jag vet att du vill ha mig

Ahapp då sitter man här igen ,stressad som fan men skitsamma. Idag har jag nog sveriges längsta to-do-list som jag säkert inte kommer hinna halva men måste hela .Aja smällar man får ta .
 -Fixa naglarna och noppa ögonbrynen,det ser ut som hejkomochhjälpmig
 -Bada men bubblor
 -BUSa hela kroppen och smörja in med babyolja ,jag håller på att torka ut snart .
 -Packa väskan
 -Leta upp mina pengar som ligger lite utspritt
 -Kolla på du är vad du äter och träna

det är bara en lite liten del av lista också .Nej nu måste jag skynda mig ut med iz i våran 2 meter hög snö sen försöka gräva fram cykeln så jag kommer till dagis .Och självklart i min stessade dag så ska jag stäga där borta också ! tack hej


när du tittar ner i avgrunden, tittar avgrunden tillbaka på dig.

06.45 -Alarmet ringer ,reser mig upp känner hur ryggen och magen bara helt enkelt inte vill . Slår mig ner igen och funderar lite och kommer på att jag kan strunta i att fixa håret och sminka mig idag och så ligger jag kvar tills halv .Sjukt skönt ! Väl klockan halv 8 tvingade jag mig upp och åt lite flingor .Sen dagiset och allt självklart samma dag ska vara klängiga och kramiga .Jag tror teo bosatte sig på min arm idag .Väl hemma kastade jag mig i sängen ,lite oväntat va? Efter några minuter kommer sillen och gnäller men inte för mat som vanlig ,utan medlidande .Den dumma gula katten hade spöat honom igen ,och snäll som jag är fick han krypa ner under täcket och mysa :) Men nu tänker jag faktist vara duttig och träna lite ( åt ju glass idag igen )
och sen kolla på Gossip Girl ! har ju längtat i evigheter :)

But how do you expect me
To live alone with just me
Cause my world revolves around you it's so hard for me to breathe


image12



baby you're the best part of my day

jag har världens bästa pojkvän ,jo jag har faktist det . okej vi är nästan aldrig sams om något och har alltid olika syn på saker och ting men det gör ibland ingenting för bara jag ser dig och du kysser mig så försvinner allt och jag faller mer .Du är det bästa i mitt liv och så kommer det vara.  jag älskar dig mer och mer <3

Helgen var tipptopp !  jag började fira helg lite tidigt kanske .
Torsdag -  Neis kom efter dagiset och myste med mig .Vi bastade och höll full fart genom hela kvällen .
Fredag - Vi kom till skolan i tid faktist och där var vi nog inte så normala heller . Efter åkte jag till stan och träffade malin ,vi gick på stan och hittade ingenting vi ville ha men massa som vi inte ville träffa på .Efter många trappra ,men mycket osmidiga, försök så åkte hon till skolan och jag gick upp i lägenheten och sov middag . Efteråt så åt vi mat och sen knallade ner och köpte biljetter och massa godis för vi skulle se we own the night . en mycket mycket bra film ! Hem och massa myspys :)
Lördag - Johanna fyllde 19 så folk kom och onyttigheter åts (a) myste ner tidigt med älsk och chips :)
Söndag - massa-mys-film-nakensöndag . <3

                                                         

å vem fan har du legat med för att få den informationen

Update -  Okej jag hann inte med mycket ,jag var ute med tjockis bara sen orkade jag inget mer .Så jag är sämst i världen och tänker gå i säng nu .Plus att mitt knä har nog fuckat ihop sig totalt den här gången ,det är helt blått och fult utan att jag ens har slagit i det eller nått ,eller jo nyss när jag skulle försöka vara cool och springa upp för min trappa, men det är helt cp hur det kan vara så blått .Om det hoppar ur en gång till tror jag att jag kommer avlida ,inte av smärta utan bara för att .Men jag tycker att dom där 90 dagarna borde ha gått nu så jag slipper skiten förhoppningsvis .Räknade nyss dagarna och det har bara gått 14 dagar ,bajs också.Jag känner mig hemsk ikväll och vill bara äta massa glass och godis men jag ska inte ,för jag ska bli smal och snygg till i sommar ! Kvällens bra var nog bara att jag ringde älsk som frågade varför jag ringde ,som om att jag inte får ringa utan anledning ,aja pratade en stund och försökte fixa biljetter till bio men ingen av oss är smart så det ska vi lösa nån annan dag .natti natt


Somnade jätte skönt igår så piggelin på morgonen . Duschade och laddade upp för att plocka kottar med larsson larsson ! världens skönaste unge och eftersom han är malins kusin :) väl inne åt jag och ante lasange i massor . Mamma hämtade mig 4 och då åkte vi till maja och grattade lite sen hem och åt mati . Nu sitter jag här och gör en liten to-do-list  och den bli mycket lång .
   -Träna
   -Gå ut och gå med tjockis
   -Skriva ut saker och fixa ordning
   -BUSa massor
   -Beställa klänningar
   -Bädda i sängen (fortfarande inte gjort sen helgen)
   -Leta reda på alla smycken och lägga på samma plats 

Imorn efter dagis kommer nea hit och myser med mig :) jag saknar dig 
   
              image9
 

like I was supergirl

Jag tänker inte gå igenom helgen i detalj ,den var den bästa med den bästa :)
Söndag kväll/natt låg jag och kolla på newlyweds , man blir fast så jag stängde inte av tv förens runt 2.Vilket var ett stort misstag med tanke på att idag skulle jag tillbringa hela dagen med små dagisbarn .Att gå upp imorse blev ett sånt baksug att jag somnade om i en kvart ,och eftersom jag skulle duscha betyder det panik ! Men som vanligt fixar jag allt och halv 9 var jag på plats att lyfta och skjusa barnen och lyda alla deras krav ,jag är bara enomt glad att jennifer var där :) Måste faktist erkänna att det är riktigt mysigt där och imorn tänker jag vara mer laddad för lek ! Var hemma runt 4 och dog i sängen strax efter ,jag tror chocken av alla små dreglande barn kom då. Vaknade till lite och laddade upp med frukt och mer newlyweds .Ikväll tänker jag kolla på stridspiloterna så att jag somnar i tid. Dagen får ett plus i kanten för att underbara sis bjöd ut mig på dejt på fredag ,då ska vi göra uppsala osäkert . Och i helgen blir det bio med älski :)

                          

you'll never walk alone.

Slappis dag ,bara gullat med nea :) Mamma hämtade oss runt 2 och släppte av neis vid bussen .
Väl hemma hoppade jag i säng och lyssnde på Dj blå :D !
Syster kom förbi för ett tag sen och fikade lite .
Nu är älski påväg hit och jag ska nog göra mig klar ,ikväll vill jag basta och snygga till lite grann ,varit så jävla lat hela veckan så har inte direkt gjort nått åt nånting .Håret behöver desperat en inpackning och slingor ,naglarna behöver stylas om och kroppen behöver BUS :)
ikväll vill jag ligga i sängen och mysa och bara skita i allt .
Blir nog ingen blogg över helgen men på söndagkväll i'm back !

      
              image6
                                         jag tror adam i snook är snyggast

I just really want you forever

jag behöver älskling idag ,jag behöver kramar och pussar .

    Igår somnade jag runt 5 och vaknade vid 8 ,klädde av mig och somnade om . Var på sjukan på morgonen för att kolla pricken ,och självklart med min jävla tur måste jag ju ta sprutan . jippi typ. Sen cyklade jag med nea och hade skoj ! I skolan kollade vi klart på american history x och sen åkte vi hem vid 12 . Tog en frukt och somnade snabbt och vaknade bara för ett litet tag sen. Jag funderar på att byta om och krypa ner i sängen på riktigt .A jag vet inte hur jag ska orka ta hand om barn i 3 veckor från och med måndag . Jag har visst läxor tills imorn med men jag orkar inte ens kolla mot läxhögen som bara växer .
Ne nu tar jag min myskatt kryper till sängs . Imorn får jag vara med älsk ,längta!

                                     image5

det kommer aldrig bli verklighet


05.50 vaknade man av att klockan ringde och det var bara att palla sig upp .Drog på mig 3 byxor och tröjor i flera lager ,går ut i köket och vaknar till när mamma skrattar högt åt mig ,frågar om jag är sjuk och ger mig en snäll kram .Jag förklarar att jag inte orkar vara fettis längre och drog på mig mössan och hundra reflexer ,klädde på den andra tjockisen också sen drog vi ut .Sjukt tråkigt men nödvändigt tyvärr. Hem och duscha innan skolan där vi på idrotten spöade alla på allt ! Allt annat var slapp och nea,filip och jag satt i maten längre i dag och kollade lite extra på folk .Kom in på lektionen ,fick lite skäll på att vi aldrig lämnar in saker och blablabla ,vi tröttnade på allt snack så vi skuttade ner på golvet ,knäckte ryggarna och myste :)
 
Haha pappa kom nyss upp och frågade vad jag gjorde och jag sa skriver blogg och att försöka förklara vad det är för pappa är inte lätt -Ah men där jag skriver om vad jag gör på dagarna . - Aha men lilla gumman tror du folk faktist bryr sig om vad du gör om dagarna?  Om det är sant nu så tänker jag lägga ner skiten på direkten. A men han ville iallafall vara med i bloggen och ville gärna att jag skulle berätta om hans musjakter så visst ,pappa jagar möss under diskbänken. Riktigt äckliga möss också och idag hade en mus tappad tänderna i osten och det var kul .Sen körde han det gamla dåliga men alltid lika roliga skämtet om att moroten knaprar inte för den är rutten .Och med min träningsvärk i magen och skratta samtidigt gjorde så att jag nästan låg på golvet i tårar av skratt . Min pappa har sina stunder ibland ,men bara ibland .

Ne nu ska jag skriva lite läxor och sen 20.00 ska jag hoppa i sängen och kolla på ugly betty och sen sova hoppas jag . och jasg kommer ha tråkigt med läxorna så joina mig på msn !

I know you'll be back again .


dagen kunde ju ha fått haft en bättre start än att vi måste ta sprutjävel !Mötte nea vid sjukhuset typ en timme innan vi skulle vara där ,vi satt i barnväntrummet och snackade skit :) Efter ett tag började folk ramla in och 09.30 var det våran tur .Modiga nea gick in med amanda först medans fegis jag tog med grabbarna :) filip tyckte tydligen det var skitkul att skrämma upp mig totalt och när hon körde in den meter långa sprutan trodde jag att jag skulle dö och komma till himlen på momangen .Och eftersom julle,nea,amanda,jossan,filip och jag överlevde sprutan så tog jag och nea filips cyckel och lyssnade på musik hela vägen tillbaka till skolan ,där vi hittade rondellen och cyklade några varv till :) Resten av skoldagen var lugn och väl hemma kokade jag potatis som jag sedan åt upp och för ett tag sen vaknade jag från min tupplur. Runt halv 7 åker jag med morsan på träning och tjockar mig .

15 månader älskling


Torsdag -
Skolan var lite småseg som det normalt brukar vara på torsdagar men efter skolan åkte jag till älskling och gosade och fick jätte fina smycken :) Eftersom snutten var trött efter resan så somnade han väl runt 17.30 och då fick jag underhålla mig själv lite innan jag kunde somna .

Fredag - Vaknade till runt 05.30 för älsko vaknade då och var relativt pigg ,med tanken på att jag ändå måste gå upp vid 7 så låg vi och småpratade ist för att sova :) 07.20 kom mamma och hämtade mig och sen åkte vi till stallet och sen skolan . Skolan var tråkig tills bästleo blev lite ilsken över att han inte fick nått klassrum ,så vi virrade runt lite i skolan innan vi kunde hitta ett rum att vara i. På engelska lektionen tävlade vi och the fuckers ( johanna,filip,jag och lovisa) vann tävlingen stort ! Efter skolan hämtade mamma och pappa mig och sen packade jag och åkte till uppsala och där åkte vi ganska direkt till gränby för att träffa malte :) Lite senare på kvällen gick vi över till några kompisar och var sociala .

Lördag - Vaknade till av att malte skriker allt vad han kan ,han har ju märkt att han kan skrika ljust nu också. Käkade frukost och sen vilade lite till .Senare kom det gäster och jag tror sverigest största hunde konrad :) Degade lite där innan vi åkte in till stan igen .På kvällen blev snutten jätte sjuk så jag låg och kollade på Rocky filmerna själv .

Söndag - Bara legat i sängen med min sjukling :) kollade på film och sen åkte hem runt 5 .Så nu sitter jag här och skriver och kollar på bilderna från helgen .Föresten så är det 15 månader idag :)

the whole club was lookin at her


första skoldagen då. Började ju perfekt när man möttes av sötfejs vid bussen :) sen inne vid mentorsmötet kom schemat och då blev ju hela dagen och hela livet förstört .Vi går då till 4 nästan varje dag med ca 3h hål  ,nödvändigt liksom! Idag har jag och neis som vanligt varit på tipptopp humör och om det uppskattas av alla spelar ju ingen roll så fan kul har vi . Man fick ju träffa julian också och det va nice. 14.45 började våran nästa lektion och då var det bästaleo på schemat ! ah man fick ju några skrattanfall om jag säger så. Tror seriöst jag och nea har haft det roligaste jullovet ever ! Vi fick plus i kanten av snyggingen också bara för att vi sa att vi hade drömt om honom :) Efter skolan drog nea till ultuna/ullåker och jag,josssan och moa drog oss ut i all slask och trivdes riktigt rejält . Hemma hade jag nog för första gången fått post ! Fast det var bara från sjukhuset att dom mottagit min remis ,joman tackar nån månad efter .Så inom 90 dagar ska jag få komma dit och man kan ju alltid hoppas på operation ! Få se är det nått bra på tv ikväll då? ah jo det är ju Victoria's Secret Fashion Show -07 ,det får man ju inte missa ! bara att ladda upp en stor skål med glass och glo på snyggingarna :) jag tror jag ska rulla boll lite nu och sen BUSa lite . Imorgon åker jag till älsk och har myspys i mängder :) gud vad jag kommer krama sönder dig!

fuck you then ,fuck you now



Sista dagen på lovet hate it or love it ,  ah här är det iallafall blandande åsikter. Visst kul att träffa nea,julian,hedda och vera men allt annat då? alla läxor och lektioner vi måste gå på för vi inte gjort det innan ,att måste klä på sig och se snygg ut eller ah försöka iallafall . Men jag har haft ett förjävla roligt lov med neispeis iallfall och jag skulle inte vilja ta tillbaka nått ,eller jo kanske några saker men nu går vi inte in på detaljer .Vårat nyår var lite ja va ska man säga ,speciellt . Vi satt hemma till 5 och då drog vi till ramstalund och var med ramstagangsters ,runt 11 tiden drog vi självklart in till stan! ett litet stopp vid lägenheten råkade bli champangedrickande med filips bror,hans flickvän och deras kompisar .Lite sent ute rusade vi upp mot slottet där vi träffade tim och calle :) och ja man hade ju hoppats på att det skulle vara bättre ,träffade inte direkt nån man känner förutom andreas och petter och han lilla gäng .Men vi ska inte klaga för vi hade kul bara neis och jag :) Annars på hela lovet har jag och skruttan degat i sängen tills klockan blivit typ 4-5 på kvällen ,fullt förstårligt om man som oss somnar runt 7-8 på morgonen.
Jag har även i år nyårslöften som gjorda att spricka .
 -Jag ska träffa malin mycket mer ,jag saknar ju fjanten lite.
- Jag ska sluta äta skitmat och så ska jag börja röra på mig ,det är ju skitlätt att sitta här och säga att jag ska göra det och det men att faktist göra det är en helt annan femma.

På torsdag ska jag träffa filledutt ,trodde inte det skulle vara såhär jobbigt att vara utan honom. Han kommer ju vara bajsbrun och jag snövit .Jag tror jag måste sola lite ikväll och hälla på mig några liter BUS .

                              


RSS 2.0