påskhelgen

ah vi kör igenom helgen då


fredag -vi var inne i stan runt 12 ,handlade mat innan vi drog hem.intog soffan direkt och ingen middag blev det så vi planerade tjockiskväll ,köpte glass och skulle göra kladdkaka .runt sextiden b lir vi inbjudna till sävja så varför inte ,fixade oss och halv 8 drog vi över till johan och anders ,shottade lite och en drog vi till sävja och rasse .Framme i nåntuna hos filip så småpratades det och var socialt .Framåt natten kom typ 50 pers till. Men kul var det ,så jävla kul !åkte med 2 bussen hem och vid 3 dukade vi fram nattmackor och somnade framför datan.


lördag -vaknade av stoffes väckarklockan vid halv 6 ,smart som man är sätter jag den på snooz ca 5 gånger innan jag får av den ;p klockan 12 var det the hills maraton på mtv så där låg vi till klockan 6 då vi gjorde oss iordning och kollade på wrong turn 2. Vid halv 9 kom evve och 9 kom linn och jacob .därefter slant anders och tobbe in .Sega som alla var kollade vi på E.T innan alla började dra hem.


söndag -vaknade och packade väskan och drog hem .Hemma åt jag frukost i badet och en åkte vi till mormor och morfar på påskmat .nu blir det film och popcorn i sängen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0