med andra ord!

I throw my hands up in the air sometimes, gotta let go

nyduschad och halva ansiktet är på, thank god for kastanjevatten! Ikväll blire gävle och ett jävlarannamma, det är inflyttningsfest och en stor chans till krogen efter. Vinet är på kylning och nu är det bara hoppas att jag får till kläderna, sminket och håret så jag kan leva om lite ikväll!

24 september

efter att jag slutade 4 igår så tog jag en hemma kväll. Köpte hem massa gott, städade lägenheten skinande, lyckades få igång diskmaskinen och städade bland alla mina kläder. Precis lagom till halv åtta hos mig så kom mamma på snabbt besök innan hon skulle jobba. Efter hon gått så slog jag på lite bones, åt lite chips och somnade i soffan.

nu ligger jag i soffan och om ett par timmar så är planen att jag ska vara på gymmet, lite ångest för igår så tänkte jag gymma idag innan jobbet. Jag stänger ju också idag så det skulle ju vara skönt att bara kunna få åka hem direkt efter.

22 september

igår var det fullt upp, stängning och sen direkt vidare till gymmet där jag körde slut på mig. Onsdags eftermiddagarna är hemska, idag var vi två st på 13 barn, tålamodet är långt långt borta då kan ja lova. Sen vidare mot gymmet igen, totalt latade mig igenom allt och om inte det var illa så var sveriges nog snyggaste tjej med den perfekta, och då menar jag verkligen perfekta, kroppen nere i omklädningsrummet, jippi. Nej det ska bli skönt att träffa anders igen om ett par veckor, han får fixa till det här nu ;)

Ikväll är jag nerbäddad i soffan med tvn, helt underbart!

20 september

igår kidnappade jag med mig iz hem till stan, mycket uppskattat mys!
Stannade till på gymmet på väg hem igår och bytte en timme i sängen
mot en timme med maskinerna, underbart om ni frågar mig.
Imorse var det öppning och en helt vanlig morgonen ungefär tre timmar tills vi fick
reda på det tragiska som hände i fredagsnatt,
usch det är helt ofattbart och alla ni föräldrar/syskon ,
pussa lite extra på det finaste ni har för närsomhelst kan den möjligheten vara borta.


19 september

det bästa beslutet på länge var nog att ta ledigt i helgen och åka hem till mamma och vila upp sig, har väl sovit 10-11h varje natt och mår mycket bättre nu. tog en krogenfri helg och inatt märktes det att det var lördag, favoritkillarna bombade med meddelanden och samtal. tur att jag inte är lättväckt och såg allt på morgonen ;) Idag blir det till att gå och rösta och sen hem till stan och gymma.


17 september

sitter nu hemma på landet med en mys hund som snusar precis brevid :) Ska snart ta mig upp för trappan och sova lite, skönt o inte ha något planerat ikväll. Imorn däremot blire lite o göra, jag måste nämligen ta tag i min garderob och rensa bort. funderar på om det inte är bäst att kasta ut garderoberna och slänga upp stänger istället, jag hittar aldrig något i garderoberna och det mesta är ändå utanför. En hel del nytt har ju kommit hem nu så de förtjänar en grym plats att synas på!


is this the thanks I get

the days hurts 
the nights hurts
the light hurts
my eyes hurts
the darks hurts 
my heart hurts
it all hurts I loved you I loved you I made you I hate you I hate you I miss you
miss you

15 september

världens längsta dag kanske? Jobb till halv 5, fick reda på att jag blir kvar iaf september ut sen tar jag gärna ledigt i två veckor, mitt lönekonto de kommande 7 månaderna är sjukt nice o inget o klaga på! Sen motvilligt tvingade mig själv till gymmet och nu ligger jag död i soffan och kollar på kungarna av tylösand, kan vara det bästa på länge! Imorn blire artonårskalas hemma i månkis och sen tillbaka till stan för öppningen av förskolan på fredagmorgon. Helgen blir lugn, jag tänker inte göra något alls och laddar för nästa helg ändå ;)

en gång för alla

skillnader med att gå ut med tjejer och att gå ut med killar
Killar: inga äckliga killar som raggar för dåligt för ens eget bästa, inget drama, inga tusentals toalettbesök som man bara måste följa med på, galet dansande hela natten och man kan dricka öl utan några som helst frågor.
Tjejer: förfixet med tjejsnack och smink och utdelningen av varandras garderober, billigare för killar faktiskt vågar bjuda en utan att frukta en rak höger och enkelheten att kunna ta sig in överallt.

jag får väldigt mycket blandade åsikter för att jag går nästan alltid bara ut med killar, grejen är den att jag älskar det! Kan vara för att jag bara har världens skönaste killar att gå ut med och nästan inga tjejer men om jag skulle få välja i längden så vinner killarna utan tvekan. Visst jag kan ha grymt kul när jag går ut med tjejer också men helt ärligt så var det evigheter sen jag gjorde det.

Jag måste ofta försvara mig varför nästan alla mina kompisar är killar, varför ska jag behöva det? Det är inte direkt så att det är därför jag är med dom, det är för att jag älskar att vara med dom och för att det är sjukt kul att vara med dom.
Så varför skulle jag vilja byta bort det för att alla andra ska vara nöjda och tycka jag gör rätt?

update- borde egentligen ta bort det här inlägget, jag glömde bort hur många personer det finns som är för intresserade av ens privatliv och som inte har alla faktan innan dom uttalar sig

13 september

uppe halv 6 och knallade vidare till jobbet, slutade halv 1 och knallade vidare mot gymmet och nu är jag hemma hos mamma och pappa. Jag lär städa upp lite efter mig från lördags, packa lite rena kläder så jag överlever veckan och snart ska vi över och pussa lite på myggan. Myggan är melwins fina smeknamn för att göra det enkelt för er. Fick ett efterlängtat mail idag, mitt anställningsbevis. Det gillas mycket mer än förväntat och ja på den fronten är allt tipp topp så att säga. Själv börjar jag också ta mig tillbaka till människa, för några stunder om dagen iallafall


1 månad kvar till 4år, kan man få önska om en resa till london?


12 september

hur vart gårdagen då? jodå en kväll med killarna kan ju aldrig slå fel, promenad/cykelrundan ner mot stan var kvällens höjdpunkt, lite svårt att gå in på detaljer men de tre grabbarna, en cykel, poliser och en ballong sammanfattar rätt bra ändå. In på saluhallen ett par timmar för tidigt, nattklubben öppnade och vi dansade en timme. man kunde ju ha känt sig lite snyggare men jag tror vi gick hem i rätt tid för att lyckas inte hamna på vimmelbiler. Trotsade alla och drack bara två cider, man kan ju undra vilka som mår bäst idag

dancing all night long

jag försöker peppa till mig lite med bra musik, bästa killgänget har lockat in mig till stan igen för lite rajtantajtan ikväll. Lika bra det kanske, vem mår inte bra av att få klä upp sig, sminka sig, fixa håret och kanske det bästa av allt, gå ut och dansa?

01.13


höstens krogvistelser är räddade


10 september

börjar sakta sakta ta mig tillbaka, åkte hem till familjen ute på landet för helgen. Det är nog det jag behöver nu, bara vara hemma i mitt rum, min säng och min älskade tjockis. Ta långa promenader i skogsområden ist för trafikerade trottoarer, njuta av lite tystnad och bara vara. Jag tänker njuta ikväll, laddat upp med filmer och bj glass, bara totalt njuta. För säkert redan imorn beger jag mig tillbaka hem till stan för o vingla runt ute på kulturnatten, vem vet liksom.

6 september


bjuder på en bild på underverket!

annars då? jo jag mår sämst, allt är verkligen nere på botten nu men jag ska väl kämpa mig uppåt igen


5 september

ligger helt död i sängen, mitt huvud är inte o leka med och värre blire. Det är nu man börjar ångra att man svepte vinaren på ölspelet (trots mina fula små fusk så tog den slut) och ännu mer ångest får jag när jag tänker på att jag ska öppna på förskolan imorn, hurra för mig! Lillkillen har blivit lite gul så han är fortfarande kvar på bb, men snart får han ta och komma hem så vi får se och mysa med underverket :)

Nej väntar på att få lite mat i magen (frukosten försvann lika fort som den kom) och sen försöka ta mig in till stan och mysa med F, lucky me så har han ledigt i en vecka!

3450g 50cm lång

världens finaste melwin har äntligen kommit!

3 september

har varit så sjukt trött de senaste dagarna, igår fick jag gå över till de små kottarnas avdelning och jobba över en timme, sen vidare till gymmet på ett killerpass. Idag märktes det iaf att det var fredag, alla barnen var höga på nånting och alla vi fröknar gick i koma. Men idag kom F hem så vi har ätit på max och bj glass framför en film, så som det ska va på en fredagskväll?

Imornbitti åker vi ut till stugan och myser med pojkarna och sen beger jag mig hem och sen vidare till gävle. Det är inflyttningsfest och jag lär försöka hitta ett sätt att ta mig hem på om jag vill dricka, får se till o lösa det imorn.

och så verkar det som om att lilla melvin börjar vilja komma ut ♥

2 september

det är helt sjukt, redan andra dagen in i september och jag sitter med raggsockor på. Jag har precis vaknat upp ute hos mamma och pappa för igår var det frisördags (ÄNTLIIIIGEN!). ska snart bege mig in mot stan och långdag på jobbet innan gym. Måste leta upp en riktigt tjock tröja så jag inte fryser sönder idag!

RSS 2.0