31 december

att ställa klockan på halv 9 när man är ledig bara för att träna är inte riktigt okej. Märkte också att jag lär hitta på en bättre frukost innan jag tränar för två glas juice gör inte mycket nytta. Nu är jag som vanligt på löpbandet lite innan stängning. Sen vidare till affären och handla mat, frukost bland annat och saker till detoxkuren som börjar imorn. Sen hem och sova sova innan jag knallar över till mallan och blir fixad för kvällen och börjar förfesten!

21.25


våran kväll,
one tree hill och mys


29 december

sitter på bussen på väg hem, japp ni läste rätt, bussen. Inget som jag direkt saknat. Klickade hem nytt från hm imorse, det bästa är att jag hinner få det innan vi ska åka!

barnvakt


den ena sitter på youtube och den andra somnade efter några minuter i min famn


gifts

nya ljusstakarna invigs,
roligaste högen med af-papper, kvitto på dator, gym aktiviteter och som pricken över det hela, parkeringsböter (borde kanske sluta parkera överallt man inte får och stå på parkeringen ist)

lite julklappar som följde med hem

den översta från svärmor plus lite extra pengar på kontot,
hjärtat från fc plus pengar till mitt shoppande


julafton 2010


never give up

det där med vindsvåningen sket sig totalt men letandet måste gå vidare, blev lite små kär i en ny lägenhet, rätt liten men som det verkar och låter justnu så blir det ändå bara jag som flyttar så då duger den fint. Allt som ska göras nu är möte med banken och så själva visningen om två veckor.

http://riksmaklaren.beskrivning.capitex.se/bilder.aspx?guid=3QUAC9C580S6SHL2&typ=CMBoLgh&img=all

25 december

lite ledigt ute hos mamma och pappa är alltid toppen, så underbart skönt! Dessvärre är det förjävla synd att allt ska förstöras minuten man går innan för dörren hemma. jag är arg, ledsen, förbannad och allt sånt där roligt. Drog ut en sväng med bästa bruden och skaffade mig en egen dator som kommer hem nästa vecka, något bra denna kväll iallafall. resten av denna underbara kväll får tillbringas i sängen med spoti och kanske något avsnitt av nån bra serie. julklapparna tar vi i ett litet gladare inlägg senare

24 december

God jul! ligger nyvaken i sängen och har precis öppnat paketet i julstrumpan, precis som om jag fortfarande vore åtta år. Är ute hos mamma och pappa och utanför fönstret är det riktig vinterkänsla, helt vitt! ska försöka gå lös med kameran under dagen

dead girl

hinner bara öppna dörrarna till gymmet så möts jag av anders jävlarannammamin, härligt på en söndag eftermiddag som denna! Har ju dessutom mage att ge honom fria händer att få mig fit till gambia, han ögon lyste av lycka kan jag ju säga. Snäll som han är såhär i juletider o allt så ska vi när jag kommer hem till sverige igen göra styrketester och en del andra tester också, jippi! På slutet kunde jag inte gå och anders har aldrig varit nöjdare ..


19 december

jag har blivit kär! en grym lägenhet med vindsvåning så om nån godhjärtad såhär i juletid skulle vilja låna ut några hundratusen så tas det vänligen emot.

ja det är nog allt för idag, kommer ligga i soffan fram tills runt 3 då lär jag börja göra mig klar för 16.00 har jag pt-tid med anders!

18 december

det är så jäkla härligt att krypa ner i sängen, nykter efter en fest med 50 pers och ha köket städat. Festen är som sagt slut nu, grabbarna är ute och jag och svärmor har nu sagt godnatt. Pussat och myst med melwin har jag gjort och även med mina nu galet stora pojkar! Nej imorn är det den sista adventfrukosten så dags att sova nu

17 december

lång lång dag och klockan är inte ens 21, herregud. Jobbade fram till 3, hem en sväng innan jag skottade fram min bil och hämtade upp mamma och skjutsade henne till jobbet. Blev en runda på stan och bytte mjukisarna och kom hem med tre par skor också, kanoners! Mötte upp fc på willys och vi skulle försöka hyra film, lättare sagt än gjort o bestämma sig. Gullet hyrde efter lite tjat remember me till mig så jag är glad ändå! Hämtade upp pizza och kom precis lagom till en härlig överraskning, the notebook på tv4+. Strax är den slut och då bäddar jag ner mig i soffan med den andra filmen, bara jag och robert!

15 december

panndunk på högsta nivå! Är helt ensam hemma också, huset ekar och jag ska sova utan varken fc eller borre :( Ligger i soffan i de nya mjukisarna som råkade hänga med hem från stan och går även ut de nya skorna. Fredrik ringde idag och frågade ut om julklappar, insåg att jag endast köpt till honom, melwin och maria, har ju en hel del kvar så att säga.

Tur att jag jobbar sista dagen nästa tisdag och har sedan ledigt ända tills den 11 januari då jag börjar på lagerlöfs igen ända till slutet av februari! Life is good! Ska verkligen njuta av lite semester, kan ju behövas efter allt jobb och sen får vi ju inte glömma en vecka i gambia i slutet av januari också :D

14 december

ligger nerbäddad i en nybäddad säng och kollar på anna anka, kunde det bli bättre? Jo för snart börjar desperata!

13 december

ligger i sängen med två stela armar, efter jobbet drog jag och F och vaccinerade oss. Fifan så friska vi kommer vara därborta, inge hepatit, inge gula febern och ingen diarre! Dessvärre 1400kr fattigare vilket suger stort speciellt i dessa tider.


♥ Dag 20 – Den här månaden

årets mest utan tvekan fullpackade månad. Halva har redan gått men ändå halva kvar!

På onsdag fyller F 20år, på torsdag är det tjejkväll på gymmet, på lördag är det födelsedagskalas, på måndagen är det skolavslutning och kanske sista arbetsdagen, på tisdagen är det kaffe och tårta hos mallan, på fredagen är det julafton, på juldagen är det utgång för att fira en annan 20åring, någon dag på mellandagsrean ska en bärbar dator köpas, och så till sist nyårsafton!

♥ Dag 19 – Detta ångrar jag

som någon smart jäkel sa i något program/film jag sett den senaste veckan så är livet för kort för att ångra saker, det går ju ändå inte att ta tillbaka.

♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag

oj en favoritfödelsedag, inte lätt du. Jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket speciellt från någon födelsedag. Men jag kommer ihåg från en video filmat på min 1/2år födelsedag, vet inte exakt, jag eller något av syskonen har fått en mikrofon och högtalare, jag står under nästan hela filmen och ropar maaaaaamma paaaaaappa i den samtidigt som den är på god väg in i munnen. nej men som sagt det där med minnet är ju inte alltid tipptopp

♥ Dag 17 – Mitt favoritminne

tråkig som jag är så har jag inget favoritminne, inget som jag kan komma på nu iallafall. Men några små såhär nu direkt är såklart mina småkillarna födelse, studenten, dagen vi tog hem izor, många enskilda dagar på jobbet med galningarna :)

11 december

har varit vaken i tre timmar, ligger i soffan med pannknack. sweet! Snart måste jag börja locka håret för vid tre börjar festen! Både mamma och pappa ska firas och jag hoppas mest på att få mysa med myggan :)

♥ Dag 16 – Mina djur

Izor
min lilla skrutt som blir 6år i april, stora killen nu! Han är såklart fortfarande en bebis för mig och egentligen ett litet barn, han är precis som en människa, bara lite hårigare. En söt liten sak som är gladast när han får vara med överallt, älskar även att sova bort minst halva dagen. en stor favoritlek är att åka bil :)



Silas
älskade lilla sillen, världens coolaste katt! inte normal någonstan men absolut hel charmig. Skriker sig hes för uppmärksamhet, öppnar bestämt dörrarna när det passar herrn och går med på hundpromenaderna.

 

 


Mizty
lill tjejen, äldst i huset men fortfarande ett barn i sinnet. Galet förälskad i fc (lite för mycket ibland), älskar att snutta på mina fingrar och beter sig fortfarande som en kattunge. Lite fin i kanten och stannar inne det kalla vinterhalvåret, går en smått på nerverna och ibland har man god lust att skicka ut henne i en snöhög



Boris
och så har vi såklart lilla borre, det nya tillskottet! ursöt liten sak som älskar att bitas, dra i håret och kissa på golvet

20.44

Idag skaffade vi en ny liten familjemedlem! Lillen har ännu inget spikat namn :)

8 december

Blev lite ändringar i schemat idag, knallade på stan själv och fixade både present till pappa, skrev in mig på af och fixade mig en julklapp till mig själv från F. det var lite det som de förra inlägget handlade om, det kommer nämligen funka att gravera in i min favorit ring, en ring jag fick av F för ett par år sen och som jag fullständigt älskar!

Grey´s på i bakgrunden, synd att det är ett rätt kast avsnitt för att vara det sista, hade hoppats på mer. Sen lär jag sätta mig och planera morgondagen, jag har tre galna ungar själv imorn som jag funderar på o baka lite pepparkakor med och julpyssla lite :)

8 december

Blev lite ändringar i schemat idag, knallade på stan själv och fixade både present till pappa, skrev in mig på af och fixade mig en julklapp till mig själv från F. det var lite det som de förra inlägget handlade om, det kommer nämligen funka att gravera in i min favorit ring, en ring jag fick av F för ett par år sen och som jag fullständigt älskar!

Grey´s på i bakgrunden, synd att det är ett rätt kast avsnitt för att vara det sista, hade hoppats på mer. Sen lär jag sätta mig och planera morgondagen, jag har tre galna ungar själv imorn som jag funderar på o baka lite pepparkakor med och julpyssla lite :)

♥ Dag 15 – Mina drömmar

Mina drömmar ojoj du! Jag har väl rätt stora drömmar och tyvärr ligger dom långt långt borta nu. Nej men den största drömmen är ju såklart ett barn, utan tvekan. Sen tätt inpå flytta till en egen lägenhet med fc. Ett fast jobb ligger ju inte så långt därifrån heller. Men som sagt tyvärr är det långt långt kvar ..

♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag

tja vad hade jag på mig igår? Det blev jeans, svart linne och svart stickad tröja på det. Sen ett par fula prickiga trosor, svart bh och ett par vita strumpor till det. Intressant?

17.24

lycklig tjej! min favoritring pryder nu mitt vänstra ringfinger

skriver mer snart, ska fira med donken mat

7 december

står återigen på löpbandet efter ett långt arbetspass. Har verkligen inget sug till o träna idag så det blir bara 45min på bandet sen beger jag mig hem igen. Filmmys med fc lockar mycket mer! :)

♥ Dag 13 – Den här veckan

måndag- Jobbade till 16.45, gymmade
tisdag- Jobb till 16.45, gymmet
onsdag- Jobb till 14.00, ev fika på stan med Lisa, gymmet
torsdag- Jobb till 15.15, gymmet
fredag- Jobb till 15.00, pt träning med anders 16.30, åka hem till mamma och pappa
lördag- Månkarbo
söndag- Månkarbo och sen hem till stan på kvällen

på ett ungefär hur veckan kommer se ut

♥ Dag 12 – I min handväska


♥ Dag 11 – Mina syskon

jag har min bror som är 10år äldre och som jag delar födelsedag med. Jag har även en sju år äldre syster och som en liten sladdis flyttade mina syskon ut redan när jag var liten. Ja vad mer ska man skriva om dom förutom att dom är världs bäst?

♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

det här skulle egentligen publicerats i fredags (den tredje) men inga bilder knäpptes så det får bli torsdagens krogen outfit


♥ Dag 9 – Min tro

jag har konfirmerat mig men jag är inte kristen. Jag tror inte heller på big bang eller jordens undergång 2012.
jag tror helt enkelt bara att allt händer av en anledning

♥ Dag 8 – Ett ögonblick

ja jag kan ju inte skriva som de flesta andra gör under den här dagen, om mitt barns födelse eller om mitt bröllop.

Hittills är utan tvekan världens bästa ögonblick studenten. Pirret i magen av att gå runt i korridorerna bland alla andra studenter, skriva i varandras mössor, sjunga studentlåten i matsalen, höra våran låt spelas när det var dags för utspring och det allra sista -att stå där på scenen helt överlycklig!


4 december

vaknade upp totalt utvilad efter 10h sömn, längesen nu! Idag står fotografering på schemat så det är bara o sätta igång, på med vinterjacka,stövlar och mössan

3 december

jag vet att jag ligger flera dagar efter med 30dagars men justnu finns det ingen tid till det. En vacker dag kommer jag skriva alla de som saknas.

Gårdagen vart tillsut grym! kort och gott.

Tagga tagg!

Sitter själv i lägenheten och dunkar linnrosen på hög nivå! Börja med fix nu och vänta in mallan sen drar vi!


1 december

dags att skriva ett vanligt inlägg nu bland alla 30 dagars. Jobbade till kvart i 5 och sen vidare till gymmet så nu står jag på löpbandet. Kör inga maskiner idag för musklerna är inte riktigt med mig idag, tur att dom får vila idag och imorn! För imorn är det ju äntligen dags för linnros ;) det blir en hel kväll i gävle imorn med mallan! När jag är klar här ska jag bege mig hem till bruden, svettig och härlig ;) sen hem och planera lite julklappar och även skriva klart min önskelista! även grattis till lilla pappa som fyller år idag :)

RSS 2.0