tisdag kväll

Skön skoldag faktist ,lekte i photoshop första lektionen och resten av dagen har vi filmat runt överallt :) ja det finns inte så mycket mer o säga om denna dag .

Det var ju som sagt ugly betty idag och nu kollar jag på desperata ,härligt med dom här myskvällarna :)
Kan garantera att det inte blev någon promenad imorse eller nu på kvällen ,det är för kallt helt enkelt .
Men imorn blir det lite läxor när jag kommer hem och runt halv 7 ska jag upp och jobba nån timme på ungdomsgården också ,sen så kommer malin hem imorn så ska hinna träffa henne också :) Skulle åkt till gävle och shoppat med nea men hon kunde inte fixa busskort så vi ska ta det nästa vecka istället .Jag känner att jag vill ha lite nytt i garderoben (a)
nej nu börjar desperata igen ,ciao

'Cause you were Romeo

så nu är jag hemma igen ,eller ja för en timme sen :P  kommer inte bilder idag för jag kollar på idol istället och då måste jag sitta på den nu "dåliga" datorn :P sen är det CSI också :)

Imorn ska jag peppa och gå ut med stavar imornbitti ,allstå inte försova mig !Sen är det en lång skoldag ;(
men imorn är det ugly och sen desperata :D

You'd do anything for the one you love

ja dagen började med att jag försov mig så stressigt ,duschade/badade på 5 minuter och stressade men jag hann :D
I skolan har jag och nea filmat allt och alla och hittat på våran film från gävle förra året så massa skratt också :)

Efter skolan gick jag till ungdomsmottagningen och sen klar på 7 minuter och åkte hem :) Kollade på andra avenyn och åt spagetti med köttfärssås och nu väntar jag på träningen . Ser att klockan är mycket och jag måste byta om nu , lägger in mysbilder från i helgen ikväll :)


söndag kväll

jag älskar min bror ,jag älskar min bror ,jag älskar min bror ,jag älskar min bror ,jag älskar min bror ,jag älskar min bror ,jag älskar min bror ,jag älskar min bror ,jag älskar min bror !

Han är fasiken helt underbar :) han har fixar min dator uppe så den går fan fortare än vad den någonsin gjort .helt underbart! Han installerade trafikskolans teori också ,lite små pik sådär ,kanske måste börja läsa den :P
Jag är lite osäker på om jag verkligen ska installera alla the sims igen men den kanske blir segare då :( ?
Nej jag gör det iallafall ,det var ju faktist en av anledingarna han lagade den för :)

Träningen ja ,det var så skönt kan jag lova !Ska leta upp vart man kan träna boxning också så nån som vill haka på?
Nu ska jag dricka te och kolla på andra avenyn på datorn :)
  
                    
                           grekland 07 ,fyfan vilka kärlekshandtag ;o

bastu musik

så nu är helgen slut och jag sitter och lyssnar på bastu musik med min bror ,det är magus uggla ,markolioo och masssa finsk musik .Den kommer från deras ungefär 13års tid :P  men han är snäll och lagar min dator så jag får väl bara lida med några timmar till .

Om 1 timme är det träning och sen ska jag skriva mer om helgen :)

come on

ännu en slapp dag :) har suttit vid den stora datorn och laddat ner massa grejer som jag hoppas kommer fungera också :)  men det får vi se på söndag kväll eftersom filip är på väg hit nu . Han är nog här om 5 minuter skulle jag tro :)

Halv 8 är det step up och sen ska jag hem och basta med honom <3 jag är lovad massage också åt min onda rygg :)

have a heart

gud vad jag grinar ! det är sjukt jävla bra

Mitt huvud håller på att dö men jag ska skriva lite grann ialalfall .Igår kväll pluggade jag fram till halv 11 och då var jag inte så pigg på att blogga då .
Provet idag gick bra även provet vi gjorde i torsdags .Vi åka hiss med leo i 10 minuter idag också så dagen har varit skön :)

Hemma igen kröp jag ner i sängen och kollade på one tree hill sen andra avenyn och sen också singelmammorna .Japp så kul har jag nu ikväll .Men imorn blir det skönt att få vakna när jag vill och sen göra vad jag vill med dagen tills filip kommer :) Kanske ska ladda ipoden med ny bra musik och dra ut i spåret ? Kanske ska sätta igång med träningen lite :P 

                              
                                             Vi knäppte lite kort när vi var ute också

mysdag

  började med att dra mössan på huvudet och gick osminkad till skolan ,mycket charmigt ja. Väl där snurrade vi bara runt runt och gjorde inget viktigt .Nea följde med hem och vi cyklade över till fredrik och gick ut med totte och dino :) Sen hem ,stekte blodpudding och sen färgade jag tösens hår brunt :) mycket mycket snyggt !

Sen vare träning som gällde och jag kan lova att jag aldrig aldrig kommer ha ett sånt här långt uppehåll igen ,dra på fan så jobbigt det var ! Väl hemma igen la jag mig i badet och nästan somnade :) nu dricker jag mandarin te och kollar på csi ,jag ska snart gå upp till sängen utan datorn och sova !

         

helgen

Äntligen så började andra avenyn ikväll ! Jag satt fast vid tvn med chocklad :)

När jag kom till stan i fredags gick jag och handlade två mössor och en halsduk .Sen hem till filip och myste innan vi duschade och sen gick till konsum och handlade godis :) På lördagen åkte dom andra till alunda och stugan så vi blev själva ,cyklade ner och köpte pizza och chocklad till mig innan vi började våran myskväll med pizza ,csi och psycho :)  och idag har vi bara legat i sängen och kollat på dåliga serier och filmer .

Imorn är det en ny vecka och jag ska börja träningen igen .Det innebär ca 3 veckor med träning innan första domen den 13 . varför just den 13 behöver vi inte gå in på . men ge järnet ska vi ! så jag lovar mer träning kommer .
Jag behöver göra massa saker med mig själv ! men imorn blir det nog en liten spa kväll eller på tisdag :)

Nej nu ska jag kolla på miss secret agent 2 ,natti
                              
                                     bästa pojkvän <3


äntligen fredag !

wiho :D
Allt är kul med fredagar förutom att vi går till halv 4 ,men tur så att vi har bästa malin iallafall :)
Var mycket snabbare imorse än jag planerat så nu är jag klar med en packad väska också . I helgen ska jag bara mysa med min bästa man ,jag saknar honom massor ! och jag hoppas jag hittar halsduk och mössa också ,usch jag passar verkligen inte i mössa ;( men jag måste ha annars kommer jag bli super sjuk i vinter.
nu måste jag pysa iväg och fixa det sista på ögonen :)

idol ,pojkvän ,shopping & heroes

så nu är kvällen här och jag har nyss kollat på idol .Filip ringde också så jag fick klaga av mig lite :)
Har suttit och bläddrat i olika kataloger nu och imorn vill jag shoppa ! Lite på listan är halsduk ,mössa och sånt bara så .
Nej heroes har börjat nu så ,ciao

           


skolfotografering

japp idag gjorde vi det ,det blev hemskare än hemskt . bilderna kommer senare ikväll .
Jag vet att jag inte skrivit mycket om träning på ett tag men jag har inte gjort något på ett tag heller ,sist var core i söndags sen blev jag ju sjuk .Såg fram emot step up ikväll också men mamma är inte så taggad med sin förkylning så vi ska ta en powerwalk  runt halv 7 och så spinning ist .Så det är min kväll det ,mysigt va?

Justja provet ,det gick super tror jag .Jag kunder mer än vad jag trodde iallafall så :) Ska skriva klar lite på engelskan också innan vi drar ut också . 'Nu väntar jag på mat ,plättar mums ! Imorn ska jag shoppa efter skolan ,leta efter halsduk också så ,antagligen med min man så det blir mys .  som sagt bilderna kommer senare ikväll .

jaaaaaa !

yes vi åker förmodligen tidigare än planerat utomland . Vi har pratat om att åka till Kenya i feb-mars .Men idag frågade jag om vi inte kunde åka runt alla hjärtans dag ist för att göra det lite extra mysigt ,vi har planer på att förlova oss också . Men då sa min käre man att han ville åka nu på jullovet till thailand ,men sen också till en ö :P hur allvarlig han var vet man aldrig men vi ska prata mycket mer i helgen så jag hoppas kunna säger mer på söndag till er så jag inte lurar er :)
Men jag tyckte det var mysiga och bra nyheter som jag ville dela med mig av så :)

                       

and get a haircut hippie

jag fick min nya kamera idag ,jag fattar inte ett piss och den är inte som neas :( men men ska ta med den imorn så hon får hjälpa mig :P
 Har inte hänt så mycket mer idag än att jag tog hem halva mitt skåp av läxor ,så blir det när man är sjuk i 2 dagar ! Jag har prov imorn och pluggningen har gått lite sådär ,det är så konstiga frågor så jag ska läsa texterna ( läs 3 kapitel) innan jag ska sätta mig och skriva provet igår . Men imorn har vi även skolfoto på våran sovmorgon men vad gör man .

Kollade på idol med pappa ikväll också och fyfan va vi skrattade ! sjukt hur man ens kan ställa upp :P nu är det efterlyst men jag borde egentligen var apå väg upp till mig nu och ligga i sängen .

 

peppar peppar

Kräkfri idag iallafall men jag orkade inte gå på elevrådsfotograferingen men men .Gjorde mig iordning och gick och grattade Jonas en snabbis . Sen hem till idol och nu kollar jag på Maria Wern -främmande fågel ,den verkar skitbra !

               
             bjuder på lite bilder också

sjukstuga

jag är hemma idag ,ganska förståligt efter att ha kräkts till halv 4 i natt. Om jag inte kräks idag så åker jag in till skolfoto .
Vi har iallafall sjukstuga där i dag ,pappa ligger också sjuk . Mamma stackarn kom hem från att ha jobbat natt till mer sjuklingar . Så nu ligger jag på min övervåning ,pappa nere och mamma på den andra övervåningen :P

sjuk ,igen

japp jag har lyckats sjuka ner mig . Idag kräks jag och imorn har vi skolfoto med elevrådet ,vi ska ha skjorta och slips .Jag ska be min pappa leta fram nått åt mig och göra glass.
Jag vill veta vad som håller på o spökar med mig nu ,jag blir ju bara sämre och sämre . Igår var jag så less på allt att jag grät mig själv till sömns.

måste bara tillägga att jag har universums mest underbaraste pojkvän ,han är bäst ,han är min och han är det föralltid.

nej nu ska jag äta glass !
                                                  

bästa bästa bästa !

En riktigt bra dag !
Hade sovmorgon så jag mötte nea vid stationen klockan 10 ,vi gick till skolan hämtade lite papper innan vi drog på vårat möte på allaktivitetshuset . Runt halv 12 stog Allan på parkeringen och skulle hämta oss för att sedan äta lunch med oss , lunchen slutade med att vi hade mjölk överallt :) men fan så skönt det är att ha henne hemma !
Aja sen gick vi med ner till fordon och satt där i nån bil innan vi gick ut till trappan där vi träffade självaste batman :) Satt där till runt 2 innan vi gick upp till oss och hade en lektion .

Hemma runt halv 5 ,då ställde jag mig och stekte pannkakor . Jag osade igen hela köket så pappa fick ta över . Fixa klart våran uppsats också ,men sen kom huvudvärken . Fyfan ! Tog två värktabletter och kröp ner i sängen ,blev inge träning då inte det släppte till halv 8 :( fan jag som verkligen ville sen jag inte gjort något sen måndags ( :O) ! Mamma har köpt världen ,då menar jag världens ,skönaste ,bästa och underbaraste träningskläder till mig !  jag älskar henne och dom för den delen :D

 Sitter faktist uppe vid min dator nu  ,med den bärbara brevid :P men jag gör ju allt med den nu så den måste vara med !
Men ipoden är uppdaterad med ny musik så nu är jag mer taggad på att träna ,men det får bli på söndagkväll . men iallafall så hittade jag en gammal pink låt ,dear mr. president ,den är grymt ,riktigt grym ! lyssna på den vettja .

  

idol

åh jag blev kär !
Killen som sjöng I'm yours ,mumma :) så jävla nice röst och hela kittet ,och för att inte glömma den där anna ,vilken röst !
Ja det var dom som var bra ikväll ,inte så stort utbud direkt .

Nu är det paus i heroes så jag passade på att skriva lite innan jag ska göra mig klar .

                                            
                                              chockladglass till idol ,såklart

update

fanskap ! Jag har blivit sjuk ,jippi yäi !
Så jag fick åka hem efter första lektionen idag  och lägga mig i sängen ,äta halstabletter ,dricka honungsvatten.
Men jag ligger fortfarande och snorar ,helt pratar jag inte alls men när jag gör så låter det hemskt ;/

men men jag tänker göra det bästa av allt och ha lite spa-kväll :) och idol ,det får vi inte glömma

                        
                           jättegammal bild men jag saknar håret :/

onsdag

hann inte skriva igår ,men vi hade kul :) Vi år buffe på China och sen drog vi vidare till Junibacken och åkte sagotåget :P
Var tillbaka i Tierp klockan 8 och jag ,som självklart inte kollade upp bussarna och antog att den som vanligt gick 10 över ,stog och väntade på en buss som aldrig kom :P  Fick ringa mamma så hon kom iallafall .

Efter skolan åker jag till stan och köper träningskläder och grejer med mamma sen vidare till min man :) han var så söt och kom ner på stationen igår så jag fick lova att sova där inatt ,har ändå sovmorgon imornbitti så :)

så bilder från gårdagen kommer imorn skulle jag tro ,nu måste jag göra mig klar ..

varmt och svettigt

usch ja ,träningen var jätte svettig ! 30 pers som trängdes inne i den lilla lokalen och varmt var det redan innan ,men kul iallafall :) 
Sen la jag mig i badet med ljus och grönt te med mandarin smak och så låg jag där tills vattnet blev kallt :)
              ska snart krypa ner i sängen och somna lite tidigare idag så jag är pigg imorn med shopping i storstaden :)

                                         

måndag

så ny vecka och nya tag ,känner på mig att denna vecka kommer bli mycket bra :)
rätt mycket som händer så ,imorn åker vi med klassen till sthlm så det blir junibacken och shopping ,sen kommer nea hem ,på fredag fyller malte 1år och på lördagen firar jag och min man 23 månader och det är så bara 1 månad kvar till bästa dagen ,det ska bli så kul att se hur det kommer bli :)

Köpte en ny kamera idag också ,får se när jag får hem den men men .Sen på onsdag ska jag handla träningsgrejer så det kommer bli toppen :)  om 1h är det träning så nu ska jag göra mig klar

                                                imorse innan skolan ,ja jag ska färga min utväxt :)
                                                         ja jag ska färga utväxten ,

you make me laugh

jag är irriterad på att aldrig få ordning på skit bloggen !
Men från och med imorn ska det bli bilder ,eller jag ska försöka få in bilderna iallafall .

men men min man var sjuk i fredags ,eller hela helgen ,så vi åkte inte till malte utan stannade hemma :) Men nästa helg fyller han ju 1 år så då ska vi dit på kalas .
Träningen denna vecka har varit kass men imorn börjar riktiga träningen så :)
mån -powerwalk innan frukost 30 minuter,powerwalk 1h ,3 km spinning
tis - powerwalk innan frukost 30 minuter,powerwalk 1h ,3 km spinning
ons -powerwalk innan frukost 30 minuter
tors -powerwalk 1h

men imorn startar vi igen men nya krafter och ny mål :) nej nu börjar filmen om en kvart

bloggkoll

http://www.bloggkoll.com/blogg/103795/theblogyoulovetohate?claim=jvnf1b1k3nl">Följ
följ min blogg med bloggkoll :)

Now your plain boring

fyfan ! jag är riktigt förbannad ,riktigt jävla förbannad.
Kvällsplaneringen skiter jag fullständigt i nu ,nu äter jag ,japp jag äter nog det mest matiga jag ätit på hela dagen .Och jag kollar på idol . nej fyfan

better think twice

så nu borde jag egentligen börja med läxorna ,jag har 3 till imorgon och 1 till tisdag .
Åkte hem med 12 bussen ,käkade smoothie till lunch .Sen åka jag till sjukhuset och eftersom jag var där 45 minuter tidigare ,hade jag med mig datorn så jag kunde sitta i caféterian och börja med lite läxor .Sen knallade jag ner till sjukgymnastiken och sen in till Tove ,som för den delen är riktigt grym .Vi fixade ihop ett träningsprogram och så ska jag börja springa på mina powerwalks också ,ska bli kul o se hur det går . Målet ska ju springa i  1 mil så bäst att börja lätt .
Så planeringen för ikväll är klar ,
-Powerwalk
-Kommer hem ,spinning 3 km till sjukhuset
-Idol samtidigt som läxor
-Klar och redo för sängen ,måla naglarna samtidigt som heores eller criminal minds .
                           sen sover jag nog långt innan det är slut

tatto

blir snabbt nu
sovmorgon idag och jag tog  verkligen sovmorgon ,skippade powerwalken och sov sov sov ! det var skönt och nu ska jag till skolan på 1 lektion sen hem och äta lunch sen åka till sjukhuset och sitta där i  45 minuter innan jag ska in till sjukgymnasten .Hoppas jag hinner med 3 bussen annars får jag vänta 1 timme efter också ;(

onsdag

usch ,bloggen ser så tråkig ut !jag vill byta till något annat men jag stannar nog med blogg.se ,men en lite snyggare variant skulle sitta fint så skriv upp om ni är bra !

Ikväll blir det lugnt ,jag ska göra läxor (som jag som vanligt skjuter upp) ,har i ungefär 4 ämnen så det blir en rolig kväll .
Klockan åtta är det start för idol ,hoppas det är bra så något blir kul ikväll iallafall .
Nej nu måste jag sätta igång så jag slipper sitta hela natten .

  

uppdatering ,

så nu är jag klar ,powerwalk 1h och sen spinningcykel i 3 km :)
Jag är så trött och less på det mesta förutom kärleken .Det är helt underbart nu! Om allt går som vi planerat nu (det brukar bli annorlunda) så kommer den 13 oktober bli en mycket mycket minnesfull dag :) Och i mars nånting åker vi till Kenya ,det kommer bli bäst!
Nu ligger jag och kollar på ugly betty och sen blir det att somna till the perfect man .

justja träningen också ,såhär tränade jag förra veckan.
mån- halvtimme powerwalk på morgonen innan frukost och sen 1 timme på kvällen
tis -halvtimme powerwalk på morgonen innan frukost och sen 1 timme på kvällen
ons -halvtimme powerwalk på morgonen innan frukost
tors-halvtimme powerwalk på morgonen innan frukost och sen 1 timme på kvällen
fre- halvtimme powerwalk på morgonen innan frukost och sen 1 timme innan alla kom till kräftskivan

skriver denna veckas på söndag :)

hold me like you'll never let me go

ja jag lever faktist ,jag överlevde modeveckan !
Blivit riktigt med dålig uppdatering här men jag är i full gången med träningen ,jag är inne på min andra vecka av mina 50 veckor av träning .Japp jag har ett mål ,ett stort och svårt mål .Jag ska springa midnattsloppet i sthlm nästa år ,mamma sprang i år och har gjort i många år och nästa år ska jag klå henne under 1 timme :) jag kommer klara det för jag måste det .

Nu måste jag byta om för att sedan dra ut i spåret ,är tillbaka till halv 8 och då ska jag skriva ett långt inlägg om allt som hänt sen sist samt hur jag tränar .

RSS 2.0